Vi trenger DEG som funksjonær på Norway cup!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 8. Apr 2019

Skisesongen er over og snart starter barmarkstreningen. Nå er det på tide å melde seg på som funksjonær under Norway Cup (som starter lørdag 27. juli). Dette er skigruppas viktigste dugnad! 

Å jobbe i Norway Cup er veldig hyggelig og sosialt. Her blir både utøverne og foreldrene bedre kjent med hverandre, med andre i nærmiljøet og i klubben. 

Vi ønsker oss minst 5 skift fra alle utøvere og minst 3 skift fra alle foreldre! Påmeldingslinken er allerede sendt ut til tidligere deltakere, mens alle nye kan registrere seg nå. Det er førstemann til mølla for de mest attraktive skiftene.

Husk at du kan delta når det passer deg best; første helg, tidlig i uken, sent i uken, på formiddagen eller på kvelden – eller kjøre dobbeltvakter for å bli raskere ferdig. Det er til og med behov for rigghjelp i dagene før cupen starter dersom du er opptatt eller bortreist under selve Norway Cup-uka. Det viktigste er å delta.

Praktisk informasjon

  • Utøvere som ønsker halv pris på snøsamlingen på Beitostølen, må jobbe minimum 5 skift. For eldre årskull er det enda viktigere for å få lavere pris på HL etc.
  • Alle som jobber minst 3 skift, får mannskapsgave (og voksne som jobber 3 skift får også glass og blir invitert på mannskapsfest søndagen den siste helga).
  • Utøverne tjener 100 kroner per skift hvis man jobber 4 skift eller mer (i tillegg til den viktige betalingen som skigruppa får). For tre skift får utøverne 150 kroner. For foreldres deltakelse får skigruppa 100 kroner per dugnadstime.  
  • Den aktive med aller flest skift får en hyggelig overraskelse på klubbkvelden i slutten av 2020-sesongen :)
  • PS: Husk å oppgi at dere jobber for skigruppa når dere melder dere på!

Hva skal jeg melde meg på?
 
Foreldre kan melde seg på som funksjonær på den aktiviteten de selv ønsker (man velger dette i påmeldingsportalen). Det er stort behov for hjelp til bespisning. Det er en sosial aktivitet der du også møter mange deltakere fra de mange klubbene og landene som deltar. Ønsker du å jobbe i en kiosk sammen med andre skiforeldre, er det bod 21 og 28 som er skigruppas salgsboder. 

For utøverne er gjelder dette: 

  • Utøvere t.o.m. 2006 skal primært jobbe i rydde- og sykkeltjenesten. Dette er en flott aktivitet der alle får oppdrag sammen med andre. Barna får mat og drikke og også en del tid til lek og moro sammen med nye og gamle venner.
  • 2006-barna kan også jobbe i bespisning (fylle vann, rydde, tørke bord), selge kaffe på sletta og bringe ut frukt til bodene.
  • 2003 eller eldre kan stå i salgsbod og parkering, og bidra til rigging før cup.
  • 2003 kan også være sherpa (kan også være en mulighet for yngre hvis de er innstilt på å jobbe mye og hardt).

Påmelding
 
De som var med i fjor: Benytt linken som er automatisk blir generert til din epost, for da kommer dine personalia opp.

De som ikke har vært med tidligere: Les mer info om dugnaden på www.bekkelagets.no/ og registrer dere via denne linken: 

http://www.bekkelagets.no/p/10908/pamelding

Har du problemer med å få meldt deg på i portalen, ta kontakt med styremedlem i skigruppa, Elin Myrmel-Johansen, som er vår Norway Cup-kontakt (elinmyrmeljohansen@gmail.com).  

EKSTREMT VIKTIG at man registrerer SKI under «tilknyttede organisasjoner/foreninger», for da kommer inntekten til skigruppa! Gjør du ikke det, går vi glipp av viktige inntekter.

Vi håper vi ser deg på sletta i uke 31! 

Hilsen styret i skigruppa


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline