Kaas om sesongen

Postet av Torbjørn Andersen den 20. Mar 2015


BSK Ledestjerne, Carl Godager Kaas, skriver om sine forventninger til den kommende orienteringssesongen.

«Hei.

Her er noen ord om den kommende sesongen: Orienteringssesongen nærmer seg med stormskritt og jeg gleder meg til å gi alt med BSK og Norge på brystet i 2015!

Norgescupen starter allerede i slutten av april med løp i Østfold og jeg håper å kunne bite bra fra meg der. Jeg er innstilt på å forbedre fjorårets 3.plass i norgescupen sammenlagt og da er det viktig å benytte hver eneste mulighet til å sanke poeng.

Men hovedmålet mitt i 2015 er VM i Inverness i Skottland 1.-7. august. Jeg ser spesielt fram mot stafett og langdistanse der jeg håper jeg/vi kan bite så bra fra oss at vi kjemper om gull. På veien mot VM kommer det viktige verdenscupløp i Halden og Lysekil (Sverige) i juni, jeg har tradisjon for å prestere bra i verdenscupløp på hjemmebane og akter ikke å endre på den tradisjonen med det første ;)

Status nå (medio mars) er at vintertreningen har blitt noe amputert på grunn av gjentatte sykdomstilfeller, men i skrivende stund virker det som om jeg har fått kontroll på kroppen. Jeg har mye erfaring med dette ettersom jeg har vært satt ut av skader eller sykdom flere av de siste vintrene. Denne erfaringen skal jeg bruke nå for å bygge meg forsiktig opp mot det nivået jeg vet jeg må holde for å nå målene jeg har satt meg. Aldri så galt er det godt for noe, som det jo heter :) Jeg er uansett positiv og nyter alle de flotte opplevelsene jeg får ute i naturen, enten kroppen føles topp eller litt sliten!

Til slutt ønsker jeg å benytte anledningen til å oppfordre alle til å teste ut en form for orientering i år! Orientering er en spennende idrett for alle, fra barn til pensjonister og kan utøves på mange ulike arenaer. Om du ønsker noen spennende utfordringer kan du være med på Oslo City Cup, en løpsserie på 5 løp i nærterreng i Oslo i april og mai.

Ønsker du en opplevelse for livet kan du legge ferien innom VM i orientering i Skottland i august (sammen med 5000 andre!) og samtidig prøve orientering i fantastiske omgivelser i det skotske høylandet. Eller du kan i ro og mak oppsøke alle stolpene i Sprek i Nærmiljøet, O-gruppas nye og spennende turorientering på Ekeberg og Lambertseter.

Nyt våren ute i frisk luft og flott natur!

Vårhilsen fra Carl

Bildene i artikkelen. Foto: Privat/Carl Godager Kaas

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline