Det nærmer seg tredje og siste karusellrenn

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 28. Feb 2017

Tirsdag 7. mars er kvelden for årets tredje og siste karusellrenn. Hold av kvelden for god stemning og forrykende oppgjør på Skullerud. Denne gang blir rennet arrangert i fristil, og løypene er de samme som for renn 1 og 2.


Startlister for renn 3 finner dere her

Står du ikke på startliste kan du etteranmelde deg ved oppmøte og få ett av de ledige numrene. Møt i så fall opp i god tid.

Startnummerutdeling åpner kl 18:00.


Foreløpige sammenlagtresultater etter to renn finner dere her.


Merk: for aldersgruppene opp til og med 10 år så blir det premieutdeling inne på Skullerudstua umiddelbart etter målgang 10 år. Her blir det også servert boller og saft, og det vil også bli litt berømmelse av trenerne i disse klassene som har stått på hele høst og vinter. Så planlegg med å bli igjen litt etter rennet så dere får med premie hjem. For 11 år og eldre blir det premieutdeling på klubbkvelden i april.

I karusellrennene er det slik at to eller flere fullførte renn gir sammenlagtpremie. I klassene med rangerte resultater så er det summen av de to beste plasseringene som danner grunnlaget for sammenlagtplassering. Laveste sum vinner. Om to løpere har samme sum er det den løperen med best enkeltplassering i de tellende rennene som vinner. Om fremdeles ingen ting skiller blir det delt plassering.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline