Vellykket NM-natt-helg i Rogaland for BSK!

Postet av Lene Godager Kaas den 28. Sep 2016

Tekst: Nikoline Ekeberg Schjerve.
Foto: Carl Godager Kaas

I helgen var det NM nattorientering og Norgescup mellomdistanse som sto for tur. Fra bækkelaget stilte Carl Godager Kaas, Lene Godager Kaas, Kine Gulliksen, Anniken Eriksrud Karlsen, Lone Brochmann, Marthe Gløersen, Tone Wigemyr og Nikoline Ekeberg Schjerve. På damesiden var BSK den klubben som var desidert best representert med hele 6 startende seniordamer, nesten ¼ av de startende. Dette er vi veldig fornøyde med!

NM natt på fredag kveld fant sted i Sørmarka i Stavanger, i et nærterreng med utallige stier som krevde at man holdt tunga rett i munnen gjennom hele løypa. Carl siktet høyt og hadde et realistisk mål om å ta det tredje strake NM-gullet på natta, men måtte nøye seg med en fin bronse. Blant damene fikk vi 3 topp 10-plasseringer. Det var Lene som sto for den beste plasseringen med en kjempeimponerende 5.plass. Tone ble nr. 7 og Nikoline ble nr. 10. Anniken løp et godt løp i D17-18 og ble nr. 13.

På lørdag var det klart for mellomdistanse i Nedrebø. Med høye forventninger om et spennende, krevende og fint terreng tok vi fatt på oppgaven. Carl mestret utfordringen best av alle og tok en knusende seier i H21. Kine tok en veldig gledelig 5.plass og fikk endelig satt sammen et løp på det nivået som Kine holder. Det var Kine og Carl som sto for dagens topp.10 plasseringer i dag. De andre løperne fikk det litt tyngre denne lørdagen. Anniken ble nr. 31 i D17-18. I D21- ble Nikoline nr. 11, Lene nr. 13, Lone nr. 16 og Marthe nr. 17.

PS! Nå har 4 BSK Babes og 2 BSK boys vært topp 5 i Norges Cup i år: Nikoline, Lone, Lene, Kine, Øystein og Carl (I tillegg var Tone med på bronselaget i NM og Rune med på guttas 4. plass i NM stafett). Dette viser hvilken bredde vi har!På søndag var det stafett for juniorløperne og konkurransefri for seniorløperne. Dessverre har ikke Anniken et lag å løpe på når det bare er juniorer som kan løpe, så vi brukte dagen på å løpe en langtur over Lifjellet i Sandnes, i strålende sol.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline