Klubbdager

 

I 2019 ønsker vi å legge fokus på noen dager og aktiviteter der vi ønsker at alle i hele klubben møter opp. Disse dagene vil vi tilby orienteringsopplegg og sosiale rammer av høyeste kvalitet for alle nivåer. Både rekrutter, eliteløpere og veteraner skal få de utfordringene de ønsker.


15-stafetten 11. juni
.
Bli med på denne morsomme klubbstafetten. I fjor stilte vi med 3 lag i 15-stafetten! Kan vi gjenta bedriften i år? Som navnet tilsier er dette en stafett som går over 15 etapper som alle har forskjellige lengder og vanskelighetsgrad. Ettersom løpet går i Østmarka så er det enkelt for alle å bli med. Vi trenger både unge og gamle, erfarne og mindre erfarne løpere i lagene så her finnes ingen unnskyldning for ikke å bli med! Alle trengs!


Rekruttdag, 18. mai.
Åpen rekruttdag på Ekeberg for o-interessert, ungedomer og voksne fra andre idretter innenfor og utenfor BSK.


Sommeravslutning 18. juni 
Siste trening før sommeren, arrangeres ved Skullerud. Felles for alle nivåer, fra nybegynner til elite. Etter treningen vil vi ha felles grilling og røyskattløype etterpå.

25-manna 12-13. oktober.  
Bli med på årets kuleste klubbtur – 25 Manna! Dette er en av verdens største orienteringsstafetter der verdens beste orienteringsklubb skal kåres. Dette er stafetten der barn/unge, eliteløperne og veteraner løper på samme lag. Ett lag utgjør 25 løpere. Laget må ha løpere i alle aldre og etappene har ulik lengde og vanskelighetsgrad ut i fra hvem som får løpe etappen. Det er for eksempel en firemannsetappe med C/N-nivå der kun barn/ungdom under 16 år kan løpe. Stafetten går i bynære strøk, rikelig med stier, så det vil være fine løyper både for de ferskeste og de mer rutinerte o-løperne våre.

I 2017stilte vi for første gang et rent BSK-lag i 25-manna. I år ønsker vi å ha med enda flere!  


Klubbmesterskapet 24. oktober
.
På klubbmesterskapet 24.10 finnes opplegg for alle. Det vil tilbys både rekrutt, C, B og A-opplegg. A-opplegget er den klassiske omvendte jaktstarten der startordningen bestemmes av resultatene så langt i sesongen. Den antatt raskeste starter sist, først i mål vinner. Etter løpet samles vi i Skullerudstua for felles lunsj og premieutdeling.

Sett av disse datoene i din kalender allerede i dag!

  • 11. juni – 15-stafetten
  • 18. juni – sommeravslutning
  • 12.-13. oktober – 25-manna
  • 24. oktober – Klubbmesterskapet


Levert av IdrettenOnline