- Vil vise hva jeg er god for

Postet av Torbjørn Andersen den 4. Mai 2016

Lone Brochmann er revansjesugen etter å ha misset i kvalifiseringen på sprinten under verdenscupen i Polen. Orienteringsløperen håper revansjen kommer på NM-sprinten.

Av Torbjørn Andersen (tekst) og Privat (Foto)

- Jeg må prestere nå for å komme med til EM. Jeg har lyst til å vise hva jeg er god for, sier Lone Brochmann til BSK sine nettsider.


Misset i Polen
Lørdag 7. mai arrangeres NM Sprint individuelt i spennende og utfordrende løyper i Bergen. Kvalifiseringen går på formiddagen og finalen på ettermiddagen. Søndag 8. mai arrangeres NM Sprintstafett også i Bergen.

- Jeg gleder meg og har et mål om å prestere godt i helgen. Jeg håper å kunne plassere meg blant topp seks på sprinten, sier Brochmann.

Hun lyktes ikke helt under sprinten i verdenscupen i Polen sist helg.

- Jeg tabbet meg ut på de første postene i kvalifiseringen og tapte mye tid. Jeg er fornøyd med de to siste løpene i Polen. Jeg ble nummer to i B-finalen og presterte en god etappe på stafettlaget, sier Brochmann.


Vil løpe på førstelaget
Orienteringsløperen har også et mål om å få løpe på BSKs førstelag under sprintstafetten under NM i Bergen. To menn og to kvinner skal løpe sprintstafetten. BSK stiller med to lag.

- Lagene til BSK blir ikke tatt ut før etter sprinten på lørdag. Jeg har et mål om å komme med på førstelaget og vi som klubb har en ambisjon om å kjempe om medalje, sier Brochmann og fortsetter:

- BSK har blitt nummer fire to år på rad under NM i sprintstafett, sier Lone Brochmann.


Relaterte lenker:
Sjekk: NM sprint sine nettsider (ekstern lenke)
Sjekk: Følg NM live (ekstern lenke)

Les mer om BSKs utøvere her:
Nikoline: - La inn en god EM-søknad
Carl: Imponerte med andreplass
Øystein: Ny løper i BSK-drakta


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline