Nok en pokal i skapet for fotball G03.

Postet av Bækkelagets SK den 4. Sep 2017

BSK Fotball G2003 var i helgen tradisjonen tro i Fredrikstad, og deltok i Kråkerøy Cup for 4. året på rad.


Og som vi vet, stolte BSK'ere gir seg aldri, så målet var å komme seg til A-sluttspill.

Ikke bare det sportslige står i fokus når g2003 er på tur. Mellom og etter gruppespill kamper lørdag, så er det masse tradisjoner som skal vedlikeholdes. Luftmadrasser skal blåses opp (og noen tappes). Alle bager skal (ser i alle fall slik ut) tømmes utover gulvet, slik at det blir mest mulig klær over alt. Den årlige turen til Rema 1000 for shopping av godteri, og stoooore mengder brus, og powerade. Høydepunktet er likevel lørdagens kveldstur til Peppes Pizza i Gamlebyen. Her har vi faste plasser, kjenner betjeningen, kjenner menyen, og fortærer uhorvelig mengder pizza. Og tradisjonen tro er etegildet sponset av Bemanningsbyrået. 


Innimellom alle tradisjoner, skal jo også motstanderne knuses. Etter en sesong med mye skader og sykdom for BSK g2003, ble det siste uken bestemt at vi skulle trekke ett lag, og kun stille med ett stort felles lag for alle gutta. 20 gutter i troppen, før turneringstart..

I gruppespillet fløt det svært bra for den store gruppa. Første kamp ble vunnet komfortabelt 3-0, mot ett veldig bra Tistedalen lag, som senere skulle vise seg å ende opp på 3.plass i turneringen. Full trøkk, og  mye rullering, ga en flott start for alle gutta.


Kamp nr. 2, prates ikke om, men ett arbeidsuhell mot ett hardtarbeidende Skogstrand gjorde at vi gikk på ett surt 0-1 tap. Hadde gutta alt begynt å forberede seg til Peppes turen?

Men i neste kamp var vi på sporet igjen. Vertsklubben Kråkerøy ble slått komfortabelt 4-0.

Siste gruppespillkamp måtte vinnes for å komme seg videre. Slikt liker ivrige BSK-gutter. Presset ristet de av seg før kampen, og feide Kolbotn av banen med hele 8-0.

Dermed var det klart for a-sluttspill søndag, og kvelden fri!

Søndag var det a-sluttspill, og etter den gode opplevelsen i b.l.a. Norway Cup, begynner G2003 å få litt sluttspillerfaring nå. Skadene og slitasjen er imidlertid stor, så når vi nærmet oss semifinale tid, var det bare å tape opp, ristet av oss dårlig klasseromssøvn, nullstille og gå i krigen. Ett godt Lisleby lag sto imot lenge, men g2003 maskineriet malte dem til slutt i stykker, og 1-0 seier var nok til å kunne løfte armen over nok en finale i Kråkerøy Cup!

I finalen med ett lag, hele troppen, og samtlige gutta med masse spilletid. Slikt er moro det.

Stemningen var derfor stor når dommeren blåste (gutter, han hadde med seg fløyte) i gang kampen mot førstelaget til hjemmefavoritten Kråkerøy.

Vi i trenerteamet, skjønte kjapt at dette var en tøff batalje. Kråkerøy var tente, og skulle vinne på hjemmebane.  Selv om vi skapte noen sjanser, var tøffest i duellene, så klarte Kråkerøy å sette inn 1-0, og ri dette i land.  Litt skuffelse der og da, men mest glede. Glede over å ha tatt andre plass med en tropp bestående av 20 spillere. Glede over å ha hatt samtlige 19 spillere som var skadefrie på banen i minst 20 min i finalen. Glede over samhold, glede over kameratskap, og litt glede over endelig å komme i hjem. Slik helger er 90 prosent pur idrettsglede, og 10 prosent slit. Det lever vi godt med, i alle fall når vi har en ny pokal med hjem i bilen.

Gratulerer med strålende innats og ny pokal gutta våre! 

Hilsen Jo, OJ og Frank Robert!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline