Rapport fra Hovedløpet - Olav på 11.plass i Langen!

Postet av Bækkelagets SK - Orientering den 10. Aug 2015
Helgen 8.-9. august var årets største begivenhet for ungdommer 14 – 16 år. Hovedløpet i orientering samler de ivrigste løperne i hele landet. I år var det sprint i Larvik og langdistanse i Dolven – ikke langt fra Helgeroa. Fra Bækkelaget SK stilte Martin Adelsten Røsholm, Andreas Vaage og Olav Torgersen. Det var god stemning på sprinten – en solfylt lørdag i Larvik sentrum med mye publikum! Det var krevende for løperne og spennende å følge med på løpet denne dagen. Arrangøren hadde laget gode løyper med mange veivalg.

Alle våre løpere fullførte og ingen ble disket. Det er ikke uvanlig å bli disket i sprint – det er mange regler å forholde seg til, men dette mestret de bra! Martin og Andreas kom på 63. og 65. plass og Olav på 13. plass i sprinten.

Dag 2 var det langdistanse. Guttene var i godt humør før start og spente på dagens utfordringer. Martin startet først i sin klasse og gjorde et godt løp. Han endte på en 53. plass. Andreas var ikke helt fornøyd i dag, men fullførte og kom i mål på 63. plass. Olav hadde en god dag. Til tross for noe bomming endte han på en 11. plass.Løypene var til dels nokså krevende, og riktig veivalg var nok ekstra viktig i dag.

Etter løpene er det nå O-landsleir i Stavern. Her er det fokus på det sosiale og treninger og man blir kjent med ungdommer i hele landet.Olav


Martin


Andreas


Her diskuteres veivalgene etter løpet


Et knippe o-ungdommer fra AOOK før start på langdistansen0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline