3 tidligere BSK spillere i landslagstroppen til VM!

Postet av Bækkelagets SK den 19. Des 2018

Hele tre tidligere BSK-spillere er tatt ut i Håndballguttas tropp til VM 2019 i Danmark/Tyskland - Kevin Maagerø GulliksenMagnus Abelvik Rød og Christian O'Sullivan! 

De tre lokale talentene skal spille sammen med landslagstroppen i VM i Danmark/Tyskland fra 9. januar - og skal også spille i Gjensidige Cup i Oslo Spektrum (3. januar) og Nordstrand Arena (5. og 6. januar). 

Tom Eirik Skarpsno, trener BSK Håndball Herrer, sier: «Det er en viktig og ikke minst god tradisjon BSK har for å legge til rette for at unge lovende spillere med ambisjoner kan lå sine mål. På veien håper vi at de kan bringe vårt elitelag noen skritt videre. Og med flere spillere på det høyeste internasjonale nivået må vi si oss stolte over det.»

Vi ønsker Christian, Magnus og Kevin lykke til i VM. 


0 Kommentar

BSK G04 har hatt en hektisk og morsom vår med flere cuper, mye moro og gode resultater.

Postet av Bækkelagets SK den 29. Mai 2018

BSK Håndball G 04 stilte i Kolbotn Cup med to like lag, og begge gikk like godt til A-finalen. Dermed var vi sikret pokal og seier til klubben vår!

Helgen etter var det Fredrikstad Cup, hvor G04 har vunnet de to foregående årene, og dermed var ute etter å sikre trippelen. 

BSK G04 med sølv i Fredrikstad Cup

Vi stilte med to like lag denne gangen også, og begge gikk langt. Det ene laget var litt uheldig i kvarten i A-sluttspillet, mens det andre gikk hele veien til A-finalen denne gangen også. 

Da var det imidlertid slutt på kruttet, og Nærbø, som  er Norges desidert beste lag i G04-årsklassen, kunne dra hjem med den gjeveste pokalen denne gangen. 

I helgen som var nå, var G04 med på BSK’s felles cup, som i år var Fjord Cup i Sandefjord. 340 spillere og 30 ledere fra BSK farget Sandefjord gul og blå. 

Som vanlig stilte vi med to like lag, og jammen møttes begge lagene i A-finalen denne gangen også! Dermed en sikker seier til BSK igjen!

Mange av de samme gutta spilte også i G03, og her ble det B-finale, og sølv til BSK. 
Det ble også tid til å spille beachhåndball, ha det gøy og knyte kontakter og vennskap med spillere fra andre klubber. 

Vinnere av Fjordcup 2018 


1 Kommentar

J03 vant Bohus Cup

Postet av Bækkelagets SK den 9. Mai 2018

J03 stilte med to lag i årets Bohus Cup hvor de kjempet blant 34 andre lag fra Sverige, Finland, Spania og Norge.

BSK 2 tapte på målstreken i kvartfinalen i B-sluttspillet etter mye bra spill mot Eslövs IK.

BSK 1 gikk ubeseiret til finalen hvor de til slutt stakk av med seieren 15-13 over fjorårets vinner IK Säverhof.

Endelig var det jentenes tur til å heve trofeet etter sølv i 2016 - en fantastisk avslutning for trener gjennom 8 år, Jan-Olav Jacobsen. 0 Kommentar

Informasjon om samarbeidsavtaler mellom BSK Håndball og Nordstrand Idrettsforening (NIF)

Postet av Bækkelagets SK den 27. Apr 2018

BSK Håndball Elite har i flere år hatt en meget anstrengt økonomi, og på grunn av dette fått betinget lisens med særskilt skarp oppfølging fra Norges Håndballforbund (NHF). 

Våren 2017 ble det på bakgrunn av dette besluttet å inngå en bindende tre års partner- og prestasjonsavtale (P&P-avtale) med NIF for damelaget. BSK er partnerklubb. Damelaget ble overført til Nordstrand mot at BSK dekket visse økonomiske forpliktelser i en overgangsperiode. 

For sesongen 2017/18 har ikke samarbeidet hatt den ønskede effekt. Dette har fra BSKs side blitt fulgt opp i en rekke dialogmøter med NIF. Det er vår oppfatning og forventning at NIF vil legge ned mer innsats i å få samarbeidet på damesiden til å fungere kommende sesong. Det legges også opp til tettere samarbeid klubbene imellom, både på styrenivå og på trenernivå. 

Det felles styret for håndball elite og bredde har evaluert situasjonen i styremøte 23. april og besluttet:

DAMER:

  • P&P-avtalen fortsetter kommende sesong. Den binder begge klubber. Det vil holdes månedlige møter mellom sportslige utvalg i de to klubbene. Det felles styret for BSK Håndball Elite og bredde vil i desember igjen gjøre en helhetlig evaluering om samarbeidet har kommet opp på ønsket og nødvendig nivå.
  • NIF har 2.div samt de lagene de pt. har i lavere divisjoner.
  • BSK har 3.div samt de lagene de p.t. har i lavere divisjoner. BSK melder opp Lerøy-lag.
  •  Våre J18/3.div-jenter kan spille 3.div, J18 og Lerøy i BSK, i tillegg også 2.div i NIF for dem som er dyktige nok.
  • Kai Frydenlund-Holm er hovedtrener for BSK 3.div samt J18 og Lerøy. Det skal knyttes ytterligere trenerressurser til denne satsingen.
  • Kai inngår i et felles BSK/NIF trenerteam for 2.div. (gitt at det er BSK-spillere på laget).

HERRER:

  • BSK Håndball vil inngå en P&P-avtale med NIF på herresiden, på samme måte som vi har med Kolbotn, dvs en 1-årig avtale. BSK er prestasjonsklubb.

Et samlet styre mener dette oppsettet vil gi det beste spillertilbudet på junior- og seniornivå for BSK i kommende sesong.0 Kommentar

J13 seriemestre etter thriller

Postet av Bækkelagets SK den 18. Apr 2018

Den avgjørende kampen mot Sarpsborg ble en thriller av de sjeldne.

Foran siste serierunde i sluttspillet var situasjonen slik:

Bækkelaget ledet med to poeng på utfordrerne Tindlund og Ull/Kisa. Med nederlag mot Sarpsborg ville Bækkelags-jentene tape seriemesterskapet på målstreken.

Dessverre for BSK-jentene ble kampen mot Sarpsborg en tøff batalje. Bækkelaget åpnet bra, kom i ledelsen, men ble malt i stykker av de fysisk sterke Sarpsborg-jentene. Og det så svart ut da Sarpsborg gikk til pause med tre måls ledelse. Skulle seriemesterskapet ryke? Det var mange bekymrede foreldre og supportere i Bækkelagshallen.

Ellevill jubel over snappingen og seiersscoringen i de siste sekundene av kampe

Gode motstandere

Uroen og frustrasjonen varte utover i andre omgang. Sarpsborg lå i føringen hele tiden og ledet 17-15 da det bare var tre minutter igjen. Spesielt Sarpsborgs innspill til en dyktig strekspiller fikk BSK-tilhengerne til å fortvile på tribunen.

Men BSK-jentene ga ikke opp, men da det var 30 sekunder igjen av full tid sto det 17-18 til Sarpsborg.

Da oppsto et drama av de helt sjeldne. BSK var i angrep og dommerne blåste av for time out – for Sarpsborg! Klokka tikket videre i ti viktige sekunder mens forvirringen rådet både på banen og tribunen.

Time out-drama

Sarpsborg hadde levert inn time out før sitt siste mål, viste det seg. Men fløytesignalet fra sekretariatet hadde ingen fått med seg mens det kokte på tribunen.  Men rett skal være rett – Sarpsborg fikk sin time out, men målet ble annulert.

Dermed stod det 17-17, og Sarpsborg hadde ballen med kort tid igjen på klokka.

Det var da BSK-jentene tok ut sine siste krefter, presset Sarpsborg til å gjøre en feil, snappet ballen og scoret på et rush: 18-17 og seriemesterskapet var et faktum – foran sterke lag som Jar, Oppsal og Haslum – i tillegg til Tindlund og Ull/Kisa.

Så glade er seriemestrene. Trenerne er Gitte Madsen-Kaarød og Magnus Madsen-Kaarød

Slo Tindlund på målstreken Det spesielle med årets regionmestre er at de flere ganger har vendt kamper etter å ha ligget under. I den moralske seriefinalen på bortebane mot Tindlund forrige helg, skjedde det samme: Tindlund ledet store deler av kampen, men da dommeren blåste av kampen stod det 16-14 til Bækkelaget.

Tidligere i A-sluttspillet ble Ski satt på plass med knepne 16-15.

Moralen er: Det eneste tidspunktet det er avgjørende å lede, er når kampen er over! Det vet årets seriemestre i jenter 13.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline