Satser på opptur

Postet av Torbjørn Andersen den 5. Jun 2015
BSK Ledestjerne, Tone Wigemyr, ble nummer 12 på langdistansen i verdenscupen. Hun håper det går bedre på mellomdistansen i Munkedal 7. juni.

Av Torbjørn Andersen (tekst) og Privat (foto)

Hun ble nummer 12 på langdistansen onsdag 3. juni og er ikke helt fornøyd med den innsatsen.


- Blandet følelse

- Det er en litt sånn blandet følelse. Jeg skulle gjerne ønsket at jeg hadde tatt et steg til i riktig retning. Jeg føler at jeg er litt tilbake der jeg har vært tidligere, sier Wigemyr.

Hun forklarer 12. plassen på følgende måte.

- Jeg følte meg ikke supersprek og gjør noen småfeil. Nivået er såpass høyt at du da ikke kan forvente en topp-plassering, sier Wigemyr.

Søndag den 7. juni kan hun få sin revansje. Mellomdistansen passer henne bedre enn langdistansen.

- Det passer meg egentlig veldig bra og en topp10-plassering er innen rekkevidde, sier Wigemyr.Vil bli bedre utover sesongen

Hun har et mål om å bli blant de seks beste under VM i Skottland i august. Pr. nå mener hun at det er et stykke unna den ambisjonen.

- Sånn pr. i dag er jeg ikke der. Målet er at jeg blir bedre og bedre utover i sesongen. Jeg har fortsatt tid på meg til å spisse formen, sier Wigemyr.

Etter helgens verdensupløp skal hun løpe Jukola-stafetten for BSK andre helgen i juni. Så kommer VM-uttaksløpene et par uker etter det.

- Det er ingen som er tatt ut til VM og jeg må få toppet formen inn mot uttaksløpene. Jeg ble tredje beste norske kvinne på onsdag og det er kun tre som får løpe hver distanse i VM, sier Tone Wigemyr.


Les mer: Vil ha medalje på mellomdistansen
Les mer: Løper verdenscup i Halden
Sjekk: Verdenscupens nettside
Sjekk: Her kan du følge verdenscupen live

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline