Bækkelagets SK - Orientering

Bækkelagets SK - Orientering

Nye løpere i BSK-drakta: Vetle Christiansen og Marthe Gløersen

Postet av Bækkelagets SK - Orientering den 18. Nov 2015

Vetle har allerede gjort sin debut i BSK sine farger under Blodslitet der han ble nr 2 i H19-20 Elite. Marthe har vært med på mange klubbtreninger i høst og var også med på jentenes 10mila-samling i Dalarna i oktober.

Vi ønsker begge to velkommen til klubben. Med disse to forsterkningene gleder vi oss litt ekstra til sesongen som kommer!


Navn: Marthe Gløersen

Alder: 21

Tidligere klubb: OL Tønsberg og omegn

Yrke/Studieretning: Studerer medisin på UiO

Hvorfor Bækkelaget: I utgangspunktet var det egentlig litt tilfeldig. Fikk spørsmål om å være med på en trening, og tenkte at det kunne jo være interessant i og med at jeg en stund har tenkt på å finne meg en Oslo-klubb å løpe for. Fikk et veldig bra inntrykk av Bækkelaget på denne treninga, og det har bare blitt bekreftet senere. Synes både opplegget virker seriøst og spennende, og at miljøet i klubben virker bra

Hva er din målsetting for sesongen som kommer: Har ingen konkrete resultatmål, men har som mål å trene bra og hardt gjennom hele vinteren, og bli bedre både teknisk og fysisk. Har slitt med en del skader og sykdom de siste årene, men nå føler jeg at det begynner å bli gøy å løpe orientering igjen, og det er det viktigste for min del.

Favorittøkt: Helt klart en o-teknisk økt, gjerne en litt variert en, hvor man kan trene på ulike ting i ulike deler av løypa.


Navn: Vetle Christiansen

Alder: 20

Tidligere klubb: Raumar

Yrke/Studierettning: Studerer geofag ved Universitet i Oslo

Hvorfor Bækkelaget: Fordi jeg vet BSK har et bra sportslig opplegg med muligheter for gode økter i Østmarka, samtidig som jeg også kjenner en del BSK-løpere fra før.

Hva er din målsetting for sesongen som kommer: Først og fremst bli bedre o-teknisk.

Favorittøkt: Baneintervaller, gjerne 1000-metere.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline