BSK G04 har hatt en hektisk og morsom vår med flere cuper, mye moro og gode resultater.

Postet av Bækkelagets SK den 29. Mai 2018

BSK Håndball G 04 stilte i Kolbotn Cup med to like lag, og begge gikk like godt til A-finalen. Dermed var vi sikret pokal og seier til klubben vår!

Helgen etter var det Fredrikstad Cup, hvor G04 har vunnet de to foregående årene, og dermed var ute etter å sikre trippelen. 

BSK G04 med sølv i Fredrikstad Cup

Vi stilte med to like lag denne gangen også, og begge gikk langt. Det ene laget var litt uheldig i kvarten i A-sluttspillet, mens det andre gikk hele veien til A-finalen denne gangen også. 

Da var det imidlertid slutt på kruttet, og Nærbø, som  er Norges desidert beste lag i G04-årsklassen, kunne dra hjem med den gjeveste pokalen denne gangen. 

I helgen som var nå, var G04 med på BSK’s felles cup, som i år var Fjord Cup i Sandefjord. 340 spillere og 30 ledere fra BSK farget Sandefjord gul og blå. 

Som vanlig stilte vi med to like lag, og jammen møttes begge lagene i A-finalen denne gangen også! Dermed en sikker seier til BSK igjen!

Mange av de samme gutta spilte også i G03, og her ble det B-finale, og sølv til BSK. 
Det ble også tid til å spille beachhåndball, ha det gøy og knyte kontakter og vennskap med spillere fra andre klubber. 

Vinnere av Fjordcup 2018 


1 Kommentar

Trenerseminar mandag 4 juni

Postet av Bækkelagets SK den 23. Mai 2018

Bilderesultat for vidar løfshus

Foto: Erik Borg/langrenn.com

Dato: Mandag 4 juni

Kl: 19:00

Sted: Nordstrandshuset


Hei alle trenere og lagledere, og foreldre som bidrar eller ønsker å bidra i BSK.

.

Vårens trenerseminar nærmer seg. I år velger vi å delta på et foredrag med Toppidrettssjef, Tore Øvrebø og Landslagssjef i Langrenn Vidar Løfshus.


Tema vil være:

  • OL, før under og etter et slikt arrangement
  • Hva gjør OL toppen til daglig, fokus på trenerutvikling, utøvere og alt som skal til for å bli best
  • Treningsprinsipper/ treningsledelse, hvorfor er vi så gode i langrenn
  • Fokus på utøver
  • Trenerutvikling, hva skal til for å bli en god trener


Foredraget vil avholdes mandag 4. juni i den store salen i Nordstrandshuset klokken 19:00. Varighet ca 2 timer.

 

Meld deg på via denne linken: https://goo.gl/forms/8NLdlf0ad7oRZWyZ2

Del det gjerne videre med andre trenere og lagledere i BSK.


0 Kommentar

Carl Godager Kaas utnevnt til æresmedlem

Postet av Bækkelagets SK den 15. Mai 2018

Vi gratulerer Carl Godager Kaas som i år ble utnevnt til æresmedlem i Bækkelagets Sportklub. 


Carl spilt en viktig rolle i BSK Orientering fra sin inntreden i 2009/10 sesongen. Først og fremst som en topp utøver innenfor sporten, med to verdensmesterskap og flere andre internasjonale og nasjonale medaljer.

Samtidig har Carl bidratt vesentlig utenfor sitt virke som en av verdens beste utøvere. Han stiller opp som en viktig rådgiver, både for trenere, yngre utøvere, UK og andre som trenger støtte og råd. Hans væremåte er svært inkluderende og samtidig målbevisst, noe som gjør han til et svært godt likt medlem av gruppen og en god ambassadør for både orientering og for Bækkelaget SK.

Carl som ga seg som toppidrettsutøver i 2016 har siden engasjert seg i Stolpejakten som er lavterskel orientering i nærmiljøet og fortsatt å bidra sterk på treninger, og holder fortsatt et nivå som gjør han til en viktig del av stafettlag og treningsmiljø. 


0 Kommentar

Første pokalen i skapet til BSK Fotball G2007

Postet av Bækkelagets SK den 14. Mai 2018

BSK G2007 har vært i Danmark på turnering, nærmere bestemt Nørhalne Cup på Jylland. Dette var en turnering med nærmere 600 lag fra 18 nasjoner og deltakere fra 10-19 år.

Vi reiste nedover med 33 spillere og hadde påmeldt 3 lag, ett lag i Nivå A og to lag i Nivå B. Det ble spilt 8er fotball på en halv 11er bane på gress, så dette var noe nytt for gutta.


Vi knakk etter hvert koden på hvordan spille 8er fotball.  Noe også resultatene til de 3 lagene viste.  Best av alle gikk det for det ene laget på nivå B, som fikk 2. plass i turneringen, etter kun ett tap, og dermed BSK G2007 sin aller første pokal! Turneringen og hele reisen var en strålende opplevelse for samtlige spillere og trenere. Vi så stor utvikling, spilleglede og ikke minst var det en stor sosial happening og et minne for livet. Vi hadde også «Livestudio» fra en del kamper, som vi filmet direkte på Facebookgruppen til foreldrene, slik at alle hjemme fikk muligheten til å se kampene på skjermen, noe som var veldig populært blant foreldrene.


Selv om vi tilbragte 4 netter på luftmadrass i klasserom, omgitt av sure sokker og svette trøyer, var konklusjonen fra alle spillerne at dette hadde vært «sykt gøy» og ingen ville egentlig reise hjem. 0 Kommentar

BSK Håndball juniorgutter vant NM med Region Øst

Postet av Bækkelagets SK den 11. Mai 2018

BSK Håndballs junior-gutter Marcus Foslund Niva, Simen Opaker, Marcus Støen Fredriksen og Mads Falck Rekstad spilte alle sammen i førstesekseren til Region Øst i NM for regionslag helgen 4.-6. mai. Laget gikk helt til topps og vant finalen mot Region Nord. 

Målvakt Marcus Fredriksen og Kantspiller Mads Rekstad  ble også tatt ut på helgens All Star Team. 

Vi gratulerer!!! 

Bilde: Norges Håndballforbund 0 Kommentar

J03 vant Bohus Cup

Postet av Bækkelagets SK den 9. Mai 2018

J03 stilte med to lag i årets Bohus Cup hvor de kjempet blant 34 andre lag fra Sverige, Finland, Spania og Norge.

BSK 2 tapte på målstreken i kvartfinalen i B-sluttspillet etter mye bra spill mot Eslövs IK.

BSK 1 gikk ubeseiret til finalen hvor de til slutt stakk av med seieren 15-13 over fjorårets vinner IK Säverhof.

Endelig var det jentenes tur til å heve trofeet etter sølv i 2016 - en fantastisk avslutning for trener gjennom 8 år, Jan-Olav Jacobsen. 0 Kommentar

Resultater fra Mailekene

Postet av Bækkelagets SK den 7. Mai 2018

Årets maileker hadde god deltakelse og et strålende vær, noe som førte til mange fine resultater. Bestemannspremiene ble vunnet av Vilde Marstein fra Koll med 14.10s (-0.9) på 100m hekk i J17, og Scott Ygård fra Hellas med 11.58s (0.3) i G15. Noe som ga henholdsvis 1090 og 1062 poeng på Tyrvingtabellen. Våre egne utøvere fra BSK hadde også mange fine resultater. Det ble blant annet satt to klubbrekorder av Mats William Marrot i G15 med 56,15m i spyd og 14,38 på 100mhk. Begge rekordene tok han fra broren sin Sebastian.

Resultatlister ligger her:

Resultatliste - Komplett.pdf

Resultatliste - Komplett - Stafett.pdf
0 Kommentar

Tidsskjema Mailekene 2018

Postet av Bækkelagets SK den 5. Mai 2018

Foreløpig tidsskjema til morgendagens maileker er nå klart. for å komme til det, Trykk her


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline