Karusellrennene 2020

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 9. Jan 2020

I tradisjons tro arrangerer vi også i vinter karsuellrenn. Rennene går i stedet for ordinær trening på oppsatte datoer, og alle registrerte medlemmer er automatisk påmeldt. Datoer for 2020 er:

Vi velger å kjøre første og andre renn i fristil pga foreløpig vanskelige snøforhold for smøring. 


Oppmøte og start

Det er planlagt at alle Karusellrennen går på Skullerud, men dersom forholdene tilsier det vil rennene bli flyttet til Brannfjell. Hvis karusellrennet blir flyttet vil det bli gitt beskjed i god tid om dette.

Første start vil være kl 18:30. Startnummer kan hentes fra kl 18:00, og vi oppfordrer alle å møte i god tid så man rekker å hente ut startnummer så slipper barna stress og mas - det kan være litt kø ved nummerutdeling.

Vi kjører fremdeles manuell tidtaking, så ikke behov for personlige brikker. 

Startrekkefølge og løyper

Vi starter med de yngste klassene. Det er ingen nedre aldersgrense og vi oppfordrer spesielt yngre søsken til skigruppas medlemmer å melde seg på. Yngste deltaker så langt har vært 3 år. 

  • 0-6 år : 400 m, individuell start
  • 7-8 år : 1 km, indivuduell start
  • 9-10 år : 1,5 km, individuell start
  • 11-12 år: 2 km, individuell start
  • 13-14 år: 2,5 km, fellessart
  • 15-16 år: 4,5 km, fellesstart
  • Junior damer: 6,5 km, fellestart
  • Junior herrer + senior: 8,5 km, fellestart

Løypene vil bli tilpasset de lokale snø- og føreforhold på dagen så løypelengder vil kunne variere noe. 

Det vil bli lagt ut informasjon om det enkelte renn når det nærmer seg, inkludert startlister. 

Påmelding

Alle aktive utøvere som er registrert i medlemssystemet vårt blir automatisk påmeldt. Dersom du av en eller annen grunn ikke står i startlisten, så ta kontakt med Pål Christian (pingierd@gmail.com) så skal vi ordne det. 

Det er mulig for gjesteløpere å delta også - det være seg familiemedlemmer eller venner. Disse må melde seg på manuelt til kontaktpersonen nevnt over. Deltakelse i karusellen er gratis :) 

Mannskap

Som vanlig arrangerer ikke karusellrenn og klubbmesterskap seg selv, og vi er avhengige av at foreldre bidrar som mannskap. 

Du trenger ingen forkunnskap for å hjelpe til, så her er det bare å melde seg :) Vi trenger hjelp fra alle – både fra erfarne og mindre erfarne skiforeldre! Hjelp oss med å få dette til ved å melde deg på som mannskap i god tid før rennene her:

http://palisoft.no/bsk/?arrid=29
 

Resultater og premiering

Vi tilstreber resultatservice på løpet. Lister slås opp ved målbua. Urangerte lister med tider for barn under 11 år og rangerte lister for 11 år og eldre. Vi legger også ut resultater på nett, men kun for utøvere over 11 år. Dette i tråd med barneidrettsbestemmelsene.

Alle som fullfører minst 2 renn vil bli premiert på klubbkvelden i april. Løpere som har fullført 2 renn hvert år i 5 år får den store statuetten. 

Klikk her for samleside over resultater fra tidligere år.

Stemning og moral

Karusellrennene skal være lavterskel og hyggelig for alle. Det viktigste er å delta, og alle oppfordres til å heie på alle! Vi minner også om at BSK oppfordrer til skirenn uten fluorbruk, og det gjelder i høyeste grad også på våre karusellrenn! 


Velkommen til årets karusellrenn! 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline