Stor innsats på Oslo Skifestival i dag

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 20. Jan 2018

BSK stilte med hele 53 deltakere på dagens fristilrenn i Oslo Skifestival og stemningen var stor fra tidlig morgen til sent på ettermiddag. 

Dagen startet omtrent samtidig som fuglene våknet med jenter 8 hvor Victoria gikk et strålende renn og var første BSK'er i mål. Deretter gikk det slag i slag fram til fuglene gikk og la seg igjen. 

Dagens beste BSK plassering var det igjen Milla som stod for i jenter 13 med sin fjerdeplass noen få sekunder foran Sarah som ble nr 6 i samme klasse. Veldig bra. Felix slo også til med årsbeste konkurransen tatt i betraktning, og ble beste osloløper i gutter 16. Også Kristian i gutter 11 klare å komme seg inn i topp 10 med sin 9'ende plass. Dette er knallsterke prestasjoner i et av de tøffeste rennene i året, både med tanke på antall deltakere (2100 løpere totalt i dag) og med tanke på de tøffe løypene i Holmenkollen. 

Med 52 løpere på startstreken blir det for mange til å liste opp alle, men som støtteapparat på sidelinjen var det iallfall lett å konstatere at vi var mange og leverte en solid innsats. Bare blide fjes å se. 

Fullstendige resultater finnes her: http://live.eqtiming.com/40251...

I morgen er det nye muligheter, med stafetter for de yngste og jaktstart og skiathlon for de eldste. Håper å se like mange blide BSK-utøvere (og foreldre) der! 

Under følger noen bilder fra dagen - ikke nødvendigvis sortert helt i rekkefølge! 

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline