Samlinger, aktiviteter og løp for nybegynnere


Rekruttdag

Lørdag 18. mai 2019 arrangerer vi rekruttdag på Ekeberg. Her blir det innføring til orientering for hele familien, med spennende øvelser og sosialt tilsnitt. Oppmøte kl 10:00 på BSK-kontoret, vis-a-vis inngangen til Ekeberghallen. Vi har innendørs lokaler for oppbevaring av skifteklær. 

Det blir orienteringsaktiviteter utendørs fra 10:00-11:30. Deretter gratis lunch på kontoret med informasjon om o-gruppa og vårt tilbud. Etter lunch går vi ut igjen for mer orienteringsgøy. 

Helt kostnadsfritt. 


O-troll leir

Orienteringskretsen arrangerer en sosial treningsleir for de yngste med overnatting fra lørdag til søndag. Dette er en leir som er tilpasset 10-12 åringene. Foreldre er velkomne til å være med og hjelpe til. O-troll leir er en flott mulighet til å bli kjent med andre o-løpere i hele kretsen.

 

I 2019 er datoen for o-troll leir satt til 14-15 september. Vi vil informere nærmere om arrangementet når det nærmer seg.

 

BSK aktiviteter

Ut over treningene så arrangerer også klubben andre aktiviteter tilpasset de yngste. Vi vil f.eks. ha en avslutning av vårsesongen og en felles sesongavslutning etter høstferien. Vi vil komme tilbake med nærmere informasjon om disse aktivitetene.

O-løp

Det arrangeres en rekke O-løp i nærområdet som er tilpasset nybegynnere (både for voksne og barn). Her er det klassetilbud fra svært enkle løyper til gradvis vanskeligere og lengre løyper for alle alderstrinn. BSK vil hjelpe nybegynnere som ønsker å delta på sine første løp. 


Levert av IdrettenOnline