BSK Orientering har signert ny ettertraktet trener

Postet av Lene Godager Kaas den 17. Okt 2017


Eskil Sande Gullord er fra 1. november ny hovedtrener i BSK Orientering. Sportslig ledelse med Martin Schälli og Anders Storbråten i spissen er godt fornøyd med valget av trener.

"I dag har vi et veldig godt sportslig opplegg, men sammen skal vi gi våre løpere verdens beste forutsetninger for å lykkes som orienteringsløpere. Vi skal være det desidert beste tilbudet for o-løpere som ønsker å satse med Oslo som base, og ønsker også nye løpere velkomne til våre treninger", sier den sportslige ledelsen i Bækkelagets SK.

Hvorfor valgte du BSK?

"For meg var det et enkelt valg da Bækkelagets SK viste interesse. Det skjer veldig mye spennende i klubben, miljøet er godt og styret er ungt og innovativt. Det finnes mange dyktige ressurspersoner i alle aldre som brenner for klubben. Man merker jo også på disse ressurspersonene og stemningen på Ekeberg at det er en vinnerkultur fra noen år tilbake som henger i veggene", sier Eskil til Orientering.no (les mer der)

Hva er målene dine som trener i BSK?

"Mine mål som hovedtrener i Bækkelagets SK orientering er å kunne være delaktig med bygging av en bærekraftig klubb, både i treningshverdagen samt innad i organisasjonen. Jeg ønsker også å kunne legge til rette for elitesatsing, og treningsopplegg av høy kvalitet, og på lengre sikt være en bidragsyter til å utvikle klubben til å kjempe i toppen av de store internasjonale stafettene."  

"Ansvaret mitt i Bækkelagets SK vil i hovedsak gå ut på alt rundt aktivitet og treninger i klubbregi. Dette innebærer treningsplaner, øktplanlegging til gjennomføring og analyser av økter i tillegg til planlegging og gjennomføring av klubbsamlinger. I tillegg håper jeg å kunne lære mye av både utøvere og andre personer i Bækkelagets SK, og bidra i erfaringsutvekslinger. Jeg ser frem til å starte opp med en sammensveiset bra gjeng i Bækkelagets SK nå snart." 

Bakgrunn

Opprinnelig kommer jeg fra Gjøvik, og flyttet til Oslo for studier ved Norges Idrettshøgskole. Dette var for fem år siden, og siden den gang har jeg tatt stegene gradvis som trener i klubber fra barn til ungdom, junior og senior. Jeg studerer til daglig Mastergrad ved Norges Idrettshøgskole innen coaching og psykologi, og jobber også som trener ved WANG Toppidrett.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline