Ny deltakerrekord i Brannfjell Opp!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 26. Sep 2019

Med hele 237 deltakere på start ble det i kveld satt en solid ny deltakerrekord på skigruppa sitt tradisjonsrike Brannfjell Opp motbakkeløp. Supergledelig at vi klarte å samle så mange løpere også fra andre grupper i BSK enn skigruppa. Spesiell kudos til fotballgruppa som stilte mannsterke med godt over 60 personer til start, men vi hadde også deltakere fra håndball, friidrett, orientering og innebandy i år.

Aller raskest opp langløypa fra Middelalderparken til Brannfjelltoppen var skigruppas egen Vegard Lund Røer som gjorde unna den krevende løypa på tiden 16:17 som også er ny pers for Vegard. Langløypa er forøvrig aldri kontrollmålt i lengde, men utallige Strava-spor tilsier at løypa er ca 3,6 km og rundt 200 høydemeter. 

Men Brannfjell Opp! er ikke bare seriøs konkurranse for eliten, det er vel så mye en sosial og gøyal konkurranse på tvers av årsklasser og idretter. Yngste deltaker var 3 år! 

Gøy var det også med snaut 30 spreke foreldre som stilte opp i egen foreldreklasse! 

Bildet over viser starten for 2008-2009 kullene som startet fra sletta, rett nord for ankerpunktet til polarskipet Norge.  Under følger noen andre stemningsbilder. 

Resultatlister er lagt ut på våre resultatsider her: http://ski.bekkelagets.no/p/16669/resultater 

Klassevinnere i de rangerte klassene over 11 år kan få gratis startnummer til Oslos Bratteste førstkommende lørdag ved henvendelse til pingierd@gmail.com. Det er nok en viss sannsynlighet for at ikke alle klassevinnere orker å stille på nytt motbakkeløp allerede om to dager, så om du ikke vant men befinner deg i toppen av lista så ta kontakt så kanskje det er en billett til overs. 

Vi takker alle som bidro til å arrangere løpet, og håper å se alle igjen (og flere til) til neste år. Dette løpet går alltid av stabelen siste torsdag før høstferien. 

Noen flere bilder: 

Før start på toppen av Brannfjell

Vinner av langløypa - Vegard Lund Røer mot mål
Vinner av løypa fra Ekebergrestauranten - Nicolai Haug mot mål
Startfeltet 2010-2011På vei mot toppen!På vei mot toppen!


0 Kommentar

Anbefalte konkurranser høstsesong

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 15. Sep 2019


Høsten byr på mange flotte løp og noen rulleskirenn. Høydepunktet for skigruppa er selvfølgelig vårt eget motbakkeløp Brannfjell Opp. I tillegg pleier mange barn, ungdom og voksne å delta på Nøklevann Rundt som både har eget barneløp og 5 og 10 Km. Nedenfor finner dere oversikten over anbefalte konkurranser i Oslo området:


Dato

Arrangement

Sted

Type

Alder og distanser

Informasjon

19. sept

Oslo Rulleskicup

Holmenkollen

Rulleskirenn Skate

9-16 år

Link info og påmelding

21. sept

Oslo Maraton/ Barnas Maraton

Oslo Sentrum

Gateløp

0-4 år (100M), 5-9 år (500M), 10-12 år (1 KM ), +12 år (10 KM, +16 år (21 KM), +18 år (42 KM)

Link info og påmelding

26. sept

Brannfjell Opp

Ekeberg

Motbakkeløp

 

2 år og eldre (0,5 – 3 km) (arrangert av BSK Skigruppa)

Link info og påmelding

28. sept

Oslos Bratteste

Wyllerløypa

Motbakkeløp

7 år og eldre (2,7 km)

Link info og påmelding

12. okt.

Nøklevann Rundt

Haraløkka

Grusveiløp

Fra 7 år (5 KM) og 11 år (9,7 km).

Link info og påmelding

20. okt

Bygdøymila

Bygdøy

Grus/asfaltløp

Alle aldre (1 KM, 3 KM, 6 KM), +12 år (10 KM)

Link info og påmelding

24. oktOslo SportslagerløpetEkebergGrusveiAlle aldre (arrangert av BSK Skigruppa)Kommer

0 Kommentar

Invitasjon og påmelding til årets første Trenerforum!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 11. Sep 2019

Vår nye Hovedtrener i skigruppa Kari Vikhagen Gjeitnes og BSKs Sportslige leder Tord Bakke Arvesen inviterer til årets første Trenerforum. Bækkelagets Sportsklub langrenn ønsker å skape en møteplass for alle trenere i skigruppa. Du er hjertelig velkommen om du er hovedtrener, hjelpetrener eller ungdomstrener,  eller om du bare er nysgjerrig med et ønske om å bli trener en dag. Trenerforumet vil være en møteplass for erfaring- og kunnskapsutveksling på tvers av aldersgrupper og utviklingstrinn. Målet er å skape engasjement, motivasjon og øke kompetansenivået blant klubbens tidligere, eksisterende og fremtidige trenere. Gjennom dette ønsker vi å gi kunnskap samtidig som man blir bedre kjent med hverandre. Målet er å etablere et godt trenermiljø der erfaringsutveksling henger løst, og som på sikt vil rekruttere flere trenere til skigruppa.

DATO/TID: TORSDAG 10. OKTOBER KL. 19:30-21:00

STED: BSK KONTORET NC-FLØYEN

TEMA: BSKs UTVIKLINGSTRAPP

MELD DEG PÅ HER

Tema for det første møtet er Utviklingstrappa i BSK, der vi vil gjennomgå steg for steg og åpne for diskusjon og innspill.  Bækkelagets utviklingstrapp ligger til grunn for all langrenns trening som utøves i klubben og er utviklet i tråd med  Skiforbundets retningslinjer. BSKs utviklingstrapp har som hensikt å presentere en tydelig treningsfilosofi for hvert steg i en utøvers utvikling. Utviklingstrappa skal sikre en helhetlig tankegang blant både trenere og utøvere. Målet er at alle trenere utøver BSKs utviklingstrapp og filosofi i sitt treningsarbeid, slik at vi får en positiv utvikling for alle utøvere med tanke på bredde og topp. Skigruppa vektlegger sterkt viktigheten av å bygge gode, sunne og bærekraftige miljøer i alle aldersgrupper.

Vi ser fram til en lærerik kveld og håper å se at så mange som mulig tar seg tid og ser viktigheten av å stille på dette. Vi ønsker å bli så gode som mulig sammen, for VI ER BSK!  

 

Med vennlig hilsen

Sportslig Komité BSK Skigruppa

 

 

   

 


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline