Oppdatering fra Generalsekretæren

Postet av Bækkelagets SK den 23. Mar 2020

Kjære alle sammen.

Vi går gjennom utfordrende tider. Vi er alle preget av usikkerhet og mange er redde for konsekvenser både for samfunn og egen og andres helse. 

Trening og kamper er avlyst og alle baner og haller er stengt. Rart å være en idrettsklubb uten organisert aktivitet.
Vi oppfordres til å gå tur og gjerne jogge, men helst med utgangspunkt i der vi bor. Vi skal ikke ta på hverandre, men vi kan ta vare på hverandre. Ring en venn, ring gjerne flere, tilby å hjelpe med å handle for noen som trenger det. Omsorg hjelper. Smil til dem du møter, et varmt smil er vennlighetens verdensspråk.

Vi planlegger med et Norway Cup om ca 125 dager. Mange mener det er «galskap» gitt situasjonen vi står i. Det tar bare et lite sekund å avlyse, men det krever mange årsverk for å planlegge og gjennomføre. Vi har god dialog med alle partnerne og dem som skal hjelpe til før og under arrangementet. Turneringsledelsen og administrasjonen er godt samkjørt. Så vi fortsetter med planleggingen. Uansett blir det et annerledes Norway Cup i år. Vi har ringt snart alle lagene som er påmeldt, og dem vi snakker med er både glade for samtalen og at vi holder lyset der fremme. Det finnes et lite ord som heter: håp, kanskje et av flotteste ordene i menneskets språk?

 

En håpefull hilsen.

 

Pål Trælvik

Generalsekretær.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline