Sterk 2.plass til Sander i første hopprenn etter koronapausen

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 28. Jun 2020

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix  

Hopperne våre er endelig i gang med rennsesongen etter koronapause, og deltok i åpent KM i Midstubakken denne uka. Sander Vossan Eriksen klinte like godt til med 2.plass i eliteklassen, kun slått med fattige 3,5 poeng av Johan André Forfang. Med det sendte han flere av landslagshopperne nedover på resultatlista. Også våre øvrige hoppere leverte varene bra. Se artikkel på NSF og resultater her.


0 Kommentar

Premieutdeling for karusellrennene torsdag 18.juni

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 12. Jun 2020


Oppdatering:
Takk for hyggelig premieutdeling alle sammen. Forstår det var mange som naturlig nok hadde skoleavslutning og diverse bursdagsfeiringer denne dagen, så om du ikke fikk hentet din premie så kan premier avhentes hos Kristian Brustad. Ta kontakt på brustad@online.no for avtale.


I forbindelse med siste fellestrening før sommeren torsdag 18. juni kommer vi til å arrangere premieutdeling for karusellrennene og innsatspremier for forrige sesong. Dette er jo normalt noe vi skulle delt ut på klubbkvelden i april, men som i år måtte avlyses på grunn av smittevernstiltakene. Nå har vi imidlertid mulighet til å få gjort det - og alle skal selvsagt får de premiene de har gjort seg fortjent til.

Det vil bli delt ut premier for årets karusell inkludert 5- og 10-årspremier til de det gjelder. Vi kårer også vinnere av vandrepokal/innsatspremie. Ryktene sier også at det kanskje også blir servert noe kaldt å tygge på. 

Klikk her for liste over premievinnere inkludert 5 og 10 års premier. 
(Som kjent må man ha fullført minst 2 karusellrenn for å få premie)

Utdelingen skjer på trappa ved det gamle BSK-kontoret der det er oppmøte på trening. 

Vi kommer til å følge tiddskjemaet under, og respektive aldersgrupper møter ihht dette for å begrense antallet samlet samtidig.

Vi ber om at alle holder 1 meters avstand. Premier er desinfisert og pakket med hansker og hentes av utøver fra bordet. 

Tidsskjema: 

TidspunktTreningsgruppe
18:10Småsøsken 2015 og yngre
18:407-8 år  (2013-2014)
19:009-12 år  (2009-2012)
19:3013 år og eldre (2008 og eldre)
0 Kommentar

Oversikt fellessamlinger høst/vinter 2020 - sett av datoene i kalenderen nå!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 4. Jun 2020

Vi er godt i gang med planleggingen av skisesongen 2020-2021, og en del datoer er allerede klare. Her er samlingsdatoene du kan holde av i kalenderen.

Skigruppa i Bækkelaget har, som i fjor, fire fellessamlinger i barmarksesongen.

Korona- pandemien gjør at skigruppas første samling i år blir i august. Her samler vi alle gruppene fra 7 år- senior med hjemmesamling på Ekeberg med et skikkelig kick-off for å markere oppstart etter sommerferien. 

I september deler vi de yngste (7-12 år) og de eldste (13 år og eldre). De yngste har en tradisjonsrik hjemmesamling, og de eldste reiser til Torsby som i fjor.

I oktober er det ny hjemmesamling for alle grupper, denne gang i forbindelse med BSK-uka. Det vil si markedsdag med bruktsalg og smørekurs, samt Oslo Sportslagerløpet.

I slutten av november avholdes snøsamlingen på Beitostølen, der hele familien samles for å starte sesongen på snø.

FELLESSAMLINGER 2020

  • 22.- 23. august: Hjemmesamling, Oslo (7 år - senior)
  • (10.) 11.- 13. september: Fjernsamling, Torsby (13 år - senior)
    12.- 13. september: Hjemmesamling, Oslo (7 - 12 år)
  • (30.) 31. oktober- 1. november: Hjemmesamling, Oslo (7 år - senior)
  • 27.- 29. november: Fjernsamling, Beitostølen (familiesamling)


Sportslig hilsen

Kari Vikhagen Gjeitnes

Hovedtrener Skigruppa

 


0 Kommentar

Over 30 deltagere på den tradisjonelle 17. mai treningen vår!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 18. Mai 2020

 

Da er årets 17. mai-trening for skigruppa over. Den ble som alt i disse korona-tider litt annerledes enn vanligvis, men det var ikke noe å si på innsatsen til de mer enn 30 utøverne fra 13 år og oppover. Vi var heldige og fikk nydelig vær, så is etter trening passet bra! 

For å følge smittevernsreglene ble gruppen del i to, 13-14 som en gruppe og 15+ som den andre gruppen. Etter å ha hatt leker og stafetter (som var mulig å gjennomføre innenfor smittevernsreglene), samlet vi oss tilslutt på hver vår side av midtbanestreken for en planke-konkurranse, hvor 13-14 åringene utklasset 15+. 

 Jeg vet at tradisjonelle ting som brus-stafett var savnet av de som har vært på 17. mai-treninger tidligere år, men så sant ikke våren 2021 blir like rar som våren 2020, kommer alle slike tradisjonelle 17. mai-trenings ting tilbake neste 17. mai.  

Takk til alle som møtte opp og gjorde dette til super økt! En stor takk til Jenny Roald Lyngstad, som da hun var utøver syntes 17. mai-trening var alt for tidlig på morgenen, men som i år stilte opp som hjelpetrener slik at 17. mai treningen kunne gjennomføres innen smittevernsreglene. 

 Hilsen Judith Ingela Rickertsen Hole 

 

 0 Kommentar

Invitasjon til 17. mai trening for 13 år (f.2008) og eldre

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 10. Mai 2020

Hvert år har skigruppen en 17. mai-trening for alle fra 13 år og helt opp til junior og senior. På grunn av korona-viruset var det lenge uvisst nøyaktig hvordan 17. mai-treningen ville bli i år. Lenge så det ut som arrangementet måtte bli en eller annen form for digitalt opplegg.  Nå har myndighetene endret på restriksjonene så å avholde 17. mai-treningen faller innenfor hva man kan gjøre. Selvsagt vil denne 17. mai-treningen være annerledes enn vanligvis. Tradisjonelle leker kan ikke bli gjennomført, dette på grunn av reglen om 1 meters avstand. Premier blir det uansett!  


Treningen er for 13-14 år, 15-16 år, junior og senior (f. 2008 - senior).

17. mai-treningen pleier å være fra kl. 07.00 til 08.00. Dette for at folk skal rekke alle andre poster på 17. mai-programmet. I år er det jo mange av de tradisjonelle postene på 17. mai-programene som forsvinner eller ikke blir som vanlig så derfor skyver vi oppstarten til kl 08:00

Oppmøte er på BSKs kunstgressbane på Ekeberg kl. 08:00. 

Trening vil vare til kl 09:00

Påmelding

For å få en oversikt over hvor mange premier som behøves er det bindende påmelding til treningen. Påmelding innen fredag 15. mai her: http://palisoft.no/bsk/?arrid=37

Konkurranse:

Beste antrekk vil bli premiert. Det aller beste er om man får til et skikkelig 17. mai-treningsantrekk.  Beste antrekk kan for eksempel også være den kuleste/fineste/rareste/mest spesielle racingdressen eller et annet morsomt antrekket som er funksjonelt å trene i.


Det har vært med mange deltagere tidligere, og vi satser selvsagt på å sette ny rekord. Hipp hipp hurra!

Håper alle får en fantastisk 17. mai!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline