Nikoline og Lone kjempet for World Cup-deltakelse i NM Sprint

Postet av Lene Godager Kaas den 1. Jun 2015
Lørdag 30. mai ble NM Sprint arrangert i Tønsberg. Først på programmet var kvalifisering. I kvalifiseringen kom alle BSK-seniorene videre til finalen, mens juniorene våre dessverre røk ut.

I finalen var det særlig stor spenning knyttet til Lone Brochmann og Nikoline Ekeberg Schjerve som begge hadde ambisjoner å kjempe om plassene til World Cup-deltakelse kommende uke. De visste på forhånd at de måtte prestere opp mot sitt beste. De løp begge sterke løp og var som alltid denne sesongen veldig jevne. Med 9 sekunders differanse løp de inn til 7. og 8. plass i NM sprint. Lene Godager Kaas og Rune Olsen klarte akkurat premieplass med 19. og 20. beste tid. Kine Gulliksen løp inn til 25. plass.

Søndag kveld ble det endelige World Cup uttaket klart, og det viser at 3 BSK'ere får sjansen den kommende uken. Allerede uttatt var Carl Godager Kaas (Lang, sprint, mellom) og Tone Wigemyr (Lang og mellom), mens Nikoline ble i det supplerende uttaket vist tillitt og skal løpe sprintstafett. Vi ønsker dem alle lykke til! World Cup løpene skal arrangeres i Halden-/ Strømstad-området så det er bare å ta turen ned for å heie på våre håpefulle!

Resultater finale
Resultater kvalifisering

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline