BSK kjempet i toppen på NM!

Postet av Lene Godager Kaas den 18. Sep 2018

Foto: Øystein Kvaal Østerbø

I helgen var våre beste seniorer samlet i Vegårshei for å løpe NM i orientering. Særlig på stafetten viste vi at BSK blir å regne med fremover! Førstelaget kjempet om medalje til siste slutt og ble nr 4, og andrelaget løp inn til en knallsterk 9.plass. Damelaget fikk en flott 12.plass. Med hele 5 herrelag og ett damelag på start var vi blant klubbene med størst deltakelse i NM stafett.

Sportslig leder Martin Schälli sier at han er fornøyd med at blått og gult er synlig både på samlingsplass og under konkurransene. Øystein Kvaal Østerbø får en god plassering på langdistansen og på stafetten viser vi at miljøet vi jobber med å bygge opp gir resultater også for oss som lag med mange gode prestasjoner. BSK vil bli å regne med fremover.

Også trener Eskil Gullord er fornøyd med helgens innsats. "Som trener er jeg veldig stolt over hva BSK får til på NM uka. Vi er blant klubbene med flest seniorer til start, vi markerer oss i stafettene både på dame og herresiden, og individuelt er vi også på gang. Selvsagt er det synd det ikke blir «edelt metall» på stafetten for gutta, men ser man fremgangen på gjengen teknisk og fysisk det siste året er det liten tvil om at vi er i gang med å legge det grunnlaget som kreves for å prestere på sikt. Det er 3 gode dameetapper, og alle herreetappene presterer også stedvis godt til bra hele etappen gjennom. For meg er det viktig å poengtere at suksessen til 1. lagene og 2. laget for herrene er en prestasjon basert på hele klubben. Fortsetter vi å jobbe sammen og pusher oss på den måten vi sammen har gjort i år neste år, vil det gode miljøet fortsette, gruppa bli bedre, og vi som klubb vil bli sterke i 2019 sesongen. For meg som trener er det liten tvil om at årets NM kanskje var årets høydepunkt som trener for BSK i år, dette med tanke på miljø, prestasjoner og se den sportslige utviklingen i gruppa. Dette gir motivasjon for meg som trener å gå inn i vintertreningen igjen snart, vi er skikkelig på gang nå som seniorklubb, det er utrolig morsomt."


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline