BSK invasjon på Fjordcup

Postet av Bækkelagets SK den 28. Mai 2019


Det var over 400 BSK´ere som dro til Sandefjord 24-26 mai for å delta i FjordCup. Her stilte klubben med lag som alle var samlet på Sandefjord VGS. Helgen ble fylt av beachhåndballkamper, grilling og konserter i badeparken i tillegg til de mange kampene som ble avviklet i hallene rundt Sandefjord.


Gutter 2010 stilte med hele tre lag og lag 2 gikk ubeseiret gjennom hele cupen! Flott innsats og godt humør på 9 åringene. Det gror godt i håndballgruppa til BSK om dagen.

Jenter 2004 kom seg til A-finalen og fikk en flott andreplass, etter tap 17-19 mot HG Gokstad/ Sandefjord TIF. Bra jobba av jentelaget og trenerteamet

Det ble mange gode kamper, nye erfaringer, masse læring, en fin sosial og hyggelig cup for de mange lagene som var med til Sandefjord og Fjordcup.

For mange av de minste var dette første kamp på stor bane og første overnatting i et lettere kaotisk klasserom. Begge deler ganske så stas!

Gutter 2006 vant alle sine kamper i gruppa og gikk videre til A-sluttspillet, men røyk ut mot Asker. Lag fra både Jenter 2005 og Gutter 2005 vant sine B finaler og vi har sett mye god håndball i de mange kampene som ble avviklet.

J2006 stilte med 3 jevne lag i turneringen hvor alle 3 lagene gikk videre til henholdsvis 8-del, kvart og semi i B-sluttspillet. J2007 spilte for førstegang sluttspill med 40 spillere fordelt på 4 lag hvor alle endte i B-sluttspillet, og et av lagene i finalen.

Tusen takk til alle trenere, lagledere, oppmenn og foreldre som var med å lage en god cupopplevelse for håndballspillerne i klubben vår.

Foto Eline Strand Fernander 
0 Kommentar

Anton Brenner har tatt sitt valg!

Postet av Bækkelagets SK den 21. Mai 2019

- Fra venstre på bildet: Victor Olivares(utviklingssjef i BSK), Pål Trælvik(Generalsekretær i BSK), Anton Brenner, Tom Arild Vestby(styreleder i BSK innebandy), Andreas Thon Aasheim(styremedlem i BSK innebandy).


Bækkelagets Sportsklub - Innebandy kapret en av Norges mest attraktive trenere.


Anton Brenner forlater eliteserien til fordel for Bækkelagets Sportsklub i 1 div. Øst. Brenner vil lede klubbens herrelag og klubbens G17 lag. I tillegg vil Brenner få en sentral rolle i utviklingen av klubbens sportslige plan, dette området er noe som Anton Brenner har ett sterkt ønske om å bidra på. 


Bækkelagets Sportsklub sine visjoner var avgjørende for dette valget, sier Anton Brenner.

 "Klubben vil virkelig satse på innebandy, de har en plan og de har ett ekstremt sterkt fundament for å lykkes med planene sine.  BSK er kanskje den mest spennende innebandyklubben i Norge pr. dags dato slik jeg ser det. Som en av de mest ressurssterke idrettsklubbene i Norge med en velfungerende administrasjon med 12 fulltidsansatte som står 100 % bak innebandysatsningen så har man ett veldig godt fundament til å lykkes.


På toppen av det så bygger BSK Norges flotteste flerbruksarena(http://www.bekkelagets.no/p/28702/bsk-arena) med hele 4 innebandyflater, 1400 KVM helsestudio, turnsal, 3vs3 cagefotball, dansesal, kampsportsenter og mye mer under samme tak. På toppen av det vil elitearenaen til BSK arena ha 1800 sitteplasser når den står klar om 3 år!


Bare kort tid etter at klubben vedtok at det skulle satses på innebandy, så setter de i gang med å få på plass en jente/ damesatsning også! Det gleder meg at de står for det de sier- med handling! http://www.bekkelagets.no/blog/post/144353/endelig---dameinnebandy-i-bsk?ispage=true "


I slutten av mai måned setter Anton Brenner i gang med jobben med å utvikle våre G17 spillere og vårt Herrer A-lag. Vi ønsker Anton lykke til og vi gir han vår fulle støtte!Sportslig hilsen


https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Tom Arild Vestby

Leder

BSK innebandy
0 Kommentar

BSK dommer dømte EM finale

Postet av Bækkelagets SK den 20. Mai 2019

Espen Eskås. Foto: Bildbyrån


BSK dommer Espen Eskås har den siste tiden vært i Irland for å dømme U17-EM. Espen har dømt 3 kamper som hoveddommer og hatt én kamp som 4.dommer.

Hans prestasjoner har gjennom turneringen vært så bra at han fikk det ærefulle oppdraget med å dømme finalen mellom Nederland og Italia.


Se fotball.no for mer info og Espens tanker rundt utnevnelsen, https://www.fotball.no/dommer/toppdommer/2019/espen-eskas-dommer-u-17-finalen-mellom-nederland-og-italia-sondag/


Kampen endte 4-2 til Nederland og det rapporteres om at dommerteamet med Espen i spissen klarte seg veldig bra.


BSK Fotball gratulerer Espen med en flott gjennomført turnering0 Kommentar

Endelig - dameinnebandy i BSK

Postet av Bækkelagets SK den 16. Mai 2019Lenke til påmelding lengre ned i artikkelen


BSK innebandy ønsker å sette i gang jente/dameinnebandy igjen. Det er årevis siden klubben hadde ett jente/dame tilbud og det synes vi at vi bør gjøre noe med. Så vi starter i det små og legger her ut ett treningstilbud for jenter/damer før fellesferien for å se om det er interesse for det. Vi ønsker at jenter og damer i alle aldre, med og uten innebandyerfaring blir med og har det gøy med oss i BSK. Vi stiller med hall og flinke trenere som skal lære nybegynneren så vel som de med litt erfaring å ha det gøy med ball og innebandykølle. 

 

Om du er fristet til å prøve ut innebandy hos oss så kan dere registrere dere på: https://forms.gle/P49ofWGJHbQ93SU8A Her skriver du litt om deg selv og om du trenger å låne innebandykølle, skriv også hvilken treningsdag du ønsker å prøve ut før felles ferien (du kan si alle :-). Vi trenger din info slik at vi kan forberede gode treninger på alle nivåer til disse treningsdagene. 

 

Vi inviterer herved alle jenter/damer til trening første uken i juni. Informasjon kommer i slutten av Mai. 

 

VEL MØTT!

 

Med vennlig hilsen,

 

David Garcia

Sportslig leder innebandy

david@bsknc.no 

 

Trenger du generell innebandy informasjon så kan du sende en mail til Innebandyinfo@bsknc.no 


0 Kommentar

Oppstartsdagen i fotball var en suksess

Postet av Bækkelagets SK den 16. Mai 2019


Oppstartsdagen for gutter og jenter 2014 i fotball var en suksess. 32 gutter og jenter i alderen 5 år møtte til trening på Ekeberg kunstgress 2 for å prøve ut fotball for første gang. Dagen ble vellykket med mye lek og moro både med og uten ball i føttene. Alle de fremmøtte fikk en bsk drikkeflaske og en t skjorte.


Vi har plass til enda flere barn født i 2014 på våre treninger fremover, og vil holde treninger hver lørdag frem til sommerferien kl 10-11. Meld fra til fotball@bsknc.no om poden din har lyst til å prøve seg fremover. 0 Kommentar

17. mai trening

Postet av Bækkelagets SK den 14. Mai 2019


https://azure.content.bloc.net/redactor/200000195/633/2018/5/8/17.-mai.jpg?&width=1024&quality=90


Årets første hjemmesamling er over og en ny sesong har offisielt begynte. Om ikke så mange dager er Grunnlovsdagen og som alltid starter skigruppa dagen men den tradisjonelle 17. mai-treningen. 
 
 Treningen er for 13-14 år, 15-16 år, junior og senior (f. 2007 - senior).

 
 

17. mai-treningen er fra kl. 07.00 til 08.00. Det er altså fullt mulig å få med seg denne morsom tradisjonen og samtidig rekke barnetog og alle andre 17. mai-aktiviteter! Oppmøte er på BSKs kunstgressbane på Ekeberg kl. 07.00. Økta består av lek, moro, konkurranser og noen premier. 

For å få en oversikt over hvor mange premier som behøves er det bindende påmelding til treningen. Påmelding innen onsdag 15. mai her. 

Det har vært med mange deltagere tidligere, og vi satser selvsagt på å sette ny rekord. Hipp hipp hurra!

Håper alle får en fantastisk 17. mai!


Konkurranse:

Beste antrekk vil bli premiert. Beste antrekk kan for eksempel være den kuleste/fineste/rareste/mest spesielle racingdress eller det antrekket som best sier «17. mai!». Her setter bare kreativiteten grenser. 


Hilsen Judith Ingela Rickertsen Hole


Noen bilder fra tidligere 17. mai-treninger:

http://azure.content.bloc.net/redactor/200000195/633/2016/5/9/040.jpg?&width=1024&quality=90

http://azure.content.bloc.net/redactor/200000195/633/2016/5/17/17mai-trening16-elr-117--2-.jpg?&width=1024&quality=90

Bildet kan inneholde: 1 person

Hauk og due hardcore 

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Hauk og due hardcore


Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Hauk og due hardcore

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Fotball 

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Fotball

Bildet kan inneholde: 1 person, smiler

Hauk og due hardcore


Bildet kan inneholde: 3 personer

Hauk og due hardcore

Bildet kan inneholde: 1 person

Hauk og due hardcore

Alle bilder er tatt av Eirik Lund Røer


0 Kommentar

Bækkelaget Sportsklub inviterer til idrettsskoler i uke 26 og uke 33.

Postet av Bækkelagets SK den 6. Mai 2019

Har barnet ditt lyst til å oppleve en uke, eller kanskje to, med idrettsglede, samhold, og morsomme treningsøkter? Kanskje de ønsker å bli bedre i en spesiell idrett, eller bare prøve noe helt nytt? 

Vi i Bækkelagets Sportsklub inviterer ditt/dine barn som er født mellom 2005 og 2013 til to uker med nettopp dette i sommer. Det vil være fem forskjellige idretter å velge mellom, så dette er noe som passer for alle. 

Idrettene vi tilbyr er: 

Håndballskole

Fotballskole

Innebandyskole

Friidrettsskole 

Allidrettsskole

Målet med ukene er at alle som deltar skal kjenne på utvikling, mestring og stor trivsel gjennom morsomme økter og godt samhold. 

Alle deltakerne får frukt og drikke hver dag, samt en utstyrspakke. Niste/matpakke, må man selv ha med. 

Fredagen i begge ukene vil det bli felles grilling og vi står for maten denne dagen. 


Vi åpner og tar imot barna fra kl. 08.00 og holder åpent til kl. 17.00 hver dag. 

Øktene foregår mellom 09.00-15.00. 

Pris for 1 uke er: 

Medlem på BAKS: 1300kr 

Medlem i klubben: 1600kr

Ikke-medlem: 2000kr


Vi ønsker å få med flere jenter på vår fotballskole. Derfor gir vi alle jenter som melder seg på fotball, halv pris på disse ukene. 


For påmelding til uke 26 trykk her: https://docs.google.com/forms/d/15WJl_fV9u1sOh02qgOv8hkwoGmhdPWtfhqvbMMCBifU/edit

For påmelding til uke 33 trykk her: 

https://docs.google.com/forms/d/1ssSi2v0ZYZxdqXXRoF3CMVpEt0iS895tC-u6zFjDyns/edit


Har du noen spørsmål, eller er det noe som er uklart, ikke nøl med å ta kontakt med oss påbaks@bsknc.no eller 970 52 755.

Vi gleder oss 😊 0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline