Bli med på stolpejakt du også!

Postet av Lene Godager Kaas den 12. Mai 2019

Stolpejakten er farsotten som herjer landet over, og selvfølgelig kan du også jakte stolper i bydel Nordstrand og bydel Søndre Nordstrand! På halvannen uke har allerede over 1400 stolpejegere vært ute!


HVA ER STOLPEJAKTEN?

Bækkelagets SK Orientering ønsker deg velkommen til Stolpejakten Nordstrand 2019. Dette er et fysisk lavterskeltilbud der du kan jakte på stolper i ditt nærmiljø. Du kan selv velge om du løper, går eller sykler for å finne stolpene. Mange stolper er også tilpasset rullestolbrukere.

I vår 6. stolpejaktsesong tilbyr vi 100 stolper som du kan jakte på i bydel Nordstrand og bydel Søndre Nordstrand. Registrer stolpene du finner med appen ‘Stolpejakten’ eller på nettsiden www.stolpejakten.no, og bli med i trekningen av flotte premier.

Ny utfordring - Ekstremstolper

Nytt av året er at vi tilbyr 6 stolper i Østmarka på kartet Stensrud. Vi kaller dem ‘ekstremstolper’. Disse kan jaktes på en eller flere turer, med utgangspunkt enten fra Sandbakken, Grønmo eller FOD-gården. Ønsket vårt med disse stolpene er å legge til rette for fine naturopplevelser litt lenger ut i skogen. Vi tilbyr fine og idylliske stolpeplasseringer der det kan være fint å raste, ta et bad og nyte naturen. Håper dette faller i smak!

Bækkelagets SK Orientering ønsker deg god tur!


For mer informasjon, følg Stolpejakten Nordstrand på Facebook eller sjekk www.stolpejakten.no0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline