Tottenham kommer på idrettskolene i uke 33

Postet av Bækkelagets SK den 19. Jul 2019

Velkommen til BSK idrettskole i uke 33. Som i fjor vil Tottenham Hotspur stille med trenere under fotballskolen. Minner om at alle jenter uansett tilhørighet får 50% på fotballskolen. Les under for mer info:


Påmelding finner du her: Idrettskolen uke 33 BSK-spillere på landslag

Postet av Bækkelagets SK den 27. Jun 2019

2 BSK-spillere er tatt ut til LM02-landslaget (guttelandslaget) som spiller European Open i Gøteborg i tiden 1.-5. juli. Gratulerer med uttaket!

Hans Gran, som er en solid sisteskanse i mål for G02, og nå også for vårt juniorlag, er reserve denne gangen. Han han spilt med flagget på brystet flere ganger tidligere.

 

Alle BSK’ere som er på Partille Cup til uken oppfordres til å dra til Valhall Arena for å se spennende kamper med hele 24 landslag fordelt på 4 grupper, bl.a. Spania, Sverige, Russland, Ungarn m.m. 

Turneringen spilles i tiden 1.-5. juli, dvs samtidig med Partille Cup. Her kan man se morgendagens seniorlandslagsspillere i aksjon! Og ikke minst heie på Norge og Fredrik og Henrik!
Mor-O-kveld

Postet av Bækkelagets SK den 12. Jun 2019Bækkelagets Sportsklub/Norway Cup søker kommersiell medarbeider

Postet av Bækkelagets SK den 5. Jun 2019

Bækkelagets Sportsklub/ Norway Cup søker kommersiell medarbeider

Bækkelagets Sportsklub/ Norway Cup søker etter ny medarbeider til varierte arbeidsoppgaver. Hvis du ønsker du en spennende og utviklende jobb i et sportslig miljø er dette jobben for deg.

Markedsavdelingen i Bækkelagets Sportsklub/ Norway Cup er ansvarlig for alle avtaler i klubben, salg og oppfølging av sponsorer og leverandører til Norway Cup. Personer med ansvar for kommunikasjon og myndighetskontakt inngår også i avdelingen.

Vi er for tiden lokalisert ved Ekeberghallen i Oslo, men flytting innen nærområdet må påregnes i påvente av ny arena.

Klubben har høye ambisjoner om videre vekst og det søkes derfor etter en kommersiell og resultatorientert person med gode relasjonsevner.

Avdelingen har et høyt aktivitetsnivå og stort engasjement kreves. Du må like å jobbe i team, men samtidig være selvgående når det kreves. I enkelte perioder er det særdeles hektisk, og stillingen innebærer også møtevirksomhet på kvelder og enkelte helger.


For mer informasjon klikk her

BSK invasjon på Fjordcup

Postet av Bækkelagets SK den 28. Mai 2019


Det var over 400 BSK´ere som dro til Sandefjord 24-26 mai for å delta i FjordCup. Her stilte klubben med lag som alle var samlet på Sandefjord VGS. Helgen ble fylt av beachhåndballkamper, grilling og konserter i badeparken i tillegg til de mange kampene som ble avviklet i hallene rundt Sandefjord.


Gutter 2010 stilte med hele tre lag og lag 2 gikk ubeseiret gjennom hele cupen! Flott innsats og godt humør på 9 åringene. Det gror godt i håndballgruppa til BSK om dagen.

Jenter 2004 kom seg til A-finalen og fikk en flott andreplass, etter tap 17-19 mot HG Gokstad/ Sandefjord TIF. Bra jobba av jentelaget og trenerteamet

Det ble mange gode kamper, nye erfaringer, masse læring, en fin sosial og hyggelig cup for de mange lagene som var med til Sandefjord og Fjordcup.

For mange av de minste var dette første kamp på stor bane og første overnatting i et lettere kaotisk klasserom. Begge deler ganske så stas!

Gutter 2006 vant alle sine kamper i gruppa og gikk videre til A-sluttspillet, men røyk ut mot Asker. Lag fra både Jenter 2005 og Gutter 2005 vant sine B finaler og vi har sett mye god håndball i de mange kampene som ble avviklet.

J2006 stilte med 3 jevne lag i turneringen hvor alle 3 lagene gikk videre til henholdsvis 8-del, kvart og semi i B-sluttspillet. J2007 spilte for førstegang sluttspill med 40 spillere fordelt på 4 lag hvor alle endte i B-sluttspillet, og et av lagene i finalen.

Tusen takk til alle trenere, lagledere, oppmenn og foreldre som var med å lage en god cupopplevelse for håndballspillerne i klubben vår.

Foto Eline Strand Fernander 

Levert av IdrettenOnline