Felles trener og lagleder forum

Postet av Bækkelagets SK den 3. Apr 2017

Tid: Onsdag 19. april klokken 18:00-21:00

Sted: Norway Cup Fløyen

Vårens trener og laglederforum har som mål å inspirere klubbens trenere gjennom gode foredragsholdere i aktuelle temaer. Dere er den viktigste kvalitetsleverandøren til våre utøvere og vi ønsker å gi dere et faglig påfyll på viktige temaer som talentutvikling fra barneårene til et fremtidig toppnivå og trener-utøver relasjonen. Vi har lagt opp til følgende program.

Program:
18:00- 18:30: innledning fra klubben og informasjon om Norway Cup v/Sportslig leder og Generalsekretær

18:45-19:45: Trener-utøverforholdet, relasjon og prestasjon av Louise Rodgers Holte.
Louise arbeider som fysisk og mental trener og har hjulpet alt fra ungdomsutøvere til eliteseriespillere å prestere på sitt beste. I sitt foredrag vil hun fortelle om hvordan hun arbeider med relasjonsbygging og hvordan hjelpe sine utøvere å løfte sitt prestasjonsnivå både på trening og i kamp.

20:00-20:45: Talentutvikling, fra barneår til elitenivå av Tore Øvrebø
Tore Øvrebø har vært ansatt i Olympiatoppen siden 2004 og jobber i dag som Toppidrettssjef. Han har erfaring som utøver og trener på landslaget i roing og deltok i OL i 1988. Øvrebø var blant annet trener for Olaf Tufte under de Olympiske leker i 2004 og 2008.
Etter det offisielle programmet kan de som ønsker bli igjen for en sosial avslutning på kvelden. Vi bestiller pizza og ser frem til en kveld fylt med gode sportslige diskusjoner og relasjonsbygging mellom trenere og lagledere i de ulike idrettene.


Lyst til å bli med? Meld deg på her:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-bGRGs8_jJWYMpYUeXve35hstxBHx7g7K5yAqkboARrNfGQ/viewform?c=0&w=10 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline