Felles trenerforum

Postet av Bækkelagets SK den 28. Okt 2016

Onsdag arrangerte BSK for første gang et felles trenerforum hvor alle klubbens trenere var invitert. Å samle klubbes trenere gir mange muligheter og om lag 70 stykker dukket opp. På onsdagens samling fokuserte vi mest på at trenerne skulle få komme med innspill og være med å definere retningen i klubbens sportsplan.

I tillegg holdt to av klubbens medlemmer, Gitte Madsen Kaarød og Kristina Kristianslund, lærerike innlegg om henholdsvis skadeforebyggende og mental trening. At medlemmer i klubben stiller opp og er villige til å formidle sin tid og kunnskap på denne måten er et bevis på hvilke muligheter som finnes.

Å være en del av BSK`s trenergruppe skal være en inspirerende og morsom oppgave. Derfor var Gyrid Beck hyret inn som inspirator og foredragsholder. Gyrid løftet absolutt stemningen og sendte alle hjem med den enkle læresetningen «det er meg det kommer ann på» friskt i minne.

"Et slikt felles samlingspunkt for klubbens trenere er gull verdt, og noe vi kommer til å bygge videre på to ganger årlig", sier Tord Bakke Arvesen, Sportslig Leder i BSK.

Gyrid Beck holdt et inspirerende foredrag for trenerne


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline