O-gruppas trener

Eskil Sande Gullord er fra 1. november 2017 ny hovedtrener i BSK Orientering. Den sprudlende og engasjerte Gjøvikingen har gradvis tatt stegene som trener og jobbet med barn, ungdom, junior og senior i ulike klubber. I tillegg til å være trener i BSK jobber han også som trener ved WANG Toppidrett og er i ferd med å fullføre en master innen coaching og psykologi.

Ansvaret til Eskil vil i hovedsak dreie seg om alt rundt aktivitet og treninger i klubbregi, med utførende ansvar mot junior- og seniorgruppa. Dette innebærer treningsplaner, øktplanlegging til gjennomføring, og analyser av økter. I tillegg vil han ha ansvar for planlegging og gjennomføring av klubbsamlinger.

 "Mine mål som hovedtrener i Bækkelagets SK orientering er å kunne være delaktig med bygging av en bærekraftig klubb, både i treningshverdagen samt innad i organisasjonen. Jeg ønsker også å kunne legge til rette for elitesatsing, og treningsopplegg av høy kvalitet, og på lengre sikt være en bidragsyter til å utvikle klubben til å kjempe i toppen av de store internasjonale stafettene." Sier Eskil om ambisjonene sine som trener og på vegne av BSK.  

Vi er glade for å ha Eskil på plass i BSK og ser frem mot 2018-sesongen!

Levert av IdrettenOnline