Stolpejakten Nordstrand

1. MAI - 4. NOVEMBER 2018

HVA ER STOLPEJAKTEN?

Bækkelagets SK Orientering sammen med Best Helse ønsker deg velkommen til Stolpejakten Nordstrand 2018. Dette er et fysisk lavterskeltilbud der du kan være med og jakte på stolper i ditt nærmiljø. Hvis man har et mål for turen er det mye enklere å komme seg ut på tur. Stolpejakten Nordstrand er en enkel, morsom og spennende aktivitet for både store og små. Kanskje har du en stolpe nesten rett utenfor der du bor. For å være med på Stolpejakten Nordstrand trengs ingen erfaring med kart, så det er bare å starte stolpejakten. Du kan selv velge om du løper, går eller sykler for å finne stolpene. Mange er også tilpasset rullestolbrukere. Du kan jakte på stolpene i den rekkefølgen du selv ønsker. Stolpene har ulike vanskelighetsgrader.

Den femte sesongen av Stolpejakten Nordstrand tilbys 70 stolper du kan jakte på rundt i Nordstrandsområdet. Disse er fordelt på Ekeberg, Lambertseter, Nordseter, Ormøya/Ormsund og Hvervenbukta.


REGISTRER STOLPENE DU FINNER
Gå inn på stolpejakten.no, her kan du registrere deg som bruker, laste ned kart gratis og registrere stolpene du finner. Da er du med i trekningen av flotte premier på slutten av sesongen.


FINN KULTURSTOLPER
Nytt av året er at du kan jakte på kulturstolper som er plassert på kulturminner. Når du skanner disse stolpene får du opp hvilket kulturminne det er og litt informasjon omkring det.


HVOR FÅR DU TAK I PAPIRKART?
Kartbrosjyre kan fås hos Best Trening, på Deichmanske Bibliotek på Lambertseter og hos Frivillighetssentralen på Ekeberg.


Vi ønsker deg god tur i flotte omgivelser.


Følg Stolpejakten Nordstrand på facebookHvordan registrere stolper

Kontakt Oss

No content has been added for this widget. This can be done in the admin.
Levert av IdrettenOnline