Regler for dekning av startkontingent

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 10. Des 2018

Rennsesongen er i gang og vi minner om klubbens retningslinjer for dekning av startkontingenter. 

Klubben dekker ordinær startkontingent for våre medlemmer ut fra følgende regler;

 • Utøver må være medlem i BSK skigruppe
 • Utøver må ha betalt aktivitetskontingent for inneværende sesong
 • Det dekkes kun startkontingent i ordinære aldersbestemte NSF terminfestede ski- og rulleskirenn, både i og utenfor oslo skikrets
 • Turrenn som birken (og ungdomsbirken) dekkes ikke
 • Utøver må stille til start - startkontingent ved "no-show" som ikke skyldes sykdom/skade dekkes ikke
 • Etteranmeldingsgebyrer dekkes ikke - meld deg på i tide! 
 • Brikkeleie for utøvere opp til og med 10 år dekkes av klubben
 • Eventuell brikkeleie for utøvere 11 år og eldre må dekkes av den enkelte (alle forventes å ha egen brikke)

Etter sesong vil klubben etterfakturere utøvere no-show, etteranmeldingsgebyrer og brikkeleie for de over 11. 

Dersom sykdom/skade oppstår og det er for seint å melde seg av rennet, må utøver/foresatt melde fra til oppmann for sin gruppe slik at det noteres at no-show skyldes sykdom. Dette gjøres senest uka etter rennet. 

Utøvere over 11 år skal i utgangspunkt ha egen privat tidtakerbrikke med på renn. Arrangør er ikke pliktet å stille med leiebrikker for disse klassene, selv om de fleste arrangører har noen i reserve. Les mer om tidtakerbrikker og kjøp av disse på forbundets sider: https://www.skiforbundet.no/langrenn/skirenn/regler-og-retningslinjer/sesonginformasjoner2/tidtakerbrikker/

Viser også til klubbens samlede retningslinjer for økonomisk støtte som ligger her: https://bloccontent.blob.core.windows.net/files/200000195/633/2018/10/29/dekningsregler2018-2019.pdfBarneskileik 2019

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 7. Des 2018

BSK Skigruppa – Barneskileik 2019

Vi har gleden av å invitere barn i Nordstrand bydel til skileik på Ekebergsletta.

Har du barn som fyller 5 til 8 år i 2019 (født 2014-2011), som har lyst å bli med på mye lek og moro på ski og til å lære å gå på ski eller bli bedre? 

Skileik 2019 for aldersgruppe 5-8 år (født 2011-2014) 

På skileiken vil barna oppleve masse skiglede og lære grunnleggende skiferdigheter. Skileiken er et tilbud i tillegg til skigruppas ordinære treningstilbud for barn fra 1. klasse på barneskolen (se nederst i artikkelen for mer info om det ordinære treningstilbudet). Skileiken passer for barn som fortsatt går i barnehagen og barn i 1. og 2. klasse som ønsker å lære grunnleggende skiferdigheter.


Gjennom skileiken kan vi tilby:

 • Mye lek og moro på ski
 • Lekbaserte øvelser tilpasset til barnas alder og ferdigheter
 • Inspirasjon til å gå mer på ski


Program for vinteren 2019:

Mandag 

14. Januar 

kl. 18.00 -19.00 


Mandag

21. Januar 

kl. 18.00 ­­-19.00 


Mandag  

28. Januar

kl. 18.00 -19.00 


Mandag    

04. Februar

kl. 18.00 -19.00 

Avslutning m/ premiering

Skileiken foregår på Ekebergsletta. Første oppmøte 14. januar er kl.17.45 for registrering. Foreldrene til de minste kan være med. Vi har egen snøproduksjon på Ekebergsletta som ved en normal vinter sikrer gode forhold. Følg med på våre nettsider www.bskskigruppa.no


Påmelding: 

Påmeldingen til skileiken vil åpne i midten av desember. Skileiken koster 300 NOK pr. barn. Følg med her for oppdatert informasjon.


Skigruppas treningstilbud for barn fra det året de begynner på skolen

Skileiken er et tilbud til de aller yngste. Skigruppa har i tillegg mange barn som trener hele året fra det året de begynner på skolen. Hvis barnet ditt har lyst til å prøve å være med på ordinære treninger i stedet, eller har lyst til å begynne på ordinær skitrening etter å ha vært med på skileiken, kan du ta kontakt med trener eller oppmann for den aktuelle aldersgruppen. Kontaktinformasjon finner du her: Kontaktinformasjon skigruppa
Priorterte renn sesongen 2018/19

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 24. Nov 2018

Skigruppa velger hver sesong ut enkelte renn i Oslo Skikrets der vi tilrettelegger for at mange BSK medlemmer skal bli med, ikke bare de ivrige som går renn ofte. Vi vil ha med BSK telt slik at vi kan samle alle BSK'ere og skape et godt miljø og en spesielt god BSK stemning på disse rennene. Den enkelte gruppe vil også tilrettelegge for å yte smørehjelp og samle gruppen til felles oppvarming m.m. Nytt av året er at vi har lagt til Ungdomsbirken som et prioritert renn da det er sesongens store happening for 12 år og eldre.

Nedenfor er en fullstendig oversikt over sesongens renn i Oslo Skikrets samt to renn rett utenfor Oslo før jul for de som ikke vil vente til januar med å gå renn. 

Prioriterte renn er markert med blå uthevet skrift nedenfor

 


Dato:

Renn:

Sted:

Stilart:
Alder fra:

Påmelding:
7-8. des (lør/søn)KonnerudrennetKonnerudKlassisk/fristil8 årLink
15-16. des (lør/søn)HakadalsrennetVaringskollenKlassisk/Fristil8 årLink
6. jan (søn)
Lauritz Bergandahls Minneløp
SørkedalenKlassisk9 årLink
13. jan (søn)KM Skagen Oslo SprintSognsvannKlassisk Sprint9 årLink
19. Jan (lør)
Oslo Skifestival
HolmenkollenFristil8 årLink
20. jan (søn)
Oslo Skifestival stafett 
HolmenkollenKlassisk stafett8 årVia klubben
26-27 jan (lør/søn)
Kretsmesterskap Oslo Skikrets
SkullerudKlassisk/Fristil8 årLink
3. feb (søn)NjårdrennetHolmenkollenKlassisk8 årLink
9. feb (lør)RossignolrennetLillomarka ArenaKlassisk8 årLink
10. feb (søn)
Rustad-stafetten
SkullerudKlassisk stafett9 årVia klubben
3. mars (søn)KollmilaFrønsvollstrøkkaFristil7 årLink
10. mars (søn)
Ungdomsbirken
SjusjøenKlassisk12 årLink
12. mars (tir)HemingstafettenHolmenkollenKlassisk/Fristil11 årVia klubben
13. mars (ons)
Hemingrennet
HolmenkollenKlassisk9 årLink
17. mars (søn)KjelsåsrennetLinderudkollenFristil8 årLink

Startkontigent

BSK dekker ordinær startkontigent til skirenn, men ikke ved "No-Shows" med mindre dette skyldes akutt sykdom/skade etter påmeldingsfristens utløp. Se for øvrig Retningslinjer for dekning av startkontigenter m.m.

Fluorforbud

Norges Skiforbund har innført fluorforbud i klassene til og med 16 år fra og med sesongen 2018/19. Forbudet omfatter fluorholdige glidprodukter som f.eks LF og HF glidere fra Swix og tilsvarende fluorholdige glidprodukter fra andre produsenter. Skigruppa har siden i fjor vært tilsluttet alliansen "Tøffest uten fluor" og er synes fluorforbudet er veldig positivt. Skiforbundet har utviklet en kontrollmetode som vil bli benyttet i forbindelse med renn.

Hjelp fra foreldre

For å skape den riktige rammen rundt prioriterte renn trenger vi hjelp fra foreldre. Vi oppfordrer smørekyndige foreldre til å bistå sin gruppe med smøring av ski på renn. I forbindelse med prioriterte renn vil vi også trenge hjelp med transport / oppsetting av teltet og til å ta med varm drikke. De gruppene som starter tidlig tar med og setter opp teltet mens de som starter til slutt tar ned / transporterer teltet hjem igjen. Oppmenn vil ta kontakt med renndeltagere fra gruppene for å koordinere disse aktivitetene.
Vi trenger deg som mannskap helgen 26 og 27. januar 2019!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 16. Nov 2018

Vi trenger deg som mannskap helgen 26 og 27. januar 2019!

Skisesongen nærmer seg meg stormskritt, og vi gleder oss til å arrangere kretsmesterskap på Skullerud. Nå inviterer vi deg til å melde deg på som mannskap! 

Lørdag og søndag 26-27. januar er BSK heldige å få arrangere kretsmesterskap for Oslo skikrets. 

Rennet gir oss mulighet til å skape uforglemmelige skiopplevelser for barn og voksne (fra 8 år og oppover), vise oss frem som arrangørklubb og ikke minst tjene gode penger som vi kan bruke til beste for utøverne våre. 

Vi trenger DEG som mannskap!

KM arrangeres lørdag og søndag 26-27. januar på langrennarenaen på Skullerud. Arenaen har i sommer og høst blitt betydelig utvidet og oppgradert. Vi forventer opp mot 1200 ivrige løpere og er avhengig av at alle foreldre, hjelpetrenere og andre støttespillere stiller opp som mannskap. Det er mange ulike aktiviteter du kan bidra på, for eksempel: Arenaen skal rigges, utøverne skal sendes ut ved start, geleides gjennom løypene og tas imot i mål, familier skal ønskes velkommen og få tildelt parkeringsplass, resultatlister skal lages, medaljer skal deles ut og i kiosken trenger vi kaker og boller og selvsagt hjelp til å selge dem. 

Du kan melde deg på den aktiviteten du ønsker, men vi kan ikke garantere at du får ønsket ditt oppfylt. Er du derimot raskt ute, er det størst sjanse for å få ønsket ditt oppfylt. 

Her kommer det til å være mannskap med lang erfaring sammen med mange som aldri har vært med på dette før. Det er en fin mulighet til å bli bedre kjent med andre foreldre og bidra til å skape flotte skiopplevelser.  Dette blir gøy!

Meld deg på her i dag: http://palisoft.no/bsk/?arrid=10Julekalendere 2018

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 14. Nov 2018

Det nærmer seg desember og dermed tid for årets julekalendersalg i skigruppa. Dette er en tradisjon vi har hatt i alle år for å sikre skigruppa inntekter til drift. 

Det fungerer slik at alle aktive medlemmer opp til og med de som er i 16-årsgruppa kjøper 10 stk julekalendere av klubben for til sammen 500 kroner, som medlemmene igjen selger i sitt nabolag, familie eller til andre bekjente for 50 kr/stk. Pengene fra salget beholder dere selv. 

Under hver luke i kalenderen skjuler det seg et nummer, og har man rett nummer vinner man en premie fra våre sponsorer og snille givere. 

Julekalendere deles ut på treninger i uke 47 og 48 til de som har betalt. Faktura for betaling sendes på epost fra MinIdrett 14. november med kort betalingsfrist. Beklager at vi er litt sent ute. Om du ikke mottar epost med faktura er det enten fordi du ikke er oppført som medlem, eller fordi epostadressen som er registrert er feil. Ta da i så fall kontakt med oppmann for din gruppe. 

Skigruppa oppfordrer til deltakelse i dette for å sikre vår aktivitet. Vi kan imidlertid ikke pålegge deltakelse i dugnadsarbeid, så om du ikke ønsker å bidra så ta kontakt med din oppmann så vil utsendt faktura bli kreditert.  

Levert av IdrettenOnline