Over 30 deltagere på den tradisjonelle 17. mai treningen vår!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 18. Mai 2020

 

Da er årets 17. mai-trening for skigruppa over. Den ble som alt i disse korona-tider litt annerledes enn vanligvis, men det var ikke noe å si på innsatsen til de mer enn 30 utøverne fra 13 år og oppover. Vi var heldige og fikk nydelig vær, så is etter trening passet bra! 

For å følge smittevernsreglene ble gruppen del i to, 13-14 som en gruppe og 15+ som den andre gruppen. Etter å ha hatt leker og stafetter (som var mulig å gjennomføre innenfor smittevernsreglene), samlet vi oss tilslutt på hver vår side av midtbanestreken for en planke-konkurranse, hvor 13-14 åringene utklasset 15+. 

 Jeg vet at tradisjonelle ting som brus-stafett var savnet av de som har vært på 17. mai-treninger tidligere år, men så sant ikke våren 2021 blir like rar som våren 2020, kommer alle slike tradisjonelle 17. mai-trenings ting tilbake neste 17. mai.  

Takk til alle som møtte opp og gjorde dette til super økt! En stor takk til Jenny Roald Lyngstad, som da hun var utøver syntes 17. mai-trening var alt for tidlig på morgenen, men som i år stilte opp som hjelpetrener slik at 17. mai treningen kunne gjennomføres innen smittevernsreglene. 

 Hilsen Judith Ingela Rickertsen Hole 

 

 0 Kommentar

Invitasjon til 17. mai trening for 13 år (f.2008) og eldre

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 10. Mai 2020

Hvert år har skigruppen en 17. mai-trening for alle fra 13 år og helt opp til junior og senior. På grunn av korona-viruset var det lenge uvisst nøyaktig hvordan 17. mai-treningen ville bli i år. Lenge så det ut som arrangementet måtte bli en eller annen form for digitalt opplegg.  Nå har myndighetene endret på restriksjonene så å avholde 17. mai-treningen faller innenfor hva man kan gjøre. Selvsagt vil denne 17. mai-treningen være annerledes enn vanligvis. Tradisjonelle leker kan ikke bli gjennomført, dette på grunn av reglen om 1 meters avstand. Premier blir det uansett!  


Treningen er for 13-14 år, 15-16 år, junior og senior (f. 2008 - senior).

17. mai-treningen pleier å være fra kl. 07.00 til 08.00. Dette for at folk skal rekke alle andre poster på 17. mai-programmet. I år er det jo mange av de tradisjonelle postene på 17. mai-programene som forsvinner eller ikke blir som vanlig så derfor skyver vi oppstarten til kl 08:00

Oppmøte er på BSKs kunstgressbane på Ekeberg kl. 08:00. 

Trening vil vare til kl 09:00

Påmelding

For å få en oversikt over hvor mange premier som behøves er det bindende påmelding til treningen. Påmelding innen fredag 15. mai her: http://palisoft.no/bsk/?arrid=37

Konkurranse:

Beste antrekk vil bli premiert. Det aller beste er om man får til et skikkelig 17. mai-treningsantrekk.  Beste antrekk kan for eksempel også være den kuleste/fineste/rareste/mest spesielle racingdressen eller et annet morsomt antrekket som er funksjonelt å trene i.


Det har vært med mange deltagere tidligere, og vi satser selvsagt på å sette ny rekord. Hipp hipp hurra!

Håper alle får en fantastisk 17. mai!


0 Kommentar

Oppstart sesongen 2020/21

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 5. Mai 2020

Skisesongen 20/21 starter opp som normalt nå i mai. Første fellestrening er torsdag 7.mai.

De til enhver tid gjeldende smittevernregler skal følges på trening. Skigruppas trenere er ansvarlige for at dette etterleves på treningen. Foreldre oppfordres til å informere barna om disse og viktigheten av at det respekteres. Ingen utøvere får møte på trening dersom de har symptomer på sykdom eller er i karantene. 

Per 7. mai gjelder følgende: 

 • Gruppestørrelse er maks 20 personer
 • I gruppene holdes det minimum 1 meter avstand under hele økten
 • Ikke dele på utstyr (ballspill, terningstafett, kortstokkstafett etc må utgå inntil videre)  
 • Ikke la andre røre drikkebeltet ditt eller drikkeflasken
 • Unngå «high-fives» eller andre berøringer
 • Unngå å spytte / snyte deg foran andre
 • Ikke møt på trening med sykdomssymptomer, gjelder både trenere og utøvere.
 • Trenere skal minne på smittevernregler i all kommunikasjon før og underveis i økten.
 • Vis hensyn til andre du møter og hold minimum 2 meter avstand. NB VIK for andre når dere kommer som en gruppe. Vi ønsker at BSK skal fremstå som seriøse utøvere som tar hensyn til andre.
 • Bruk sunn fornuft og hjelp hverandre til å følge reglene

Med ny sesong går alle utøvere opp ett alderstrinn, tilsvarende kommende vinters konkurranseklasser. Se oversikt over trenere og oppmenn her


Se forøvrig vedlagte informasjonsbrev sendt alle aktive medlemmer på e-post (oppdatert 10/5 med presisering av gruppestørrelse max 20):

Har du ikke mottatt dette på e-post så er det fordi du ligger registrert med feil epostadresse i våre systemer. Ta da i så fall kontakt med ski@bsknc.no så får vi oppdatert din kontaktinfo i medlemssystemet. 0 Kommentar

Sesongen 19/20 tok en brå slutt, men det kommer en ny sesong!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 2. Apr 2020

Kjære skivenner!

Som alle merket ble det dessverre en brå avslutning på årets skisesong. De siste rennene i sesongen ble alle avlyst, det samme ble alle organiserte treninger. Vi fikk ikke arrangert det planlagte klubbmesterskapet og kåret klubbmestere, og heller ikke avviklet vår tradisjonelle klubbkveld med premieutdeling for karusellrennene, applaudering av trenere osv.

Premieutdeling for karusellrennene skal vi imidlertid få til så snart forholdene ligger til rette for at vi kan samles igjen. Planen er nå å få gjort dette i forbindelse med den første hjemmesamlingen vi skal arrangere i forbindelse med start på ny sesong.

Ny sesong

Skigruppas sesong går fra starten på mai og fram til påske, med pause i organisert opplegg mellom påske og mai. Styret og sportslig ansvarlige i skigruppa jobber nå med planer for oppstart og gjennomføring av ny sesong, slik at vi er klare så snart det blir forsvarlig. Vi forholder oss her selvsagt til alle retningslinjer fra myndigheter, FHI, forbund og klubben sentralt.

Det er per i dag vanskelig å si når vi starter opp igjen. I utgangspunkt starter sesongen 2020/21 med kick-off og hjemmesamling i begynnelsen av mai. Det er sannsynlig at denne må skyves på til senere, kanskje helt over sommeren. Dere får følge med på facebookgrupper og hjemmeside så skal vi holde dere oppdatert når vi vet noe mer.

Ellers er planen å gjennomføre alle de vanlige aktivitetene så snart vi kommer i gang igjen, det være seg treninger, samlinger og løp/konkurranser. I midten av juni avgjøres det om NorwayCup kan gjennomføres eller ikke. Dette er vår viktigste dugnad og desidert største inntektskilde. Dersom vi ikke får gjennomført NorwayCup betyr det at vi må spare inn betydelig på kostnadssiden framover, og samtidig lete etter alternative inntektskilder. Det er vi allerede i gang med å planlegge for og gjennomføre der hvor vi kan. Inntil beslutning om NC fattes er det viktig at alle melder seg til dugnadsinnsats slik at vi er parate om vi får gjennomført, info om dette kommer rett over påske.

Viktig for ny sesong er også å merke seg datoene 25-28 februar, for da skal BSK være med og arrangere Hovedlandsrennet i nordiske grener i Holmenkollen. Da trenger vi på nytt å engasjere foreldre til innsats, så fint om alle noterer seg datoene.

Egentrening framover

Selv om det er stans i organisert trening, så oppfordrer vi alle medlemmer til å være aktive med egentrening. Ut fra alle innlegg i facebook-gruppene våre virker det som at aktivitetsnivået er høyt! Bravo! Pass bare på å følge gjeldende retningslinjer fra myndigheter og FHI, grovt sett per tid:

 • Aldri mer enn 5 personer samlet om en treningsøkt
 • Holde minst 2 meter avstand til hverandre
 • Ikke delta dersom man har symptomer på sykdom eller er i karantene
 • Ikke dele på utstyr (vekter, baller, flasker osv)
 • Ikke felles transport ut over egen familie
 • Foreldre må overse at barn forstår og overholder dette

Se forøvrig skiforbundes veileder om hva som er OK: https://www.skiforbundet.no/norges-skiforbund/nyheter/2020/4/nsfs-koronaveileder/ 

Vi vil også anbefale orienteringsgruppa i BSK sitt turorienteringsopplegg som en bra ramme for egentrening. Kart med poster kan lastes ned fra o-gruppa sin hjemmeside (klikk her), og du får deg en mye mer spennende treningstur enn å bare løpe på asfalt og grus. 


Styret vil til tross for en amputert avslutning takke for sesongen 2019/20. Og med de begredelige snøforholdene vi hadde gjennom vinteren skal vi være stolte og fornøyde med at vi har fått gjennomført de aller fleste treninger på snø, at vi fikk gjennomført en fullverdig skikarusell og ikke minst at vi arrangerte et svært vellykket kretsmesterskap for Oslo Skikrets med 1800 startende og et godt økonomisk resultat. Takk til alle trenere og foreldre som har stått på gjennom en krevende sesong.

God by-påske alle sammen, og velkommen tilbake til ny sesong når den måtte komme i gang!

 

På vegne av styret i skigruppa,
Pål Christian (leder)


0 Kommentar

Klubbmesterskapet avlyst

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 12. Mar 2020

Med bakgrunn i Corona-situasjonen blir vi dessverre, men naturlig nok, også nødt til å avlyse årets klubbmesterskap som skulle vært arrangert 21. mars. 

Som tidligere annonsert er også klubbkvelden som var planlagt rett over påske avlyst. 

Tidligere i uken annonserte vi at premieutdeling for karusellrennene kommer til å skje ifm trening 2. april. Slik det ser ut nå er det nok lite sannsynlig at vi arrangerer trening 2. april, og vi vil holde dere oppdatert på når premieutdelingen vil finne sted. Det hele er i øyeblikket svært usikkert. 

Foreløpig er all organisert trening i BSK innstilt ut mars men vi må regne med at dette vil vedvare lenger.

Vi forholder oss selvsagt til alle råd og retningslinjer fra klubb, forbund og myndigheter i denne situasjonen.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline