Carl Godager Kaas utnevnt til æresmedlem

Postet av Bækkelagets SK den 15. Mai 2018

Vi gratulerer Carl Godager Kaas som i år ble utnevnt til æresmedlem i Bækkelagets Sportklub. 


Carl spilt en viktig rolle i BSK Orientering fra sin inntreden i 2009/10 sesongen. Først og fremst som en topp utøver innenfor sporten, med to verdensmesterskap og flere andre internasjonale og nasjonale medaljer.

Samtidig har Carl bidratt vesentlig utenfor sitt virke som en av verdens beste utøvere. Han stiller opp som en viktig rådgiver, både for trenere, yngre utøvere, UK og andre som trenger støtte og råd. Hans væremåte er svært inkluderende og samtidig målbevisst, noe som gjør han til et svært godt likt medlem av gruppen og en god ambassadør for både orientering og for Bækkelaget SK.

Carl som ga seg som toppidrettsutøver i 2016 har siden engasjert seg i Stolpejakten som er lavterskel orientering i nærmiljøet og fortsatt å bidra sterk på treninger, og holder fortsatt et nivå som gjør han til en viktig del av stafettlag og treningsmiljø. Første pokalen i skapet til BSK Fotball G2007

Postet av Bækkelagets SK den 14. Mai 2018

BSK G2007 har vært i Danmark på turnering, nærmere bestemt Nørhalne Cup på Jylland. Dette var en turnering med nærmere 600 lag fra 18 nasjoner og deltakere fra 10-19 år.

Vi reiste nedover med 33 spillere og hadde påmeldt 3 lag, ett lag i Nivå A og to lag i Nivå B. Det ble spilt 8er fotball på en halv 11er bane på gress, så dette var noe nytt for gutta.


Vi knakk etter hvert koden på hvordan spille 8er fotball.  Noe også resultatene til de 3 lagene viste.  Best av alle gikk det for det ene laget på nivå B, som fikk 2. plass i turneringen, etter kun ett tap, og dermed BSK G2007 sin aller første pokal! Turneringen og hele reisen var en strålende opplevelse for samtlige spillere og trenere. Vi så stor utvikling, spilleglede og ikke minst var det en stor sosial happening og et minne for livet. Vi hadde også «Livestudio» fra en del kamper, som vi filmet direkte på Facebookgruppen til foreldrene, slik at alle hjemme fikk muligheten til å se kampene på skjermen, noe som var veldig populært blant foreldrene.


Selv om vi tilbragte 4 netter på luftmadrass i klasserom, omgitt av sure sokker og svette trøyer, var konklusjonen fra alle spillerne at dette hadde vært «sykt gøy» og ingen ville egentlig reise hjem. 
BSK Håndball juniorgutter vant NM med Region Øst

Postet av Bækkelagets SK den 11. Mai 2018

BSK Håndballs junior-gutter Marcus Foslund Niva, Simen Opaker, Marcus Støen Fredriksen og Mads Falck Rekstad spilte alle sammen i førstesekseren til Region Øst i NM for regionslag helgen 4.-6. mai. Laget gikk helt til topps og vant finalen mot Region Nord. 

Målvakt Marcus Fredriksen og Kantspiller Mads Rekstad  ble også tatt ut på helgens All Star Team. 

Vi gratulerer!!! 

Bilde: Norges Håndballforbund 
J03 vant Bohus Cup

Postet av Bækkelagets SK den 9. Mai 2018

J03 stilte med to lag i årets Bohus Cup hvor de kjempet blant 34 andre lag fra Sverige, Finland, Spania og Norge.

BSK 2 tapte på målstreken i kvartfinalen i B-sluttspillet etter mye bra spill mot Eslövs IK.

BSK 1 gikk ubeseiret til finalen hvor de til slutt stakk av med seieren 15-13 over fjorårets vinner IK Säverhof.

Endelig var det jentenes tur til å heve trofeet etter sølv i 2016 - en fantastisk avslutning for trener gjennom 8 år, Jan-Olav Jacobsen. 
Resultater fra Mailekene

Postet av Bækkelagets SK den 7. Mai 2018

Årets maileker hadde god deltakelse og et strålende vær, noe som førte til mange fine resultater. Bestemannspremiene ble vunnet av Vilde Marstein fra Koll med 14.10s (-0.9) på 100m hekk i J17, og Scott Ygård fra Hellas med 11.58s (0.3) i G15. Noe som ga henholdsvis 1090 og 1062 poeng på Tyrvingtabellen. Våre egne utøvere fra BSK hadde også mange fine resultater. Det ble blant annet satt to klubbrekorder av Mats William Marrot i G15 med 56,15m i spyd og 14,38 på 100mhk. Begge rekordene tok han fra broren sin Sebastian.

Resultatlister ligger her:

Resultatliste - Komplett.pdf

Resultatliste - Komplett - Stafett.pdf