Barn på ski har det gøy - fantastisk dag på Ekeberg!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 11. Jan 2015

Bækkelagets Sportsklub skigruppa ønsket for andre år på rad alle barn i alderen 3 til 8 år velkommen til barneskirenn på Ekebergsletta, og nesten 200 barn møtte opp!

Bare blide fjes fra utøvere og foreldre, flotte premier, Fox og Pia, pølser og saft og ikke minst masse skiglede. Her er det rom for rekruttering!

Etter fjorårets suksess hvor vi ønsket å gjøre noe for bydelens barn og arrangerte vårt første barneskirenn, måtte det bli gjentakelse i år. Opp mot 200 skiglade barn i alderen 3 - 8 år koste seg i løypene på Ekeberg.

Her var det bare å starte når en var klar. Noen varmet opp i solen, andre med en pølse, og andre igjen ved å gå igjennom løypa. Valgmuligheten var stor, også når det gjaldt løypelengde. Stor og liten løype med eller uten bakke var godt merket og kunne gåes så mange ganger en ønsket. Og ved mål stod de "STORE" BSK-stjernene med premier til alle, sammen med maskottene fra DnBNOR - Fox og Pia.

Med så mange barn på startstreken burde det ligge vel til rette for rekrutteringen i BSKs skigruppe fremover. Mange kommer alt tilbake i morgen på skileiken og noen ville alt melde seg på karusellrenn 18.3. og neste års barneskirenn i 2011. Og hvem vet kanskje vi hadde en ny Petter Nortug på startstreken i dag - det var i hvert fall en liten kar som ved start sa " når jeg kommer i mål skal jeg si barneskirenn".

Gøy er det i hvert fall å se så mange glade barn og foreldre på ski - vi satser på et nytt renn for de minste i 2011. Velkommen tilbake!

En stor takk til arrangørstaben og de "store" BSK løperne som hjalp til slik at det ble en flott dag for våre nye og fremtidig skivenner.


Foto: Ole Kristian Sørland


Foto: Ole Kristian Sørland


Foto: Ole Kristian Sørland0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline