- La inn en god EM-søknad

Postet av Torbjørn Andersen den 3. Mai 2016

BSKs Nikoline Ekeberg Schjerve løp på orienteringslaget som løp inn til en åttendeplass på sprintstafetten under verdenscupen i Polen.

Av Torbjørn Andersen (tekst) og Jouaquim Margarido (foto)

- Jeg føler at jeg har fått lagt inn en god EM-søknad og presterte bra på sprinten i kvalifiseringen. Ikke i finalen (hun ble nummer 29). På sprintstafetten fungerte det også bra, sier Nikoline Ekeberg Schjerve til BSK sine nettsider.


- Nikoline innleder solid
Kvartetten Nikoline Ekeberg Schjerve, Håkon Jarvis Westergård, Gaute Hallan Steiwer og Ingjerd Myhre var beste norske lag da de løp i mål som 8. lag. Men da bare ett lag per nasjon regnes i de offisielle listene, gir det en 5. plass i verdenscupkonkurransen.

- Nikoline innleder solid, deretter følger Håkon og Gaute bra opp. Etter 3. etappe er det ikke langt opp til pallen. Men på sisteetappe fikk Ingjerd Myhre det litt krevende i innledningen, før hun henter seg bra inn, sier landslagssjef Kenneth Buch til orientering.no


- Mye nerver

- Jeg følte at det var mye nerver før start. Jeg var både spent og nervøs men jeg fikk etter hvert ro over orienteringen, sier Schjerve og fortsetter:

- Det var veldig morsomt å ha første etappe og jeg var cirka 30 sekunder bak førstemann i mål, sier Schjerve.

BSKs Lone Brochmann løp på laget som endte på en 16. plass. Neste oppgave for BSK sine løpere er NM i sprint i Bergen andre helgen i mai.

- Jeg gleder meg veldig til det. Jeg er i form og har god selvtillit, sier Nikoline Ekeberg Schjerve.


Relatert lenke:
Sjekk: Åttendeplass for Norge (orientering.no)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline