Tony Isaksen ny generalsekretær

Postet av Bækkelagets SK den 13. Des 2014

Etter 39 fantastiske år med Frode Kyvåg ved roret i BSK og Norway Cup gis stafettpinnen videre til en ny generalsekretær.

Hovedstyret i BSK besluttet i går å ansette Tony Isaksen (45).

Isaksen jobber i dag som administrerende direktør for sportsklubben Vidar og Oslo Maraton AS. Han har også lang erfaring fra Forsvaret, hvor han har hatt en rekke ulike stillinger.

Han bor i dag på Bekkelaget sammen med kone og to barn.

- Vi er veldig glade over å ha fått en så kvalifisert person til å bringe videre arven etter Frodes 39 år for klubben. Tony er en kunnskapsrik leder med et brennende engasjement for barne- og ungdomsidretten. Hans glødende engasjement er viktig for å bringe videre verdigrunnlaget som denne klubben og Norway Cup bærer på, sier styreleder Øystein Rikheim Sundelin.

- Tony begynner like etter påsken neste år. I et halvt år vil han da jobbe tett med Frode Kyvåg, slik at vi får en god kompetanseoverføring. I september overtar han generalsekretær-jobben for fullt, sier Sundelin.

- Jeg gleder meg veldig til å begynne. Jeg er ydmyk med tanke på alt det arbeidet og det utrolige grunnlaget som er lagt ned over tid, og samtidig veldig ivrig på å bidra til å utvikle både klubb og Norway Cup videre. Jeg er også takknemlig for at jeg har fått lov til å sette mitt preg på Sportsklubben Vidar og Oslo Maraton og vil benytte meg av alle de positive erfaringene inn i ny jobb, sier Tony Isaksen.

For ytterligere kommentarer, kontakt Øystein Rikheim Sundelin på mobil 971 87 062 eller Tony Isaksen på mobil 928 48 598.

0 Kommentar

Hjertestarterkurs Onsdag 21.januar

Postet av Bækkelagets SK den 10. Des 2014

Vi arrangerer hjertestarterkurs

Onsdag 21. januar kl 1800-2100 på BSK kontoret.

Klubben ønsker at flest mulig tar dette kurset, så hvis du ikke har vært med tidligere, så meld deg på til Vibeke!

Førstemann til mølla.

0 Kommentar

Handledag hos G-sport

Postet av Bækkelagets SK den 8. Des 2014
Handledag for alle klubbens medlemmer Tirsdag 9.desember hos G-sport Ryen.

Opptil 25% rabatt.

Les mer her


0 Kommentar

Ingvills mattips: Lun rødbetsalat

Postet av Bækkelagets SK den 8. Des 2014
Her kommer nok et supert mattips fra BSK Ledestjerne Ingvill Måkestad Bovim.

Av Ingvill Måkestad Bovim (tekst) og Torbjørn Andersen (foto)

Lun rødbetsalat er kjempefin å bruke som tilbehør til storfekjøtt, kylling eller som en forrett.

4 porsjoner
2 store søtpoteter
3 rødbeter
1 pk ruccola salat
1/2 rødløk
1/2-1pk fetaost
4 ss solsikkekjerner
litt olivenolje

Sett ovnen på 180 gr.
Skrell søtpotet og rødbeter og skjær opp i cirka 0,5 cm tykke skiver. Legg de i en ildfast form og stek cirka 25 min midt i stekeovnen. Kutt opp rødløken i små biter. Bland alle ingrediensene i en stor bolle og ha fetost og solsikkekjerner på toppen! Husk at rødbeter er bra for utholdenheten "

0 Kommentar

Åpnet med to pallplasser

Postet av Bækkelagets SK den 3. Des 2014
Trym Nygaard Løken fra Bækkelagets Sportsklub åpnet med to pallplasseringer i verdenscupen i telemark i Hintertux i Østerrike.

Av Torbjørn Andersen (tekst), Norges Skiforbund (foto) og Privat (foto)

BSK-Ledestjernen hadde sju pallplasseringeri verdenscupen i sesongen 2013/2014. Pallplasseringene fortsatte da verdenscupen åpnet i 2014/2015-sesongen. Det ble andre- og tredjeplass i verdenscupåpningen.

-Det var veldig behagelig å få bekreftelsen på at det vi har lagt ned av trening i vår, sommer og høst har vært riktig. Før sesongstarten lurer du alltid på hvordan du ligger an i forhold til dine utenlandske konkurrenter, sier Løken.

Del av satsingsgruppe
Han har de siste årene vært del av en satsingsgruppe i regi av Norges Skiforbund og Olympiatoppen.

-For to år siden gikk landslaget gjennom et stor generasjonsskifte der flere etablerte kjørere ga seg deriblant Eirik og Sigrid Rykhus. Vi har nå fått frem et helt nytt lag med unge spennende utøvere. Jeg konkurrerer blant annet mye med Sondre Kristenstuen fra Nordre Land, sier Løken.

Han mener det er viktig at de er «et helt lag».

-Det er veldig viktig. Du må ha noen ved siden av deg for å prestere og det er lettere å pushe hverandre når vi er flere som kjører i verdenscupen, sier Løken.
Telemarkkjøring og studier
Han driver med telemarkkjøring på heltid ved siden av nylig oppstartede studier på NIH i Oslo.

-Jeg vil ikke si at jeg kan leve av telemarkkjøring, men jeg overlever og det går rundt. Telemarkkjøring er ikke en av de best betalte sportene i Norge, sier Løken.

De neste ukene skal han kjøre fire renn i Norgescupen før det blir ny verdenscuphelg på nyåret.

-Det er absolutt ingen nedtur å kjøre Norgescupen. Vi konkurrerer mot de beste norske og flere av dem er helt i verdenstoppen. Det er også bra for de som er hakket under at vi beste er med, sier Løken.

- Vesentlig raskere på ski!
Han merker fremgang i år sammenliknet med fjorårets supersesong.

-Jeg kjører vesentlig raskere på ski, sier Løken og utdyper:

- Jeg kjører fra flere av mine utenlandske konkurrenter, sier Løken.

Noe av årsaken til at det går raskere gir han økt antall skidager før sesongstarten.

-Før sesongen i fjor hadde vi cirka 20 døgn på ski. I år har vi hatt cirka 40-44 døgn på ski. Vi var blant annet i Hintertux på oppladning i fem uker, sier Løken.

-He He. Så det var derfor du var så god i sesongåpningen? Du hadde jukset og kjent løypene?

-He He. Nei. Vi fikk ikke trent i de samme løypene som vi skulle konkurrere i, sier Trym Nygaard Løken.

NB! Neste verdenscuprenn er i Tyskland i midten av januar.


0 Kommentar

Bevegelighet

Postet av Bækkelagets SK den 3. Des 2014
Orienteringsløper og BSK Ledestjerne, Tone Wigemyr, gir deg gode tips i forbindelse med bevegelighet.

Av Tone Wigemyr

Det finnes flere ulike former for bevegelighetstrening. Tøyning er et vanlig begrep, som vil si vedlikehold av eksisterende lengde av muskulaturen. Bevegelighetstrening er et annet begrep, hvor målet er å forlenge muskulaturen og øke bevegelsesutslaget. De fire vanligste former for bevegelighet vil jeg kort kommentere, før det blir demonstrert et forslag til 3 øvelser som er gode til bruk for bevegelighetstrening av hofte og lår.

1) Statisk bevegelighet er den tradisjonelle uttøyningsmåten, hvor en kontrollert fører kroppen inn i en gitt ytterstilling og velger å holde denne posisjonen i 10-60 sekunder.
2) Dynamisk bevegelighet defineres som evnen til å bruke et bevegelsesutslag under fysisk aktivitet. Som hovedregel kan sies at en ved dynamisk bevegelighet ønsker å påvirke en arbeidskjede, mer enn en definert del av en muskel. En arbeidskjede er et kompleks av alle muskler som virker sammen, for at en gitt bevegelse skal skje. Slik tøyning kan oppleves som noe mer funksjonelt enn ren statisk tøyning.

3) Ved ballistisk tøyning igangsettes en bevegelse ved hjelp av egen muskelkraft, ytterstillingen blir ikke holdt, men bevegelsen fortsetter til motsatt ytterstilling i en rask og rytmisk bevegelse. Slik bevegelighetstrening blir ofte brukt som en del av oppvarmingen, da den nevromuskulær reaksjon som skjer underveis, er gunstig i forberedelsene før trening og konkurranse.

4) Aktiv inhibisjon, også kalt hold- slipp, er en teknikk hvor muskelen, refleksivt slapper av før eller under tøyning. Det er derfor mindre motstand mot tøyning, og små deler av muskelfibrene er mer mottakelig for forandring. Ofte må en ha en partner for å få utført slik tøyning.Forskning

I faglitteraturen finnes det svært sprikende bevis på om tøyning har en generell skadeforebyggende effekt eller ikke. Enkelte mener det finnes beviser på at muskulære skader, har en større sammenheng med stiv og svak muskulatur. En anerkjent forskningsrapport fra 2011 har sammenlignet flere studier innenfor dette emnet. Rapporten oppsummerer med at tøyning ikke har noe effekt på bløtdelsskader oppstått hos løpere. Det vil si at bevegelighetstrening som skadeforebyggende trening, fremdeles er like omdiskutert som tidligere.

Orientering er i utgangspunktet ikke den idretten hvor god bevegelighet er et sentralt arbeidskrav for god prestasjon, slik som i turn og dans.Men løpere behøver god bevegelighet til blant annet å innlære god løpsteknikk. En effektiv løpsteknikk består av en sterk og stabil fot som kan overføre kraft fra bakken, gjennom kneet og opp til hoften. Det er viktig å ha god bevegelighet i hoften og en god bekkenkontroll for å optimalisere denne kraftoverføringen.

Forslag til praktiske øvelser

www.olympiatoppen.no finnes utviklingstrappen for orientering. Målet med utviklingstrappen er å sikre en systematisk utvikling av utøvere fra første treningsår og til toppidrettsnivå. Utviklingsområder er definert under fysisk kapasitet-, løpsteknikk, o-teknisk trening og mentale/ taktiske ferdigheter.

Hensikten med disse tre øvelsene, som er hentet fra denne utviklingstrappen under basistrening, er å øke mobiliteten/ bevegeligheten i hofteleddets bak-, fram- og innside.En skal kontrollere og styre hoftens bevegelser fra ytterstilling til ytterstilling. Dette er en form for dynamisk bevegelighet, hvor en arbeider med en hel arbeidskjede istedenfor en isolert muskel.

1.Mobilitet på bakside arbeidskjede: Stå med strake armer, med magen ned. Gå tilbake og skyt opp rumpa og før brystet inn mellom armene. Lag en A posisjon.

2.Mobilitet på framside arbeidskjede: Stå i lav utfallsposisjon og ha lårbenet rett. Strekk ut det bakre beinet.

3.Mobilitet på innside/ bakside av lår: Stå med beina spredt fra hverandre. Føttene peker litt ut. Gå ned på en side med overkroppen i midten. Varier med å rotere tåen opp mot taket og ned igjen i gulvet.


0 Kommentar

Greåker - BSK

Postet av Bækkelagets SK den 1. Des 2014
Greåker - BSK 13 - 2 (2-0, 5-2, 6-0)

Det var forholdsvis stille i bilen hjem fra Østfold i kveld. Vi ser jo at vi har mange utfordringer foran oss.
Fra dagens kamp tar vi med oss de periodene hvor vi klarer å styre opp vårt defensive spill - noe som fører til at vi også klarer å produsere fremover. Vi tar med det som er bra, og med det som utgangspunkt arbeider vi videre.

Erik Wangsness fortsetter sitt gode backspill fra sist, Mats Lambech er blant våre beste på tross av mange baklengs, og dagens BSK BB, Aleksander Nodland, kommer inn som et friskt pust og gjør et nydelig mål - det er alltid ledig i krysset!

Poengene: Aleksander Nodland 1+0, Eivind Solbakken 1+0, Daniel Palmer 0+1, Oskar Spetsare 0+1.

På lørdag venter Grei hjemme - da...

La dem komme!
Lennart

0 Kommentar

Orienteringsessene vil dele kunnskap

Postet av Bækkelagets SK den 30. Nov 2014
Orienteringsløperne Carl Godager Kaas og Tone Wigemyr er begge med i BSK Ledestjerne-prosjektet for å inspirere andre i klubben.

Av Torbjørn Andersen

- Ledestjerneprosjektet er et veldig spennende prosjekt der jeg håper å kunne bidra til å inspirere unge BSK`ere og bidra til at de trives med, og utvikler seg innen, sin idrett, sier Carl og fortsetter:

-Jeg ser også fram til mange lærerike diskusjoner og erfaringsutvekslinger med de andre ledestjernene; å dele kunnskap og erfaringer med andre topputøvere gir motivasjon og tips for meg til å utvikle meg videre som toppidrettsutøver, sier Carl Godager Kaas.

Kaas sine forbilder
Han har et spesielt idrettsforbilde.

-Bjørn Dæhlie – tidenes vinterolympier og en stor inspirasjon for meg da jeg var yngre, sier Kaas.

Orienteringskongen beundrer en annen kjent person.

- Nelson Mandela. Han brukte livet til å kjempe mot undertrykkelse og urettferdighet. Stort forbilde!, sier Kaas.

- Vil gi tilbake
Tone Wigemyr er også med i BSK Ledestjerne prosjektet for å dele kunnskap.

- Jeg ønsker å gi tilbake av all den kunnskapen jeg idretten har lært meg i løpet av livet. Jeg ønsker også å lære hemmeligheter og triks av de andre BSK ledestjernene!, sier Wigemyr.

Hennes idrettsforbilde er Aksel Lund Svindal. Hun beskriver:

- Rå idrettsprestasjoner. Alltid velformulert og interessante kommentarer til media. Han skylder aldri på andre enn seg selv ved nederlag, sier Tone Wigemyr.Generell faktainformasjon:

Navn: Carl Godager Kaas
Fødselsdag - dato og år: 28.07.82
Idrettsgren: Orientering
Utdanning: Master of Technology (tidl. siv. ingeniør), Energi og miljø, NTNU.
Jobb: ÅF (20% - VVS-ingeniør), BSK (33% - mentor/coach)
Sivil status: Gift med Lene Godager Kaas, 1 sønn (Viljar 0år)
Meritter:
*1 VM-gull (Mellomdistanse Trondheim 2010)
* 3 VM-sølv stafett (Trondheim 2010, Frankrike 2011, Sveits 2012)
* 2 WC-seirer
Disse idrettsgrenene har jeg drevet med (hvor lenge): Orientering (1990-), Langrenn (1990-2004 , går fortsatt NM stafett), Fotball (1988-1998) og Bandy (1 sesong)

Fakta informasjon:
Navn: Tone Wigemyr
Fødselsdag - dato og år: 29.12.1982
Idrettsgren: Orientering
Utdanning: Mastergrad i Idrettsfysioterapi
Jobb: Orientering og ca 50 % arbeid som fysioterapeut
Sivil status: Samboer og 1 jente på 5 år
Meritter: (NM-, VM- eller OL-meritter på ungdoms- eller seniornivå):
9. plass VM langdistanse i 2013.
9. plass VC- totalt i 2013.
EM 6 plass langdistanse 2012,
VC enkeltløp 3 (2010), 4 og 5 (2013).
NM: 1 gull, 5 sølv og 4 bronse
Disse idrettsgrenene har jeg drevet med (hvor lenge): Fotball (til 10-11 år), håndball (til 12 år), langrenn (til 14 år) og orientering (fremdeles)0 Kommentar

Trym er i verdenstoppen

Postet av Bækkelagets SK den 30. Nov 2014
Trym Løken er en av de beste telemarkkjørerne i Norge. BSK-gutten har to pallplasseringer i verdenscupen denne sesongen.

Av Torbjørn Andersen

Han er med i BSK Ledestjerne-prosjektet.

- Jeg ville få muligheten til å lære av andre som hevder seg høyt i sin idrett, sier Trym Nygaard Løken på spørsmål om hvorfor han ble med i BSK Ledestjerner-prosjektet.

Han har imponert stort denne sesongen og har to pallplasseringer i verdenscupen i Telemark-kjøring. Idrettsforbildene hans er to andre karer med ski på beina.

-Aksel Lund Svindal. Han har alltid et smil på lur, uansett resultat. Petter Northug – råskap på sitt beste, sier Løken, som jobber mot et klart idrettsøyeblikk.

-Det er når jeg står på toppen av pallen som vinner av verdenscupen sammenlagt, sier Trym Nygaard Løken.

Fakta:
Navn: Trym Nygaard Løken
Fødselsdag - dato og år: 15.12.1993
Sivil status: Singel
Idrettsgren: Telemark
Utdanning: Videregående
Jobb: Selger i ski/sykkel avd. på Oslo Sportslager
Meritter: (NM-, VM- eller OL-meritter på ungdoms- eller seniornivå):
- Norgesmester i parallell 2013
- 9. plass i VM 2013
- 2. og 3. plass i verdenscuprenn 2014
Disse idrettsgrenene har jeg drevet med (hvor lenge):
- Langrenn i BSK: cirka 8 år
- Skiskyting i BSK: 5 år
Hobbyer: Stisykling, downhill og frikjøring.
Favorittsitat: "Today I will do what others won't, so tomorrow I can accomplish what others can't" – Jerry Rice
Hva gjør jeg for å slappe av: Slapper best av når jeg kommer hjem og kan slenge meg på sofaen med vintersport på tv..

0 Kommentar

Har hoppet 225 meter

Postet av Bækkelagets SK den 30. Nov 2014
Joachim Hauer er tatt ut til verdenscupen i hopp i Kuusamo. Det er ikke første gangen han leverer varene i skibakkene.


Av Torbjørn Andersen (tekst og foto)

Joachim Hauer er med i BSK Ledestjerne-prosjektet.

-Jeg tror man kan lære mye på tvers av forskjellige idretter, og dette prosjektet gir mulighet til det, sier Joachim Hauer som BSK Ledestjerne.

- En veldig god opplevelse
Her forteller han om hoppet på 225 meter den 23. februar 2012:

-Angående 225 meter-hoppet, så var det selvfølgelig en veldig god opplevelse. Kanskje den beste jeg har hatt så langt i karrieren. Vanligvis er det plasseringer i konkurranser som gir meg gode, eller dårlige opplevelser, men dette enkeltsvevet overgår det meste av hva jeg har opplevd i bakken. Hoppet kom faktisk i en sesong jeg sleit litt, og gjorde at jeg fikk ny driv og motivasjon til satse videre, sier Joachim Hauer.

Hans idrettsforbilde er en svenske:

-Zlatan. Han har en imponerende råskap og attitude når han er i kampmodus og han har en evne til å dra med seg medspillere, sier Hauer.


Hopper i Kuusamo
Han er tatt ut til hopprennene i Kuusamo. Det er individuelt renn fredag 28. november og lørdag 29. november i Nord-Finland.

- Dette blir en kjempeerfaring for Joachim. Han var med og kjempet om plass på laget til Klingenthal, men får sjansen i Kuusamo. På samlinga i Midtstubakken imponerte han med mye bra hopping, sier landslagstrener Alexander Stöckl til Norges Skiforbunds nettsider.
http://www.skiforbundet.no/hopp/nyhetsarkiv/uttak-...

NB! Phillip Sjøen som falt stygt i kvalifiseringen i Klingenthal har et mål om å hoppe på Lillehammer første helgen i desember. Han pådro seg en kraftig hjernerystelse i det stygge fallet.


Faktainformasjon:
Navn: Joachim Hauer
Fødselsdag - dato og år: 02.02. 1991
Idrettsgren: Skihopping
Utdanning: Årsenhet i økonomi og administrasjon
Jobb: Pizzabud
Sivil status: Singel
Meritter: (NM-, VM- eller OL-meritter på ungdoms- eller seniornivå): 7. plass NM, 1. plass Jr. NM
Personlige rekorder: 225 meter
Disse idrettsgrenene har jeg drevet med (hvor lenge): Fotball og friidrett til jeg var 15 år.
Hobbyer: Golf


0 Kommentar

Landslag!

Postet av Bækkelagets SK den 30. Nov 2014
Bækkelagsgutter på landslagssamling!

Erik Viggo Nielsen de Santana er tatt ut til herrelandslagets samling. Erlend S Vestby og Vetle M Hobbesland er tatt til samling med U-19 herrer. Begge samlingene foregår helgen 1-2 november.

0 Kommentar

Akerselva - BSK

Postet av Bækkelagets SK den 30. Nov 2014

Akerselva - BSK 7 - 3 (1-1, 2-1, 4-1)
Vi henger godt med i to perioder i dag. I tredje blir det tungt, vi kommer etter i protokollen, og har ikke helt krefter igjen til å få til noen sluttspurt.

BSK BB: Petter Lambech
Poengene: Henric Thompsson 1+1, Petter Lambech 1+0, Eivind Solbakken 1+0, Aleksander Nodland 0+1, Jens Moser 0+1

Allerede på torsdag er det nye muligheter - Sveiva hjemme. Da skal vi begynne klatringen opp av sumpen . Vi gleder oss til å vise at vi kan bedre!

La dem komme!
Lennart

0 Kommentar

Treningskamp mot Lillestrøm

Postet av Bækkelagets SK den 30. Nov 2014

Treningskamp:
BSK - Lillestrøm 6 - 2 (1-0, 3-0, 2-2)

På plussiden: En god del bra spill, Mats hoder nullen (Aasheim sto siste periode - ingen skygge over hans spill heller), Erik Wangsness god i sin debut som back, Oskar og Vetle to mål hver.
På minussiden: lite effektive foran mål.
Poengene: Oskar 2+0, Vetle 2+0, Eivind 1+1, Daniel B 1+0, Jens 0+1, Petter 0+1, Mats S 0+1, Erik T 0+1.

På søndag reiser vi til Østfold med et mål for øye: sesongens første 3-poenger - mot et Greåker som har sett sterke ut så langt.

Vi gleder oss - se opp!
Lennart

0 Kommentar

BSK - Grei

Postet av Bækkelagets SK den 30. Nov 2014

BSK - Grei 5 - 5 (0-2, 3-1, 2-2)

Det kjentes litt som at vi tapte 2 poeng - men samtidig tar vi sesongens første poeng mot et lag som har tatt flere gode skalper så langt i serien.

I første pause var vi enige om noen justeringer i det defensive arbeidet som vi mente ville føre til bedre trykk offensivt - og det viste seg å være riktig. Andre periode var noe av det bedre så langt denne sesongen! I tredje var vi så nære å holde unna, men en litt unødvndig utvisning mot slutten ble for tøff for oss.

Alt i alt - i dag står vi sammen som et lag og jobber skiten av oss i 3X20 - det er sånn det skal være!

BSK BB - fortjent! - Mats Lambech
Poengene: Daniel Baronowsky 2+0, Ørjan Antonsen 0+2, Oskar Spetsare 0+2, Erlend Vestby 1+0, Andreas Lund 1+0, Aleksander Nodland 1+0, Erik de Santana 0+1.

Neste lørdag Gjelleråsen borte - oj oj oj...

Lennart

0 Kommentar

Et hederlig tap...

Postet av Bækkelagets SK den 30. Nov 2014

GIF - BSK 12 - 3 (3-1, 4-1, 5-1)Hederlige tap er ikke morsomme. Men, etter et hederlig tap kan man ofte gå hjem med en brukbar følelse av at man har gjort sitt beste og kanskje neste gang... Men tap det slaget vi har hatt litt for mange av denne sesongen - at vi rett og slett har klappet sammen i perioder av kampene - kan få selv den mest optimistiske til å miste motet.

Gjør vi det? Over hodet ikke! Vi tar takknemlig i mot VM-pausen og bestemmer oss for å bruke den på beste måte for å komme tilbake i slutten av desember som et bedre lag - og det vet vi at vi har resurser og potensíale til å lykkes med.
Kampen i kveld er altså ikke mye å skrive hjem om. Hyggelig å se at Mats Steinseth fikk vise at han hører hjemme i eliteserien, og at våre juniorer Vetle og Bjørn Aasmund spilte godt når de fikk sjansen.

BSK BB: Ørjan Antonsen
Poengene: Daniel Baronowsky 1+1, Jens Moser 1+0, Eivind Solbakken 1+0, Mats Steinseth 0+1, Vetle Hobbesland 0+1.

Nå er det seriepause frem til 20. desember. Da får vi Sarpsborg på besøk og vi kommer til å være godt forberedt.

La dem komme!
Lennart

0 Kommentar

BSK - Sveiva

Postet av Bækkelagets SK den 30. Nov 2014

BSK - Sveiva 3 - 14(2-2, 1-6, 0-6)

I kveld ble vi ydmyket av et lag vi de siste sesongene har hatt god kontroll på. Vi kan bare beklage overfor våre tilhengere at matchen utviklet seg til en total kollektiv kolaps. Etter en godkjent første periode som sluttet 2-2, gikk alt i svart. I siste periode satte vi inpå en tredje rekke med Erik Thingnes, Erik Wangsness og Vetle Hobbesland - de gjorde jobben sin og skal ha honnør for det.

BSK BB: Daniel Palmer
Poengene: Mats Steinseth 1+0, Eivind Solbakken 1+0, Daniel Baronowsky 1+0, Jens Moser 0+1, Daniel Palmer 0+1, Oskar Spetsare 0+1.

Lennart

0 Kommentar

Nor92 - BSK

Postet av Bækkelagets SK den 30. Nov 2014
Nor92 - BSK 5 - 2 (2-1, 3-0, 0-1)

Godkjent spill med liten uttelling i tredje periode, en dårlig første og en elendig andre. Kort oppsummert.

BSK BB: Mats Lambech
Poengene:
Daniel Baronowsky 0+2, Jens Moser 1+0, Henric Thompsson 1+0.

Neste lørdag Akerselva borte - nye muligheter!

Lennart

0 Kommentar

BSK - Tunet 5-10

Postet av Bækkelagets SK den 30. Nov 2014

BSK - Tunet 5 - 10 (2-5, 2-1, 1-4)

Allerede etter to minutter begynner det - vi får dobbeltutvisning og dommerne skal tydeligvis fortelle hvem det er som bestemmer. Tunet klarer å lage to mål i overtall, og før fire minutter har gått står det 0-2.

Resten av perioden spiller vi jevnt med Tunet, og vi går til pause med en følelse av at dette ikke er umulig. Andre periode spiller vi som vi skal - og da vinner vi perioden. Infor siste er vi innstilt på å gå inn og krige, men to raske fra Tunet slukker i grunn håpet. Når vi i tillegg får en dårlig perioden med to til i baken med rundt fem minutter igjen tar vi TO. Vi bestemmer at vi skal vinne kampens fem siste minutter og ta med oss en litt bedre følelse til neste kamp - og med 4 sekunder igjen jobber vi inn redusering til 5-10.

Vi spiller en godkjent kamp, men kreftene holdt ikke helt inn. Vi har fortsatt en del igjen å jobbe med. Vi må luke ut en del unødvendige feil i defensiven og samtidig bli dristigere fremover.
Dagens man for BSK var vår debutant Daniel Baronowsky - han vil uten tvil bli en nyttig man for oss fremover. For oss var det også hyggelig at Martin Borg har bestemt seg for å bruke permisjonene fra Finnmark til å spille innebandy.

BSK BB: Daniel Baronowsky.

Poengene: Daniel Baronowsky 1+3, Aleksander Nodland 1+1, Petter Lambech 1+0, Martin Borg 1+0, Ørjan Antonsen 1+0, Erik V Nielsen 0+1.

Neste kamp er borte mot Nor92 torsdag 9. oktober.

3 poeng er målet.

Se opp!
Lennart

0 Kommentar

matgLedestjerner

Postet av Bækkelagets SK den 27. Nov 2014Ingvill Måkestad Bovim og Tone Wigemyr holdt et foredrag om kosthold for ivrige friidretts- og orienteringsjenter.

Av Torbjørn Andersen (tekst og foto)

BEKKELAGET SKOLE: De som er med i BSK Ledestjerne er: Trym Løken (telemark), Johannes Alnes (friidrett), Phillip Sjøen (hopp), Joachim Hauer (hopp), Carl Godager Kaas (orientering), Tone Wigemyr (orientering) og Ingvill Måkestad Bovim (friidrett).

Det er to hovedgrunner til at BSK har etablert konseptet «Ledestjerne»:
1. Ledestjernene skal inspirere, motivere og stimulere barn og ungdom i klubben
2. Det skal være et positivt tilbud om kompetansepåfyll

På skolekjøkkenet
Et av flere arrangement som Måkestad Bovim og Wigemyr deltar på er «Matlagingskurs». De to spreke damene inviterte 10 orienterings- og friidrettsjenter til Bekkelaget Skole sitt skolekjøkken.

Målet med besøket var å bevisstgjøre ungdommene i forhold til viktigheten av å spise sunt og godt. I tillegg ville de to idrettsprofilene gi ungdommene gode mattips.

De var i godt selskap siden Måkestad Bovim er både klinisk ernæringsfysiolog og har skrevet to bøker om kosthold. «Winning food» er den ene boka og «Spis smart» er den andre som hun ga ut sammen med Sunn Jenteidrett.

Hva er Sunn Jenteidrett?
Sunn Jenteidrett er et samarbeidsprosjekt mellom Norges Skiforbund, Norges Skiskytterforbund, Norges Orienteringsforbund og Norges Friidrettsforbund, med støtte fra Norges Idrettsforbund og Olympiatoppen.
Sunn Jenteidretts sine hovedmål er å:

* redusere forekomsten av spiseforstyrrelser blant unge idrettsutøvere
* øke unge idrettsutøveres kunnskap om kosthold og idrettsernæring
* heve kompetansen om idrettsernæring og idrett og spiseforstyrrelser blant trenere, ledere, foreldre, støtteapparat og helsepersonell tilknyttet idretten

Hva laget jentene?
På Bekkelaget skole ble det jobbet ivrig fra alle de deltakende jentene. Det var tydelig at jentene ønsket å imponere sine læremestere.

Det ble laget:

1: mellommåltidsbar

2: forrett; rødbet og søtpotet salat m fetaost

3: hovedrett; laks m rattatoui og pasta

4: dessert; mangodrøm

5: Kjøleskapsgrøt ala Ingvill ble servert da de kom

6: Winning bar

Gode hverdagstips
Måkestad Bovim har også flere gode tips til vanlige mennesker.

-Det lureste tipset er å planlegge hva du skal spise. Sett av litt tid på søndagen til å planlegge hva dere skal spise den kommende uka, sier Måkestad Bovim og fortsetter:

-På den måten vil dere få et mye mer variert kosthold. Dere unngår på denne måten også kjappe og usunne kjøp når du er sulten. Skill også tydelig mellom maten dere spiser fra mandag til fredag og i helgene. Det er lurt, sier Måkestad Bovim.

De som deltok på matlagingskurset var:
Johanne Øderud Vatne, Kaia Eide, Leah Dybwad, Anne Seierstad, Andrea Gammelgård, Celine Lea Mitchell, Anniken Eriksrud Karlsen, Caroline Haugan, Karine Jacobsen og Loubna Ustad.

Oppskrift på Winning bar
Den er hentet fra Måkestad Bovims bok «Winning Food».

6 dl 4korn

2 ss brunt sukker

4 store egg (et helt og en hvite)

8 ss peanøttsmør

1 dl rosiner el tørka bær

1 dl gresskarkjerner

1. Sett ovnen på 160 grader

2. Bland egg og peanøttsmør samt sukker i en bolle

3. Rør forsiktig inn 4 korn, tørka bær og gresskarkjerner i en bolle

4. Form ca. 15 energibarer på et bakepapir på stekeplata

5. Stekes midt i ovnen i 20-25 minutter

0 Kommentar

Noen kommer og noen går

Postet av Bækkelagets SK den 27. Nov 2014

Nye spillere på A-laget sesongen 14-15:

Daniel Palmer (1983) fra Haugerud.
Erik Wangsness (1989) tilbake til BSK etter studier.
Henric Thompsson (1987) fra Sverige
Jens Moser (1989) fra Sverige
Mats Steinseth (1988) lån fra Gjelleråsen
Andreas Lund (1989) tilbake fra skade ?


Spillere som har forlatt oss:

Martin Borg, jobb i Troms.
Peter Kjeldstad, lagt opp.
Patrick Gundersen, trapper ned i Tunet 3.
Simen Ullern, militærtjeneste
Alexander Simonsen, militærtjeneste
Magnus Baumann, folkehøyskole
Kristian Kulvik (usikker)

0 Kommentar

Joachim Hauer er tatt ut til å hoppe World Cup

Postet av Bækkelagets SK den 26. Nov 2014
Les mer
om Joachim på skiforbundets nettsider. Vi ønsker ham lykke til. Se også nettavisen.no for intervju med Joachim. Vi ønsker også Phillip Sjøen lykke til videre med sin sesong, og håper han er tilbake raskt etter fallet i Klingenthal.

0 Kommentar

Supernyhet!

Postet av Bækkelagets SK den 26. Nov 2014


Lorem ipsum dolor sit amet,

consectetur adipiscing elit. Sed vel ultricies ex. Sed mollis, est vulputate tincidunt sagittis, libero leo ullamcorper eros, a hendrerit nulla urna ac lorem. Fusce nisi tortor, bibendum sit amet erat id, gravida rhoncus arcu. Etiam sed est viverra, posuere libero et, posuere est. Proin sodales pellentesque lorem feugiat interdum. Pellentesque eget urna ex. Nunc vehicula faucibus sollicitudin. Sed ut tristique eros. Donec vitae erat ut quam tincidunt laoreet. Donec leo eros, iaculis non sapien eget, dapibus fringilla risus. Phasellus mattis dui vel dignissim facilisis. Curabitur viverra augue id justo placerat, eu tincidunt ipsum ullamcorper. Duis suscipit ligula sem.

Fusce id augue sit amet quam iaculis eleifend. Nulla pretium leo ut nisl convallis, eu dignissim lacus rhoncus. Aenean eget porta odio, eget commodo mi. Integer libero libero, faucibus non dapibus vitae, dictum in purus. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Sed a sodales nibh. Duis elementum rutrum eros, ut semper leo laoreet at. In quis placerat metus, eu laoreet ipsum. Duis enim lectus, mollis sed consectetur ut, varius eu odio.


0 Kommentar

Lys på kunstgresset

Postet av Bækkelagets SK den 26. Nov 2014

Vintermørket er kommet, men på kunstgresset er det lys.0 Kommentar

BSK- dommer i Cupfinalen i fotball

Postet av Bækkelagets SK den 26. Nov 2014

I år fikk Emilie Rodahl Dokset fra BSK det ærefulle oppdraget å dømme cupfinalen for kvinner i fotball. Les mer om vår toppdommer på fotball.no.


Foto: Thomas Karlsen / Fotballmagasinet.no0 Kommentar

Phillip Sjøen til verdenscupåpningen

Postet av Bækkelagets SK den 26. Nov 2014

Phillip Sjøen er en av seks hoppere som får representere Norge under verdenscupåpningen i Klingenthal i helgen. Les mer på nrk.no.


Foto: FIS/Norges Skiforbund / NTB scanpix

0 Kommentar

Stem på klubben i ditt hjerte

Postet av Bækkelagets SK den 26. Nov 2014

Du kan stemme her.

Den populære avstemningen Klubben i mitt hjerte er i gang igjen. Denne gangen er det endret både på klasseinndelingen og premieregler for å gi alle klubbene i Norge like store sjanser til å sikre seg premier og oppmerksomhet. Totalt skal 400.000 kroner deles ut!

Nå gir 100 stemmer pr. dag klubben en sjanse til å vinne. Nordea deler ut 30 premier av 10.000 kroner og en hovedpremie på 100.000 kroner. Årets kampanje begynte lørdag 8. november og varer frem til fredag 21. november kl 12.00.

Les mer om reglene på idrett.no: http://www.idrett.no/tema/utmerkelser/Sider/klubben.aspx

0 Kommentar

Juniorgutta i håndball til NM-finale

Postet av Bækkelagets SK den 26. Nov 2014
Foto: Solfrid Therese Nordbakk


G20 håndball er klare for NM-finale i Spektrum.

Les mer på Ditt Oslo.

0 Kommentar

Årsmøte i skigruppa mandag 3. mars 2014.

Postet av Bækkelagets SK den 21. Okt 2014

Sakspapirer finner du på skigruppas nettsider.

0 Kommentar

Sikkerhet i høstmørket

Postet av Bækkelagets SK den 21. Okt 2014

Det blir stadig mørkere om kvelden, og da er det ekstra viktig med sikkerhet på trening. Refleksvest er påbudt på alle treninger!

Det har vært stort oppmøte på trening, og et yrende liv hver tirsdag, torsdag og søndag så langt i høstsesongen. Det betyr store folkemengder samlet på flere forskjellige steder - også i trafikken. Samtidig melder høstmørket sin ankomst for alvor, og da er det viktig at vi er synlige!

Derfor er det fra nå (etter høstferien) et krav at alle stiller med refleksvest på alle våre treninger! På rulleski er det også påbudt med hjelm. Dette gjelder alle utøvere, trenere og foreldre som er med på fellestreninger!

Mangler du refleksvest? Vi har flotte egenproduserte BSK-refleksvester med glidelås. Ta kontakt med Knut Arne Røer for kjøp. Pris kr. 300,-.

Vel møtt til ny treningsinnsats etter høstferien!
0 Kommentar

NM-medaljer til BSK-hoppere

Postet av Bækkelagets SK den 21. Okt 2014

Vi gratulerer Phillip Sjøen og Joachim Hauer med medaljefangsten i NM i hopp. Phillip tok sølv individuelt, og sammen med Joachim var han med på å sikre en ny sølvmedalje i laghopp for Oslo.

0 Kommentar

Hedring til BSK-utøvere

Postet av Bækkelagets SK den 21. Okt 2014

Våre utøvere har igjen høstet heder og ære for flotte prestasjoner i sesongen som har vært. Denne gang under Oslo Skikrets ting og skipresident Erik Røste delte ut Bestemannspremier.En viktig del av Oslo Skikrets tinget hvert år er hedringer, både for gode sportslige resultater eller for god administrativ innsats over flere år.

Glasspokal for gode sportslige resultater fikk BSK utøverne:
Gøril Strøm Eriksen, for 3 gull i HL i telemark
Phillip Sjøen, gull i junior NM hopp
Trym Nygaard Løken, 2 gull i senior NM telemark

Hederstegn (plakett);
Trym Nygaard Løken, 2 gull i junior VM

Det var to BSK-utøvere som fikk Bestemannspris innen sin gren. Gøril Strøm Eriksen i telemark og Carl Henning Lippestad i kombinert, begge født 1998.
(Bestemannspris tildeles aldersgruppe 15-16, alle grener)

Gratulerer alle sammen!
Det er viktig for BSK skigruppa at vi synes i 'landskapet' med gode resultater. Det er motiverende ikke bare for de som mottar priser men også for de andre treningskameratene.


Philip Sjøen til høyre på bildet.

Skipresident Erik Røste deler ut Bestemannspremier.


Gøril Strøm Eriksen midt i bildet og Carl Henning Lippestad helt til høyre.


Trym Nygaard Løken mottar hedertegn av leder i Oslo Skikrets, Gudbrand Bakke.
0 Kommentar

Beitostølen 2014

Postet av Bækkelagets SK den 21. Okt 2014

Høstens høydepunkt nærmer seg med stormskritt. Her finner du all informasjon om snøsamlingen på Beitostølen. Ajourført: 7. oktober kl. 20:50NB!

* ALLE trenere (både hovedtrenere og hjelpetrenere) skal melde seg på med valget "Klubben betaler". Klubben vil fortløpende godkjenne påmeldingen til hovedtrenere, mens det for hjelpetrenerne vil bli tatt en avgjørelse på hvor mange som får dekket opphold avhengig av antall påmeldte/størrelsen på gruppene. De som evt. ikke får dekket oppholdet får beskjed om dette i midten av november og deretter mulighet til å melde seg på og betale på vanlig måte.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Informasjon

Den tradisjonsrike snøsamlingen til Bækkelaget avholdes i år på Beitostølen. Nok en gang drar vi til fjells for å få testet skiene.

I venstremargen på hovedsiden finner dere all informasjon om samlingen, men dere kan også klikke på linkene nedenfor. Påmeldingen er nå åpnet og det er viktig at dere leser informasjonen som står på påmeldingssiden og her i denne artikkelen. Les også om prisklasser og betaling i invitasjonen!

Beitostølen 2014:

Påmelding og betaling - NYTT SYSTEM

Vi bruker i år idrettens system, minidrett.no.

Som informert i egen artikkel må alle ha egen bruker for å melde seg på. I tillegg må betaling skje ved påmelding for at den skal gå igjennom. Trinn for trinn forklaring finnes på påmeldingssiden, men vær ekstra nøye med å lese invitasjonen og prisklassene. Det vil bli kontrollsjekket betalinger i etterkant av samlingen, så sørg for å betale riktig sum!

Gruppeprogram

Programmene for hver enkelt gruppe legges ut her så fort de er klare.

 • 7-8 år (ppt-fil)
 • 9-10 år (ppt-fil)
 • 11-12 år (ppt-fil)
 • 13-14 år (ppt-fil)
 • 15-16 år (ppt-fil)
 • Junior/senior (ppt-fil)
Vi gleder oss til snøsamling!

0 Kommentar

BSK Uka 2014

Postet av Bækkelagets SK den 21. Okt 2014

Det er i uke 43 det skjer! Les all informasjon om BSK-ukas aktiviteter her, og husk å melde deg på hjemmesamlingen.


Oppdatert 19/10: Startlister til sportslagerløpet!
Oppdatert 21/10: Program til hjemmesamling!
Les også:
- En uke med stor aktivitet (2010)
- Klare for vinteren (2011)
- Vi er klare for vinteren (2012)


I denne artikkelen kan du lese mer om:
 • Oslo Sportslager-løpet
 • Markedsdag/handlekveld
 • Hjemmesamling
 • Sportssalg/bruktsalg
 • Smørekurs
 • Dugnad i lysløypa

Oslo Sportslager-løpet tirsdag 21. oktober

I nært samarbeid med BSK-skigruppas gode sponsor, Oslo Sportslager, arrangerer vi tirsdag 21. oktober "Oslo Sportslager-løpet". De vanlige treningene utgår til fordel for dette tøffe terrengløpet. Modellen/løype-traseene vil være i tråd med de to karusell-løpene vi sist snøfattige vinter arrangerte som erstatning for to karusell-renn. Det betyr start/mål rett utenfor BSK-kontorene/Ekeberghallen og løyper i varierende lengde fra noen få hundre meter til 5-7 km for de eldre. Oppmøte/startnummerutdeling fra kl. 18:00 Første start kl. 18:30.
Startlister: Startliste sportslagerløpet 2014(oppdatert 21/10 kl 14:20)
MERK: Det har kommet til noen etteranmeldinger og derfor er startnummer og starttider forskjøvet noe fra de første listene som ble langt ut.

Løyper:

0-6 år: En runde rundt Ekeberghallen, ca. 350 meter
7-8 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi Søylehuset til høyre mot EKT snur ved inngangen til EKT, tilbake langs EKT forbi søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT) (på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 1 km
9-10 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter mot skogen, men snur rett før skogen og løper tilbake langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT) (på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 1,3 km
11-12 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss, deretter til venstre i neste kryss, får hestesletta på høyre hånd, tar til venstre igjen og løper tilbake mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT) (på innsiden av hekken ved parkeringsplassen)o g i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca.1,7 km
13-14 år: Ekebergparken rundt - Fra start-gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss rett frem mot Ekeberg camping, så til venstre(forbi snakkende gatebelysning) ned bakkene mot Vannspeilet, til venstre opp bakken mot Hestesletta tilbake rett frem mo EKT , langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen( på siden mot EKT)( på innsiden av hekken ved parkeringsplassen)og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 3 km
15-16 år: Ekebergparken rundt - Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss rett frem mot Ekeberg camping, så til venstre (forbi snakkende gatebelysning) ned bakkene mot Vannspeilet, til venstre opp bakken mot Hestesletta, tar til venstre etter Hestesletta og venstre tilbake mot Ekeberg Camping (løper altså en ny gang forbi campingen, snakkende gatebelysning og vannspeilet) opp bakkene mot Hestesletta og tilbake mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT) (på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 5 km
Junior og Senior: Samme som over, men skal passere campingen og hundesletta 3 ganger før tilbake mot mål. Ca. 7 km. (artikkelen fortsetter under bildet)
TERRENGLØP: Tirsdag 21. oktober er det terrengløp på Ekeberg. Her fra motbakkeløpet tidligere i år. Foto: Eirik Lund Røer

Markedsdag/handlekveld tirsdag 21. oktober

I forbindelse med terrengløpet vil Oslo Sportslager "flytte (deler av) butikken sin" opp i BSK-kontorene. Det vil da bli tilrettelagt for ekstra gode kjøp for medlemmer av BSK-skigruppa. I tillegg til gode priser, vil man kunne være trygg på de profesjonelle råd som fagfolkene i Norges kanskje mest kompetente langrenns-fagbutikk kan gi både små og store. Som all annen frivillig idrett i Norge, er vi avhengige av trofaste sponsorer. BSK-skigruppa håper derfor at flest mulig vil planlegge for å gjøre mest mulig av sine langrenns/trenings-innkjøp denne dagen hos Oslo Sportslager.

Vår oppfordring: Gå i garasjen eller på loftet og ta en kikk på fjorårets langrennsutstyr for både barn og voksne. Gjør det nå i dag! Sjekk Oslo Sporslagers tabell for riktig lengde på ski og staver, og planlegg dine innkjøp til tirsdag 21. oktober. Du/dere skal jo uansett på Oslo Sportslager-løpet! - så hvorfor ikke slå to fluer i ett smekk?

KLIKK HER FOR Å SE TILBUD FRA OSLO SPORTSLAGER!

Hjemmesamling 25.-26. oktober

7-10 år (f. 2005-2008) 11-12 år (f. 2003-2004), 13-14 år (f. 2001-2002), 15-16 år (f. 1999-2000) og junior/senior (f. 1998 -) inviteres til hjemmesamling helgen 25.-26. oktober. Utgangspunktet for samlingen er som vanlig BSK-kontoret, der vi blant annet skal ha felles lunsj mellom øktene på lørdag. Nedenfor kan du se treningsopplegget for helgen, og informasjon om påmelding.

Påmelding

Merk at vi også i år kjører påmelding elektronisk, via internett (link under).

Skriv inn fornavn, etternavn, e-post (ikke synlig for andre) og velg hvilken klasse du tilhører (merk at det er nye aldersinndelinger i ny sesong, og at disse ikke nødvendigvis samsvarer med faktisk alder). Kryss av for om du skal være med på én eller begge av dagene, og dersom du har eventuelle tilleggskommentarer/merknader, f.eks. at du har en spesiell type matallergi, skriver du inn det før du lagrer.

Merk at alle foreldre som kan bidra som trenere og/eller lunsjhjelp MÅ melde seg på via det samme systemet.

7-8 år (f. 2007-2008)


DatoKlokkeslettHva Hvordan
Lørdag 25. oktober 09:25Oppmøte BSK-kontoret Vi gjør oss klare til økt
Lørdag 25. oktober 09:301. økt, løp Lengre løpetur med hurtighet
Lørdag 25. oktober11:00Lunsj Felles lunsj på BSK-kontoret
Lørdag 25. oktober 12:15 2. økt, lek Stafetter, lek og moro
Lørdag 25. oktober14:00Slutt Barna kan hentes på BSK-kontoret

Barna bør ha med et par tørre sokker og innesko til lunsjen.

Påmeldingsfrist: onsdag 22. oktober, klikk her!

9 år (f. 2006)


Dato Klokkeslett Hva Hvordan
Lørdag 25. oktober09:25 Oppmøte BSK-kontoret Vi gjør oss klare til økt
Lørdag 25. oktober09:301. økt, løp Løpetur i Brannfjell-område
Lørdag 25. oktober11:00Lunsj Felles lunsj på BSK-kontoret
Lørdag 25. oktober12:152. økt, lek Løp og lek, bl.a. med "capture the flag"
Lørdag 25. oktober14:00Slutt Ferdige for dagen

Påmeldingsfrist: onsdag 22. oktober, klikk her!10 år (f. 2005)

Program kommer senere.

Påmeldingsfrist: onsdag 22. oktober, klikk her!

11-12 år (f. 2003-2004)

Program kommer senere!

Påmeldingsfrist: onsdag 22. oktober, klikk her!

13-14 år (f. 2001-2002)


Dato Klokkeslett Hva Hvordan
Lørdag 25. oktober09:25 Oppmøte BSK-kontoret Vi gjør oss klare til økt
Lørdag 25. oktober09:301. økt, spenst og hurtighet Husk staver!
Lørdag 25. oktober11:00Dusj Dusj på BSK-kontoret
Lørdag 25. oktober11:30Lunsj Felles lunsj på BSK-kontoret
Lørdag 25. oktober13:002. økt, rulleski skøyting Husk hjelm og refleksvest!
Lørdag 25. oktober14:30Slutt Ferdige for dagen
Søndag 26. oktober10:00 Kretssamling 13-14 år Mer info

Påmeldingsfrist: onsdag 22. oktober, klikk her!

15-16 år (f. 1999-2000)


DatoKlokkeslett Hva Hvordan
Lørdag 25. oktober08:55 Oppmøte Skullerudstua Vi gjør oss klare til økt
Lørdag 25. oktober09:001. økt, intervall Fjellstadintervallen, husk staver og skift
Lørdag 25. oktober11:00Dusj Dusj på BSK-kontoret
Lørdag 25. oktober11:30Lunsj Felles lunsj på BSK-kontoret
Lørdag 25. oktober14:002. økt, langtur Langtur sykkel, 1,5 t. Husk hjelm.
Lørdag 25. oktober15:30Slutt Ferdige for dagen
Søndag 26. oktober09:55Oppmøte Skulleruddumpa Vi gjør oss klare til økt
Søndag 26. oktober10:003. økt, langtur Langtur løp, 3 t
Søndag 26. oktober13:00Slutt Ferdige for dagen

Påmeldingsfrist: onsdag 22. oktober, klikk her!

Junior/senior (f. 1998 -)


Dato Klokkeslett Hva Hvordan
Lørdag 25. oktober08:55 Oppmøte Skeidbanen Vi gjør oss klare til økt
Lørdag 25. oktober09:00 1. økt, intervall RS SK 5x5 MD I-5. Husk refleksvest, hjelm og skift
Lørdag 25. oktober 11:00Dusj Dusj på BSK-kontoret
Lørdag 25. oktober11:30Lunsj Felles lunsj på BSK-kontoret
Lørdag 25. oktober12:30Utøversamtaler Individuelle utøversamtaler
Lørdag 25. oktober15:002. økt, kombiøkt Oppvarming og styrke + pigging. Husk refleksvest og hjelm.
Lørdag 25. oktober17:00Slutt Ferdige for dagen
Søndag 26. oktober09:55 Oppmøte Skulleruddumpa Vi gjør oss klare til økt
Søndag 26. oktober10:003. økt, langtur Rolig langtur, 3 t
Søndag 26. oktober13:00Slutt Ferdige for dagen

Påmeldingsfrist: onsdag 22. oktober, klikk her!

(artikkelen fortsetter under bildet)


HJEMMESAMLING: Det blir mye aktivitet og moro på helgens hjemmesamling.

Sportssalg/bruktsalg lørdag 25. oktober

Vi inviterer til sportssalg/bruktsalg lørdag 25. oktober kl. 11.00 - 14.00. Her blir det muligheter for å gjøre et skikkelig godt kjøp eller tjene en liten slant, hva gjelder skiutstyr.

- Salg av brukt sportsutstyr:

Fra kl. 11.00 kan du selge brukt sportsutstyr i atriet på BSK-kontoret. Har du ski (langrenn, hopp, alpint, telemark), staver (langrenn, alpint), sko (langrenn, hopp, alpint, telemark), rulleski eller sykler du ikke lenger bruker er dette en glimrende mulighet til å selge det.

Det vil bli servert vafler og kaffe/saft ved sportssalget.

Merking av utstyr som skal selges:

 • Merking av ski med følgende lapp, klikk her (festes på skia)

  Forklaring;
  Høyde; høyden på skia
  Vekt; hvilken vektklasse skia hører til (spennet)
  Slip; hvis slip, hvilken?
  Bruk; konkurranse eller trening, skøyting eller klassisk?
Alt øvrig utstyr må merkes med pris!

Smørekurs lørdag 25. oktober

Vår hovedsponsor Oslo Sportslager holder smørekurs på BSK-kontoret i forbindelse med 1. økt under hjemmesamlingen.

Mer informasjon om kurset, samt starttidspunkt kommer senere.

(artikkelen fortsetter under bildet)
SMØREKURS: Oslo Sportslager holder smørekurs lørdag 25. oktober.

Dugnad i lysløypa søndag 26. oktober

Det blir dugnad i lysløypa søndag 26. oktober kl. 12.00 - 16.00.

 • Oppmøte ved skihytta
 • Rydding av løypa, ta med rive, rake, motorsag, hagesaks etc.
 • Avslutter med grilling av pølser
Håper å se mange denne dagen, da dette er til felles beste for hele skigruppa!

Vi gleder oss til en aktiv BSK-uke!


DUGNAD: Dugnaden i lysløypa er viktig for skigruppa, og vi håper mange møter opp søndag 26. oktober.


0 Kommentar

BSK Fotball arrangerte klubbdommerkurs på Ekeberg

Postet av Bækkelagets SK den 14. Okt 2014

Over 40 deltakere møtte til klubbdommerkurs på Ekeberg onsdag 8/10. Av disse var over halvparten jenter!

De aller fleste deltakerne var spillere fra hhv Gutter og Jenter 2001. BSK Fotball arrangerer kurs årlig for 13 åringene i klubben for å gi dem både en gjennomgang av spilleregler og fortolkninger, og en innføring i hva det vil si å være fotballdommer.

Klubbdommerkurset er første steget i dommerutdanningen og gjør deltakerne beredt til å dømme kamper for egen klubb i 5-er og 7-er fotballen.

Kursholder var Espen Kallerud som i tillegg til å være dommer i BSK og NK i dommeravdelingen i NC er leder for Talentgruppa for dommere i Oslo Fotballkrets, og medlem av dommerkomiteen i OFK.

Flere av deltakerne på kurset vil få sin debut som dommere allerede under Myggstikk som arrangeres i oktober

0 Kommentar

Ingvill og Sebastian med gode tider på Oslo maraton

Postet av Bækkelagets SK den 14. Okt 2014

I Oslo maraton ble det seier på 10 km kvinner til Karoline Bjerkeli Grøvdal med Ingvill Måkestad Bovim på 2. plass. De to trenes av Knut Jæger Hansen. Ingvill løp på 34,34, mens Karolines vinnertid var 33,35. Ingvill løp for øvrig en flott engelsk mile i gateløp i New York forrige helg. Ellers må nevnes at Sebastian Mitchell (17) har kommet sterkt tilbake etter sine kneproblemer tidligere i sesongen, og løp inn til 1.18,10 på halvmaraton.

0 Kommentar

Ga mersmak

Postet av Bækkelagets SK den 14. Okt 2014

Andreplassen sammenlagt i Sommer Grand Prix har gitt mersmak for Phillip Sjøen. Spesielt moro synes hopperen det var å slå superstjernen Gregor Schlierenzauer.

- Det ga helt klart mersmak. Det hadde vært fantastisk om jeg kunne slått ham også i vinter, sier Phillip Sjøen, BSK Ledestjerne.

Prioriterte trening
Phillip Sjøen ble nummer to sammenlagt i sommer Grand Prix. Han hoppet ikke i avslutningsrennene i Klingenthal og Hinzenbach og dermed glapp seieren.

-Jeg skulle gjerne vært med i de to siste rennene, men det var ikke en del av planen. Den langsiktige planen er å trene fram mot vinteren, sier Sjøen.

Jernej Damjan fra Slovenia gikk dermed forbi ham i sammendraget. Damjan endte på 441 poeng mens Sjøen på andreplass fikk 382 poeng. Japanske Taku Takeuchi ble nummer tre sammenlagt og Gregor Schlierenzauer fra Østerrike ble nummer fire.

Trener på isspor

Han er i gang med trening i Trondheim.

-Vi trener på isspor og er ikke kommet på snø foreløpig, sier Sjøen.

Han synes det ser greit ut men påpeker at det er lenge til de viktigste konkurransene i november/desember.

-Jeg vet foreløpig ikke om jeg blir tatt ut på verdenscuplaget men det er målet, sier Phillip Sjøen.

Hans hovedmål i vinter er deltakelser og gode plasseringer i den tysk-østerrikske hoppuken i Tyskland/Østerrike i desember/januar og under VM i Falun i slutten av februar.
0 Kommentar

Klubbmesterskapet 2014

Postet av Bækkelagets SK den 14. Okt 2014

Lørdag ble det prestisjetunge klubbmesterskapet avholdt ved Skullerudstua. Spesielt gledelig var det å se at så mange unge kom for å delta.

I langløypa var det som vanlig omvendt jaktstart som baseres på kilometertider fra tidligere i sesongen. Det vil si at de som er antatt best starter sist og at alle ideelt sett skal komme i mål omtrent samtidig. Det ble tette dueller på slutten, men vi gratulerer Ove som årets klubbmester! Nummer to ble Lars Harald og på tredjeplass ble Carl.

Resultater

LANG LØYPEPlass Navn Måltid Tid bak Starttid Anvendt Tid
1 Ove Kristian Jødal 12:18:28 0.00 11:19:26 59.02
2 Lars Harald Aasheim 12:18:52 0.24 11:36:16 42.36
3 Carl Godager Kaas 12:19:09 0.41 11:47:15 31.54
4 Ulf Brenna 12:19:41 1.13 11:41:57 37.44
5 Martin Schälli 12:19:42 1.14 11:35:00 44.42
6 Felix Breitschädel 12:20:23 1.55 11:39:28 40.55
7 Lene Godager Kaas 12:22:21 3.53 11:29:40 52.41
8 Nikoline Ekeberg Schjerve 12:23:18 4.50 11:36:18 47.00
9 Jenni Hesselberg Indby 12:27:26 8.58 11:19:40 67.46
10 Halvor Jutulstad 12:27:36 9.08 11:24:00 63.36
11 Runar Bjørhovde 12:33:11 14.43 11:35:39 57.32
12 Hege Ynn Jødal 12:57:00 38.32 11:20:15 96.45
13 Neeme Lorits 12:59:32 41.04 11:47:17 72.15 (For sent til start)
Disk Odd Kletteli 12:33:18 Disk 11:07:07 86.11 (Mangler 17.post)
Brutt Tone Wigemyr 12:19:15 Brutt 11:39:21 Brutt (Mangler poster)
KORT LØYPEPlass Navn Måltid Tid bak Starttid Anvendt Tid
1 Martin Adelsten Røsholm 12:16:55 0.00 11:32:40 44.15
2 Andreas Vaage 12:17:00 0.05 11:20:17 56.43
3 Fredrik Fossan Waage 12:20:40 3.45 11:23:59 56.41
C-løypa1 Diane Ninauve Jutulstad
N-løypa1 Aksel Eide
1 Stella Messel
1 Nora Messel
1 Markus Hirsch
1 Oskar Holtvedt
1 Jonas Fenne Ingierd
1 Anna Tysse Nakkim
1 Malin Sveen
1 Oscar Johansen
Småtroll1 Nikolai Sveen
1 Jonas Hirsch
1 Håkon Fenne Ingierd
1 Familien Brenna

0 Kommentar

Overskrift

Postet av Bækkelagets SK den 1. Jul 2014

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus tincidunt varius sem ut dignissim. Nuncmollis condimentum pulvinar. Suspendisse varius, leo vel sodales dignissim, quam justo pharetra lorem, nec egestas nisl dolor ultrices nisl. Aliquam malesuada nunc velit, non vehicula tortor mattis consequat. Vestibulum consequat justo et ante tristique pharetra. Nam tempor ligula vel ipsum accumsan elementum. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Nullam tincidunt consectetur dapibus. Maecenas ac tincidunt nunc. Pellentesque id lacinia quam, nec posuere nulla. Nam interdum mauris mauris, ac tempor metus ultricies a. Donec dui quam, aliquam sed lacinia sed, venenatis a ipsum. Curabitur venenatis, massa nec volutpat tincidunt, sem mi viverra ipsum, in gravida eros mauris vel turpis. Vestibulum dictum condimentum lorem, eget ultricies metus aliquam in. Duis ante urna, interdum sit amet nulla at, ultricies consequat libero. Duis mollis arcu at imperdiet consequat.

Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Aenean euismod, diam a sodales tincidunt, leo nisi faucibus urna, non gravida sem quam quis ligula. Etiam euismod tincidunt libero, nec malesuada tortor volutpat sed. Nulla condimentum felis a libero faucibus porta. Nam dapibus suscipit sem condimentum bibendum. Nunc id lorem in nunc consequat hendrerit. In gravida porta congue. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Suspendisse volutpat mauris quis aliquet porta. Maecenas diam dolor, fringilla nec nulla sed, porttitor faucibus mi. Nulla mollis purus placerat dolor placerat convallis.

Vivamus malesuada massa odio, id tristique sapien lacinia vel. Nunc gravida vulputate urna ac iaculis. Nulla iaculis turpis in lacus laoreet interdum. Integer mattis non risus eu commodo. Suspendisse semper diam a lacinia posuere. Proin hendrerit augue sit amet tellus viverra fringilla. Aliquam vulputate consectetur tellus.

0 Kommentar

Inspirerende Ledestjerne-kveld

Postet av Bækkelagets SK den 29. Apr 2014

Kristian Ruud og Carl Godager Kaas fra BSK Ledestjerne holdt et inspirerende foredrag om motivasjon på BSK-kontoret.
Av Torbjørn Andersen
I salen var det cirka 25 personer til stede. De fikk cirka to timer med foredrag om motivasjonstemaet.


0 Kommentar

Hvordan motivere?

Postet av Bækkelagets SK den 8. Apr 2014

BSK Ledestjerne ved Carl G. Kaas og Kristian Ruud forteller om motivasjon. Mandag 28. april klokka 18:00 på BSK-kontoret. Les mer: Hvordan_motivere.pdf

0 Kommentar

Skigruppa arrangerte klubbmesterskap på Lygna.

Postet av Bækkelagets SK den 2. Apr 2014

Les mer om dette på skigruppas nettsider.

0 Kommentar

Flotte hoppresultater.

Postet av Bækkelagets SK den 1. Apr 2014

Vi gratulerer Phillip Sjøen og Joachim Hauer med medaljefangst i NM i hopp. Phillip tok sølv individuelt, og sammen med Joachim var han med på å sikre en ny sølvmedalje i laghopp for Oslo.

0 Kommentar

Norway Cup får Peer Gynt-prisen.

Postet av Bækkelagets SK den 27. Mar 2014

Stortingsrepresentantene har valgt Norway Cup til Årets Peer Gynt. Les mer på Norway Cups nettsider.

0 Kommentar

Trym Nygaard Løken dobbelt verdensmester.

Postet av Bækkelagets SK den 24. Mar 2014

Trym tok sitt andre gull i Junior VM. Han tok også med seg en sølvmedalje. Vi gratulerer med flotte prestasjoner. Les mer på skiforbundets nettsider.

0 Kommentar

Trym Nygaard Løken junior verdensmester.

Postet av Bækkelagets SK den 24. Mar 2014

Vi gratulerer Trym Løken med hans fantastiske prestasjon på Geilo i helgen. Les mer om dette på skigruppas nettsider.

0 Kommentar

Ekeberg:5000

Postet av Bækkelagets SK den 20. Mar 2014

 

 

 

 

Nytt mosjonsløp fra Bækkelagets Sportsklub. Påmeldingen til Ekeberg:5000 er nå åpnet - noe for deg?


0 Kommentar

Seier til håndballdamene.

Postet av Bækkelagets SK den 18. Mar 2014

BSK damer slo Hønefoss 26-19 i Ekeberghallen. Les mer om kampen i Nordstrandsblad.

0 Kommentar

Håndballherrene tok bronse.

Postet av Bækkelagets SK den 18. Mar 2014

Gratulerer til våre håndballherrer med bronse. De slo Follo 29-26 i Ekeberghallen. Les mer om kampen i Nordstrandsblad.

0 Kommentar

Gratulerer til Phillip Sjøen med seier i JR. NM.

Postet av Bækkelagets SK den 18. Mar 2014

Phillip Sjøen vant Jr. NM i Mo i Rana i K90. I laghopping ble det Gull til Oslo, med Phillip på laget med ny bakkerekord 104.5 m. Gratulerer igjen med nok et gull. Les mer på Kollen hopps  nettsider.

0 Kommentar

Resultater for de yngste - klubbmesterskap i hopp uten tilløp.

Postet av Bækkelagets SK den 18. Mar 2014

Se resultater på friidrettens nettsider.

0 Kommentar

Håndballdamene våre slo Gjøvik 26-18.

Postet av Bækkelagets SK den 13. Mar 2014

Les mer om kampen i Nordstrandsblad.

0 Kommentar

Seier til håndballherrene over Falk Horten.

Postet av Bækkelagets SK den 11. Mar 2014

Les mer om dette på deres nettsider.

0 Kommentar

Nyheter fra skigruppa.

Postet av Bækkelagets SK den 11. Mar 2014

Les nyheter på skigruppas nettsider, fra NM U23/NC hvor Sigurd Lund Røer gikk bra, Ungdommens Holmenkollrenn og Hovedlandsrennet.

0 Kommentar

Vi gratulerer Trym Nygaard Løken med dobbelt NM tittel.

Postet av Bækkelagets SK den 11. Mar 2014

Trym tok NM gull i helgen. Gøril Strøm Eriksen leverte også sterkt med tre gull i Hovedlandsrennet. De yngste fikk også vist seg frem og både Kaja Løken og Philip Brøvig hadde gull med seg hjem. Vi gratulerer våre telemark-kjørere. Les mer om dette på skigruppas nettsider.

0 Kommentar

Nytt fra friidrettsgruppa.

Postet av Bækkelagets SK den 11. Mar 2014

Ingvill Måkestad Bovim tok ny klubbrekord på 1500 m. BSK ble beste klubb i KM gutter og jenter 11-14, og to bronse til Karine Jacobsen i UM innendørs. Les mer på friidrettens nettsider.

0 Kommentar

Generalforsamling 7. april 2014.

Postet av Bækkelagets SK den 6. Mar 2014

BSK posten med innkalling finner du her.

0 Kommentar

Vil du ha besøk?

Postet av Bækkelagets SK den 4. Mar 2014

Nå kan din gruppe få besøk av en av klubbens Ledestjerner.

 


0 Kommentar

Årsmøte i orienteringsgruppa onsdag 5. mars.

Postet av Bækkelagets SK den 26. Feb 2014

http://O-gruppas sakspapirer til deres årsmøte finner du her.


0 Kommentar

Årsmøte i håndballgruppa tirsdag 4. mars.

Postet av Bækkelagets SK den 26. Feb 2014

Du finner sakspapirene på håndballgruppas nettsider.

0 Kommentar

Har hoppet 225 meter

Postet av Bækkelagets SK den 17. Feb 2014

Joachim Hauer har hoppet 225 meter på ski. Han er med i BSK Ledestjerne-prosjektet.
-Jeg tror man kan lære mye på tvers av forskjellige idretter, og dette prosjektet gir mulighet til det, sier Joachim Hauer som BSK Ledestjerne.


0 Kommentar

Håndballherrene fortsetter å vinne.

Postet av Bækkelagets SK den 17. Feb 2014

Slo Bodø 26-22, og mulighet for sølv. Les mer i Nordstrandsblad.

0 Kommentar

Oppdateringer fra skigruppa.

Postet av Bækkelagets SK den 17. Feb 2014

Vår telemarksløper Trym Nygaard Løken gjorde det bra i WC i Steamboats Spring med to 6. plasser. Sigurd Lund Røer gikk superløp i Norges Cup på Gjøvik, og 13-14 åringene i langrennsgruppa gikk Ungdommes Holmekollrenn. Se mer om dette på skigruppas nettsider.

0 Kommentar

Seier til håndballdamene.

Postet av Bækkelagets SK den 10. Feb 2014

Les mer om dette i Nordstrandsblad.

0 Kommentar

Håndballherrene slo FyllingenBergen.

Postet av Bækkelagets SK den 10. Feb 2014

Les mer om dette i Nordstrandsblad.

0 Kommentar

Andre året for BSK 2008 årgangen.

Postet av Bækkelagets SK den 10. Feb 2014

Se fotballgruppas nettsider.

0 Kommentar

Nyheter fra G14 innebandy,

Postet av Bækkelagets SK den 10. Feb 2014

Les mer om dette på innebandyens nettsider.

0 Kommentar

Trym er i verdenstoppen

Postet av Bækkelagets SK den 7. Feb 2014

Trym Løken er en av de beste telemarkkjørerne i Norge. BSK-gutten har to pallplasseringer i verdenscupen denne sesongen.


0 Kommentar

Runar trenger din hjelp

Postet av Bækkelagets SK den 31. Jan 2014

Runar Bjørhovde (17) planlegger et mosjonsløp på Ekebergsletta. Han trenger hjelp fra BSK-medlemmene.
-Planen er å få til et mosjonsløp her 14. eller 15. juni, forteller Runar Bjørhovde entusiastisk.


0 Kommentar

Håndball J13 trenger keeper.

Postet av Bækkelagets SK den 28. Jan 2014

Les mer om laget  i Nordstrandsblad.

0 Kommentar

Jacob Velle på pallen i KM klassisk.

Postet av Bækkelagets SK den 28. Jan 2014

Vi gratulerer. Les mer i Nordstrandsblad.

0 Kommentar

Vi gratulerer friidrettsgruppa med 2. plass i kåringen av årets Necon-klubb.

Postet av Bækkelagets SK den 28. Jan 2014

BSK friidrett tok en strålende 2. plass i Trondheim. Les mer om dette på friidrettens nettsider.

0 Kommentar

Cecilie Brakstad, 3. plass i DNB-Sprinten.

Postet av Bækkelagets SK den 21. Jan 2014

Vi gratulerer. Les mer i Nordstrandsblad.

0 Kommentar

BSK J16 har spilt i Bringserien.

Postet av Bækkelagets SK den 21. Jan 2014

Les mer om J16 i Nordstrandsblad.

0 Kommentar

Håndballguttene er klare for å spille om sluttspillplass.

Postet av Bækkelagets SK den 21. Jan 2014

G16 vant alle sine kamper i Bring-serien. Les mer i Nordstrandsblad.

0 Kommentar

Resultater fra DNB-sprinten/KM i sprint 2014.

Postet av Bækkelagets SK den 21. Jan 2014

Skigruppa arrangerte i helgen DNB-sprinten, resultatene finner du her.

0 Kommentar

2. og 3. plass i World Cup i Telemark.

Postet av Bækkelagets SK den 21. Jan 2014

Vi gratulerer Trym Nygaard Løken med flotte plasseringer i Wold Cup Telemark i Østerriske Rauris. Les mer på skigruppas nettsider.

0 Kommentar

Askimlekene i friidrett.

Postet av Bækkelagets SK den 21. Jan 2014

Bildene finner du her.

0 Kommentar

Helgens nyheter fra G14 innebandy.

Postet av Bækkelagets SK den 21. Jan 2014

Les mer om dette på innebandyens nettsider.

0 Kommentar

Skileik mandag 13/1 er AVLYST!

Postet av Bækkelagets SK den 13. Jan 2014

Skigruppa i BSK må dessverre avlyse skileiken grunnet for lite sne.

0 Kommentar

Nyheter fra gutter 14-innebandy.

Postet av Bækkelagets SK den 13. Jan 2014

BSK har spilt kamp mot Sveiva. Se innebandyens nettsider.

0 Kommentar

Intervju med Ingvill Måkestad Bovim.

Postet av Bækkelagets SK den 13. Jan 2014

Les intervju i Aftenposten fra 9. januar.

0 Kommentar

Ingvill Måkestad Bovim har meldt overgang til BSK

Postet av Bækkelagets SK den 13. Jan 2014

Vi ønsker Ingvill velkommen til Bækkelagets Sportsklub. Les mer om Ingvill på friidrettens nettsider.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline