​Toppidrettssjefen og mentaltrener holdt foredrag for klubbens trenere og lagledere

Postet av Bækkelagets SK den 21. Apr 2017

Onsdag 19 april avholdt Bækkelagets Sportsklub nok et trener- og laglederforum. Mange av klubbens trenere tok veien til klubbhuset for å treffe andre trenere og få litt faglig påfyll. Kvelden startet med verdifokus. Klubbens verdier: inkluderende, fremoverlendt, glede, profesjonalitet og kameratskap og hvordan disse skal prege vår hverdag ble gjennomgått. Med bakgrunn i verdiene tar vi et tydelig standpunkt som sier vi skal være en klubb med gode holdninger knyttet til seksuell trakassering og antidoping.

Videre fikk vi høre fysisk og mental trener Louise Rodgers Holte snakke om relasjon, og relasjonsbygging med utøvere. Vi lærte gode teknikker for å skape utvikling og gode prestasjoner gjennom dialog og relasjonsbygging. Å hjelpe utøveren til å erkjenne sin nå-situasjon og finne tiltakene for å nå sin ønskede situasjon gjennom selvrefleksjon og samtale er noe vi tar med oss inn i hverdagen.

Vi avsluttet foredragene med Toppidrettssjef Tore Øvrebø som holdt et svært inspirerende foredrag om suksesskriterier for klubb og utøverutvikling fra barneårene, gjennom ungdomstiden og inn i en eventuell toppidrettskarriere. Å legge kulturbygning, samarbeid på tvers av grupper og allsidighet til grunn kan gi Bækkelagets Sportsklub den nødvendige grunnmuren å bygge videre på inn i fremtiden.

Som vanlig avsluttet vi kvelden med en sosial ramme og samtalen mellom trenerne satt løst etter de inspirerende foredragene.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline