Tøffe tak på Kjelsåsrennet

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 1. Mar 2015I dag ble det "en tøff dag på jobben" for utøverne under Kjelsåsrennet som gikk i fristil. Den våte nysnøen lå tung i løypene og man fikk ikke noe gratis på veien til mål i de tunge løypene.

Tekst: Harald Bø. Foto: Bente Arenberg Wold

Gratulerer til Cecilie Bjørnstad i jenter 12 år som seilet inn til en imponerende 10. plass. Sunniva Godin Leikanger fulgte opp med en flott 24 plass og kun 13 sekunder bak henne spurtet Runa Kråkenes inn til en respektabel 27. plass. Tiril Myrmel-Johansen og Caroline Sanness jobbet hardt og fikk henholdsvis 39. og 47. plass i et meget sterkt felt.

I jenter 11 år ble Stella Jahrmann Lauvstad 3. beste Oslo løper og plasserte deg på en flott 4. plass - gratulerer. Hun ble fulgt av Thea Gulliksen Ibenholt Natvik på 30. plass som viste at hun også vil være med å hevde seg i årene som kommer.

I gutter 11 år var det Jørgen Arenberg Wold viste styrke og gikk in til 3. plass kun 10 fattige sekunder bak vinneren- gratulerer. Jakob Buhs fulgte opp med en imponerende 9. Mattis Gjennestad Stefanussen fulgte opp med en flott 23 plass.

Disse resultatene viser at BSK har mange ivrige 11 og 12 års løpere som trives sammen både på trening og i renn. En dag er det en av disse løperene som spurter frem til seier i et stort mesterskap

Jeg bøyer meg i hatten over sterke BSK prestasjoner!
0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline