BSK fightet om seieren til siste slutt i NM sprintstafett

Postet av Lene Godager Kaas den 1. Jun 2015
Søndag 31. mai var det klart for NM i sprintstafett. Her løper 2 damer og to herrer på samme lag og BSK stilte med 3 lag.

Lag 1
1. Nikoline Ekeberg Schjerve
2. Rune Olsen
3. Carl Godager Kaas
4. Lone Brochmann

Lag 2
1. Tone Wigemyr
2. Joakim Prestmo
3. Felix Bretschädel
4. Lene Godager Kaas

Lag 3
1. Kine Gulliksen
2. Runar Bjørhovde
3. Neeme Loorits
4. Mariann Ulvestad (ble dessverre syk)

Etter først etappe lå ikke uventet BSK lag 1 og 2 nesten i teten, kun Nydalens Anne Johanne Lind var noen sekunder foran. Rune fulgte opp med et svært godt løp og løp BSK 1 opp i ledelsen. Ikke nok med det, han fikk en solid luke. Carl kunne dermed fokusere på sitt eget løp uten forstyrrelse fra andre løpere. Han beholdt en luke på drøye halvminutte ned til Fossum IF. Dermed skulle Lone kastes ut til ulvene, for bak fulgte bl.a. lørdagens vinner Anne Margrethe Hausken Norberg (Nydalen SK 1), sølvvinner Elise Egseth (Nydalen SK 2) og landslagsløper Heidi Østli Bakstevold (Fredrikstad SK). Det ble veldig spennede mot slutten, men Lone måtte til slutt se seg slått av alle disse tre, kun ett sekund fra bronsemedaljen. Det ble til slutt den litt sure 4. plassen, men vi fightet to the bitter end og vi preget stafetten.

På andrelaget løp alle bra løp og endte til slutt på 15. plass av totalt 57 lag. Tredjelaget ble dessverre ikke fullt når vi ikke hadde noen reserve for Mariann som ble syk, men alle de 3 som løp var godt fornøyde med egen innsats og etter 3 etapper lå de på 41. plass.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline