Wigemyr om sesongen

Postet av Torbjørn Andersen den 26. Mar 2015

BSK Ledestjerne, Tone Wigemyr, gleder seg til orienteringssesongen. Her skriver hun om forventningene sine.

Jeg ser stort frem til sesongen som venter og gleder meg til å konkurrere igjen. Treningsarbeidet som gjennomføres i vintertreningsperioden er omfattende og gjøres med grunnlag for å kunne prestere best under VM i Skottland i august 2015. Før den tid kommer tre spennende klubbstafetter hvor jeg mener Bækkelaget har gode muligheter for å lykkes godt. De nevnte stafettene er Tiomila, NM sprintstafett og Jokula. Jentene i Bækkelaget trener godt om dagen, så det er bare å glede seg.

Personlig er målsettingen min en topp 6 plassering på langdistansen under VM. Det å kunne prestere når det gjelder er en svært god følelse og er ofte et resultat av godt forarbeid. Vintertreningen har i år gått svært bra. Jeg har holdt litt igjen på mengden, for å ha overskudd i hverdagen slik at jeg står bedre rustet til å motstå infeksjoner. Og det har jeg så langt klart!

Jeg ønsker å utstråle ekte idrettsglede og være et godt forbilde for klubbens idrettsungdom. Jeg håper klubben støtter opp om Ledestjerneprosjektet, og bruker den kompetansen og erfaringen vi som eldre utøvere har.

Bildet i artikkelen. Foto: Privat

Les mer: Carl Godager Kaas om forventninger

Les mer: Carl Godager Kaas om sine idrettshelter


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline