Agnethe Hasli ny i BSK

Postet av Bækkelagets SK - Orientering den 19. Apr 2019

Agnethe Hasli byttet til Bækkelagets SK allerede i slutten av November og har vært en fast deltaker på de ukentlige trengingene. Agnethe er en ung og lovende løper som kommer fra Gjøvik, har bosatt seg i Oslo og valgte Bækkelaget som ny klubb. Sportslig ledelse er fornøyd med at, etter Mathias Gløersen i fjor, enda en ung løper velger BSK. Løpergruppen vår har godt av å bli utfordret av yngre løpere som Agnethe, sier Martin Schälli.   


Agnethe, velkommen i Bækkelaget! Fortell kort hvem du er? 

Agnethe Hasli, kommer fra Snertingdal og er siste års junior. Jeg kommer fra en o-familie og har drevet med orientering i snart 15 år. I høst startet jeg på toppidrettslinja på Rønningen Folkehøgskole på Kjelsås og fikk mulighet til å satse orientering nærmest på heltid.  

Du har allerede vært med en stund. Hva slags inntrykk har du så langt av BSK? 

Jeg har fått inntrykk av at det både er bra miljø, god kvalitet på øktene og ivrige utøvere, så jeg har kun positivt å si om BSK så langt. Jeg har hvert fall trivdes fra dag én!  

Hvorfor valgte du BSK som klubb? 

Jeg valgte BSK fordi jeg syntes det virket som en bra klubb med et bra treningsopplegg. Klubben har i tillegg mange gode sprintere, noe jeg forhåpentligvis kan dra nytte av når det gjelder egen utvikling. Jeg kjente også Eskil litt fra før, og syntes det virket som at han var lett å kommunisere med, noe som er viktig for meg for å kunne diskutere og drøfte et trenings- og konkurranseopplegg.   

Hva har du lyst å oppnå som o-løper?  Jeg har ikke satt meg noe spesifikt resultatmål, men har som mål å bli en jevnt god og stabil sprinter på nasjonalt nivå. Selv om sprint er min favorittdistanse og kanskje den distansen jeg satser mest på, har jeg også som mål å bli mer stabil i skogen og gjøre jevnt gode løp også der. Det er også fokus denne sesongen; å stabilisere meg på et jevnt nivå og luke bort de største feilene og bommene.  

En artig historie om deg...? 

De første årene mine som o-løper var det min mor som pleide å følge meg rundt på småtroll og etter hvert N-åpen. Ettersom jeg ikke var så stødig o-teknisk var det ikke noe problem for henne å henge med rundt ei nybegynnerløype. Dette fungerte bra ei stund, helt til jeg deltok på et løp der jeg måtte snu meg tilbake og rope “Mor, kommer du, eller?” Det var vel da vi alle skjønte at nå var tiden inne for å løpe uten følge. Og det var vel også starten på alle bomturene jeg har hatt opp gjennom årene...


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline