209 deltakere på kveldens karusellrenn!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 15. Jan 2019

Kveldens karusellrenn på Skullerud ble en fest med masse blide barn! Så mange som 209 startende løpere på første karusellrenn i sesongen har vi aldri hatt før! Det er over 20% flere enn vi hadde på første renn i fjor - som også var en tilsvarende oppgang fra 2016! 

Skigruppa er i vekst - helt fantastisk! 

Resultatene finner dere i karusellens resultatarkiv (link). 

Som vanlig forholder vi oss til barneidrettsbestemmelsene til Norges Idrettsforbund og unnlater å publisere tidene til barn under 11 årsklassen på nett. Om noen er spesielt interesserte i sine barns tider kan de fåes av pingierd@gmail.com.

Rennet var som annonsert generalprøve på KM som vi arrangerer 26-27 januar. Som forhåpentligvis mange har fått med seg trenger vi sårt flere funksjonærer som kan hjelpe oss med å arrangere KM. Hjelp oss please - så slipper vi å ringe rundt og mase. Meld dere på som funksjonærer her: http://palisoft.no/bsk/?arrid=10. Om dere ikke kan jobbe hele helgen, så går det helt fint - alle bidrag hjelper. 


Neste karusellrenn er torsdag 14. februar og da er det klassisk stil på programmet. Alle som var påmeldt dagens renn er automatisk påmeldt neste renn. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline