BSK invasjon på Fjordcup

Postet av Bækkelagets SK den 28. Mai 2019


Det var over 400 BSK´ere som dro til Sandefjord 24-26 mai for å delta i FjordCup. Her stilte klubben med lag som alle var samlet på Sandefjord VGS. Helgen ble fylt av beachhåndballkamper, grilling og konserter i badeparken i tillegg til de mange kampene som ble avviklet i hallene rundt Sandefjord.


Gutter 2010 stilte med hele tre lag og lag 2 gikk ubeseiret gjennom hele cupen! Flott innsats og godt humør på 9 åringene. Det gror godt i håndballgruppa til BSK om dagen.

Jenter 2004 kom seg til A-finalen og fikk en flott andreplass, etter tap 17-19 mot HG Gokstad/ Sandefjord TIF. Bra jobba av jentelaget og trenerteamet

Det ble mange gode kamper, nye erfaringer, masse læring, en fin sosial og hyggelig cup for de mange lagene som var med til Sandefjord og Fjordcup.

For mange av de minste var dette første kamp på stor bane og første overnatting i et lettere kaotisk klasserom. Begge deler ganske så stas!

Gutter 2006 vant alle sine kamper i gruppa og gikk videre til A-sluttspillet, men røyk ut mot Asker. Lag fra både Jenter 2005 og Gutter 2005 vant sine B finaler og vi har sett mye god håndball i de mange kampene som ble avviklet.

J2006 stilte med 3 jevne lag i turneringen hvor alle 3 lagene gikk videre til henholdsvis 8-del, kvart og semi i B-sluttspillet. J2007 spilte for førstegang sluttspill med 40 spillere fordelt på 4 lag hvor alle endte i B-sluttspillet, og et av lagene i finalen.

Tusen takk til alle trenere, lagledere, oppmenn og foreldre som var med å lage en god cupopplevelse for håndballspillerne i klubben vår.

Foto Eline Strand Fernander 
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline