Eventyrdag i Holmenkollen

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 21. Jan 2018

Det var helt fantastiske vær og føreforhold under dag 2 av Oslo Skifestival i Holmenkollen i dag.

Dagen startet med skiathlon (fellestart med skibytte, klassisk + skøyting) for junior og senior. BSK stilte til start med Judith (nr 15 i K19/20), Vegard (nr 9 i M18), Nicolai (nr 19 i M18) og hovedtrener Eirik som slo til med 4.plass (!) i Menn Senior (vi trenger ikke nevne hvor mange deltakere det var).

Deretter var det duket for stafetter for de yngste og BSK stilte mannsterke med sin store bredde utøvere og støtteapparat. Vi hadde satt sammen jevne lag med det mål å få flest mulig samtidig over målstreken, og det lykkes vi ganske godt med. Hele 14 tremannslag stilte vi med på startstreken!

Litt av et syn å se 140 lag ut fra start når startskuddet gikk for 8-10 år mix-stafett for jenter og gutter. Med BSK-telt sentralt plassert 5 meter fra mål, tror jeg vi trygt kan si at vi vant heiekonkurransen når den ene etter den andre BSK-løperen kjempet seg til mål på sin etappe. Hele 6 lag hadde vi i denne klassen, og mange fikk gått sin aller første stafett. Veldig gøy.

Enda flere lag til start i mix stafett 10-11 år, og BSK stilte her 4 lag som beit godt fra seg i det sterke feltet. Det ryktes om at Balder plukket hele 65 plasser på sin siste etappe!  Gutten må ha blitt hes av all «løype»-ropingen!

Dagens beste stafettprestasjon stod som vanlig jentene i 13-14 for, som med to 13-åringer på førstelaget lenge lå i tet på hele stafetten, og til slutt kjempet seg inn til en helt suveren tredjeplass i denne sterke konkurransen. Gratulerer til Sarah, Stella og Milla!  I gutter 13-14 var vi godt representert med to lag.

Dagen ble avsluttet med jaktstart individuelt renn basert på gårsdagen for klassene 15-16 år. Her slo Felix (G16) til og gikk seg opp fra gårsdagens 8.plass til en knallsterk 4.plass bare 5 sekunder bak vinneren. G16 er sinnsykt hard konkurranse, så dette resultatet står det stor respekt av. Også Fredrik (G15) gikk seg jevnt og trutt opp og endte til slutt på en sterk 9.plass. Gratulerer!  BSKs eneste jente i jaktstarten, Tiril (J15) var uheldig og ble felt i bakken av trengselen på vei ut fra start men kjempet seg tilbake og endte på en god 23. plass.

Alt i alt en veldig flott helg for BSK i Holmenkollen, hvor vi tilsammen over to dager har hatt rundt 100 startende og masse gøy. Håper å se minst like mange neste helg når det er KM i Sørkedalen. Husk påmeldingsfristen 24. januar (klikk på lenken for å melde deg på)! 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline