5 grunner til å være frivillig på Norway Cup

Postet av Bækkelagets SK den 11. Jun 2018

Verdens største og viktigste arena for idrettsglede og vennskap er ikke bare til for deltakerne som kommer til Ekebergsletta for å spille fotball. Turneringen er i like stor grad en sosial og vennskapelig møteplass for alle frivillige, som står på og bidrar til å gjøre denne fotballfestivalen mulig. Og dersom du er i tvil om effekten av din innsats? Du er med å bygge et unikt miljø og verdens beste idrettslag. 

Hvert år rydder 1600 frivillige tid i sin allerede fulle timeplan og møter opp til innsats på Ekebergsletta. Hva er det som trigger denne fantastiske innsatsen? Hvordan klarer vi i Bækkelagets Sportsklub hvert år å mobilisere en så utrolig stor arbeidsstyrke. Vi tror den unike følelsen av å tilhøre verdens kuleste dugnad er avgjørende. Er du fortsatt i tvil om du skal delta – les våre 5 grunner til å være frivillig under Norway Cup.

 

Norway Cup er mangfold og alle hører til:

En av de viktigste verdiene til Bækkelagets Sportsklub er at vi skal være inkluderende, og Norway Cup er vår synligste levendegjøring av dette. Som frivillig får du gleden av å jobbe side om side med dine klubbkamerater. Selv om du kanskje ikke kjenner alle fra før er dugnaden en unik mulighet til å bli venner med nye, engasjerte og positive mennesker som har hjerte i den samme klubben som deg. Og vi har plass til alle. Uavhengig av hva dine styrker er, har Norway Cup en jobb hvor du kan få utnyttet disse til det beste for turneringen. Og vi tilrettelegger for at det skal være sosialt – enten det er «bli-kjent» samtalen rundt bordet når de frivillige samles til lunsj, eller den uformelle samtalen over pølsekokeren hvor arrangementskompetanse overføres fra gammel til ny generasjon. 

 

Ditt bidrag gir idrettsglede til tusenvis av barn og ungdom:

Mens Norway Cup pågår er det kanskje ikke så lett å innse hvor stor betydning din innsats har, men turneringen får utallige tilbakemeldinger om hvor mye vårt arbeid betyr. Sammen gir vi en unik idrettsglede til tusenvis av barn fra hele verden. Din innsats er med å gi håp og glede til barn og ungdom som lever i en hverdag så fjern fra hva vi er kjent med i trygge Norge. Og som verdens viktigste arena for idrettsglede og vennskap er også Norway Cup en brobygger mellom kulturer, og for mange er nettopp du og din innsats manges første møte med den norske idretts- og dugnadskulturen. 

Å være frivillig er med å bygge klubben vår:

Ikke bare gir det masse glede og positive møter, men når du jobber i Norway Cup bidrar du til å opprettholde klubbens viktigste inntektskilde. Faktisk sørger den frivillige innsatsen for en direkte overføring på 4 millioner kroner til idrettslagets grupper. I tillegg bidrar overskuddet til drift og vedlikehold av anlegg, en sterk administrasjon klubbens øvrige prosjekter. Og jo mer du jobber, jo mer vil idretten få å rutte med. Disse midlene omsettes til det høykvalitets aktivitetstilbud vi har i klubben. Med andre ord, får våre barn og ungdom kvalifiserte og kompetente trenere, moderne utstyr og spennende turneringer og cuper på grunn av den frivillige innsatsen som du legger ned. 

 

Turneringens ledelse tar den frivillige innsatsen på alvor:

Hvert år ber turneringens ledelse om tilbakemeldinger fra deg som frivillig. Og hvert år får vi massevis av gode forslag til forbedringer. For Norway Cup er det spesielt viktig å lese, analysere og ta tilbakemeldingene med i arbeidet medutvikling og forbedring. For å synliggjøre dette vil vi trekke frem noen viktige forbedringer vi gjør for, og takket være deres innspill. Vi forbedrer i år opplæringsprogrammet for de frivillige. Du vil i frivillighetsportalen møte noen viktige læresetninger og spørsmål som skal sikre at du som frivillig er godt kjent med turneringens verdier, sikkerhet, hvem du kan kontakte og forholde deg til, og hvordan du kan sende deltakerne for raskest mulig kollektiv transport. Det samme vil du få av turneringslederen som er ansvarlig i den avdelingen du har meldt din frivillige innsats, og fordi du mottar Norway Cup håndboka på mail når du melder deg som frivillig. Vi håper dette bidrar til at du føler deg enda tryggere i rollen. 

Tilbakemeldingene i fjorårets spørreundersøkelse er mange, og vi ønsker å understreke at det letes etter løsninger for å ivareta disse både i administrasjonen og turneringsledelsen. Vi kommer til å sørge for at det blir en enda bedre turnering å være frivillig i 2018. Så meld deg gjerne på. 

Og trenger du en god grunn til? Har du jobbet 3 skift eller mer, og er over 18 år avholder vi en velfortjent mannskapsfest etter nedrigg av turneringen, på søndag i Bækkelagshallen.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline