Østfold O-Weekend - mange sterke BSK-plasseringer

Postet av Lene Godager Kaas den 27. Apr 2015

I helgen var det klart for Østfold O-Weekend. For flere av BSK'erne var det årets første Norgescupløp som også var uttaksløp til World Cup i juni.

Best i Norgescupen gikk det ikke uventet for landslagsløperne våre Tone Wigemyr og Carl Godager Kaas som fikk henholdsvis 2. og 3. plass, og 3. og 7.plass.

Denne helgen var Anniken Eriksrud Karlsens debut i Norgescupen. Beste gikk det på lørdag hvor hun løp hun inn til en knall sterk 10. plass.

Det var også knyttet stor spenning til sprinterne våre Nikoline Ekeberg Schjerve og Lone Brochmann på fredagens sprint. De to har vært svært jevne i år, og fredag var intet unntak. Kun ett sekund skilte de to, men de tapte dessverre litt for mye til teten allerede til den første posten og endte til slutt på 14. og 15. plass. Sprinterne våre får nye sjanser til å kvalifisere seg til World Cup på NM sprint.

Det var flere andre utenfor norgescupklassene som også markerte seg. På lørdagens mellomdistanse løp Aasne Fenne Hoksrud inn til seier i D35, det samme gjorde Anne Marie Bleken i D17kort. Eldar Børsum fikk med seg en fin 2. plass i klassen H65.

På søndag løp Raphael Ferrand inn til 2. plass i Direkte AL.

Resultater finnes i eventor
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline