Bækkelagets SK - Orientering

Bækkelagets SK - Orientering

100 nye turorienteringsposter i skogen

Postet av Bækkelagets SK - Orientering den 15. Jun 2020

Orienteringsgruppa sitt turorienteringstilbud er nå ytterligere utvidet. Per 15. juni har vi nå satt ut 100 nye poster på BSK sine kart i øst- og sørmarka. 

Kartene ligger ute for fri nedlastning - men om du setter pris på tilbudet så setter vi pris på at du vippser oss et lite bidrag som takk for innsatsen vi har lagt ned. Vippsnr 16035. 

PS: De 100 postene vi satte ut tidligere i år står fremdeles i skogen ut juni, så i øyeblikket har o-gruppa 200 turorienteringsposter til allmenn glede! 

Se vår turorienteringsside for mer info og nedlasting av kart: 

http://orientering.bekkelagets.no/p/52042/turorientering 

GOD TUR! 


0 Kommentar

Rekrutt-treningene starter opp igjen mandag 11.mai

Postet av Bækkelagets SK - Orientering den 5. Mai 2020

Endelig er det mulig for oss å starte opp igjen orienteringstreninger for våre råtass barn i alderen 7-12. Første trening vil være mandag 11. mai kl 18, med oppmøte på BSK kontoret. 

Treningene vil skje i henhold til gjeldende smittevernsregler. Vi håper å se så mange som mulig på trening. Spre gjerne det glade budskap og ta med deg en venn/venninne. 

Se mer info om råtass-tilbudet her, inkludert smittevernsreglene som vil bli fulgt: 

http://orientering.bekkelagets.no/p/7187/treningstilbud 

Er du ikke allerede medlem i råtassgruppa sin facebook gruppe så anbefaler vi også at du søker medlemsskap i den, da det vil bli gitt løpende informasjon der. 


0 Kommentar

BSK takker en ekte ildsjel

Postet av Bækkelagets SK - Orientering den 6. Des 2019

BSK takker en ekte ildsjel

Etter mer enn to tiår med ulike roller i Bækkelagets Sportsklub avsluttet nylig Vebjørn Olaussen sitt engasjement i klubben. En ressurs og ildsjel som har bidratt til enorm utvikling av klubbens innebandytilbud. Vebjørn kan med stolthet se tilbake på et formidabelt bidrag og er blant de viktigste bidragsyterne til at klubben er der den er i dag.


En ekte klubblegende

Olaussen har vært en sentral del av BSK Innebandy i en lang årrekke, og har vært med på klubbens reise fra nede i divisjonssystemet og opp til eliteserien. Olaussen har vært med som spiller, assistenttrener, altmuligmann og hovedtrener, og få, om noen, har tilbrakt flere timer i BSK-Hallen for og med BSK Innebandy.

 

Olaussen har i tillegg til rollen rundt herrelaget vært svært delaktig ovenfor klubbens yngre lag, og har opp igjennom hospitert som trener og lagleder, spesielt i forbindelse med sluttspillskamper. Mange av klubbens tidligere og nåværende spillere og medlemmer er Olaussen en stor takk skyldig.

  • Jeg har hatt Vebjørn som trener, assistenttrener, motivator og livsfarlig back foran meg som keeper for BSK Innebandy fra jeg startet som 12-13 åring, og til jeg la opp. Vebjørn har vært en viktig figur for spillere fra ungdommer til seniorer, og har stilt opp for klubben over mange år. For det, vil jeg takke ham inderlig, sier Andreas Thon Aasheim, tidligere keeper for BSK, og nå styremedlem i BSK Innebandy.
  • Det er kanskje et noe utvannet begrep, men for meg er Vebjørn en ekte klubblegende, som jeg håper vil spille en rolle for BSK Innebandy også i fremtiden, fortsetter Aasheim.

 

Historisk bragd

I 2003 rykket BSK Innebandys herrelag for første gang opp til 1. divisjon, etter en intens kvalifisering. I de påfølgende 16 sesongene har herrelaget, med Olaussen som assistenttrener og senere hovedtrener, ligget i toppen av 1. divisjon, og hatt flere sesonger i Eliteserien. Fra og med sesongen 2015/2016 har Olaussen vært hovedtrener for klubbens A-lag, noe som gav opprykk til eliteserien sesongen 2016/2017: Den sesongen gjennomførte Olaussen en historisk bragd, der laget hans gjennomførte den perfekte sesongen: 16 seire av 16 mulige.

 

BSK Innebandy ønsker å takke Vebjørn for hans engasjement, innsats og utallige timer nedlagt for BSK Innebandy, og ønsker samtidig å understreke at dørene til BSK-Hallen alltid vil være åpne for ham.

 

Styret i BSK Innebandy 


0 Kommentar

VM success på hjemmebane - orientering ny tv idrett

Postet av Bækkelagets SK - Orientering den 26. Aug 2019

Første vm i orientering med kun skogsdistanser ble arrangert i Østfold. Noen highlights: 

  • Tre finaler ble arrangert i løpet av 4 dager (lang, mellom og stafett)
  • 20'000 tilskuere på arena fordelt på tre dager
  • 330'000 tilskuere på TV på stafett, like stor markedsandel de andre dagen. TV produksjon viste seg i særeklasse. Teamet fra NRK og den teknologiske utviklingen tok tv-produksjon på et nytt nivå. Klarer orientering snart å konkurrere mot andre tv idretter?
  • BSK hadde 4 løpere på VM.

BSK løper Henry McNulty tok steget til verdenstoppen. Etter en mislykket forsøk i langdistansen, viste seg Henry fra sitt beste og kom først inn på første etappe på den avsluttene stafetten. 

Nick Simonin viste stabil form på mellomdistanse (nr 27) og stafett. Ralph Street viste stabil fom med en 19. plass på mellom - selv om vedkommende hadde mye høyere forventninger. Dessverre kom Storbritania aldri i posisjon på den avsluttende stafetten. Matt Speake klart ikke å kvalifisere seg for mellomfinalen.

BSK takker trener Eskil Gullord for gode vm-forberedelser og gratulerer løperene med gode resultater. 


0 Kommentar

VM i orientering i Østfold med 4 BSKere

Postet av Bækkelagets SK - Orientering den 13. Aug 2019

Vm i orientering arrangeres denne uken i Norge bare en drøy kjøretime unna Oslo. BSK stiller med 4 løpere:

  • Ralph Streat (Storbritania)
  • Matthew Speake (Storbritania)
  • Nicolas Simonin (Irland)
  • Henry McNulty (Australia)

Programm ser som følgende ut: 

Onsdag 14. august (Mørk, Spydeberg)
VM langdistanse: 
Start menn 10:30 - 14:20. Siste i mål 16:00
Start kvinner 13:30 - 16:50. Siste i mål 18:10
Fredag 16. august (Mørk, Spydeberg)
VM mellomdistanse
Start kvinner 13:30 - 15:15. Siste i mål 15:50
Start menn 15:45 - 17:35. Siste i mål 18:10
Lørdag 17. august (Mørk, Spydeberg)
VM stafett
Start kvinner 16:20. Målgang 18:05
Start menn 18:30. Målgang 20:15


Mer info finner her: https://www.woc2019.no/no/

BSK ønsker lykke til til alle vm løper og håper på at heiagjengen kommer til å være på plass. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline