Et stykke bak i O-NM

Postet av Torbjørn Andersen den 10. Sep 2015
Bækkelagets deltakere endte et stykke bak under NM langdistanse i orientering som ble arrangert av Frol IL ved Levanger 10. september.

Av Torbjørn Andersen (tekst) og Privat (foto)


Kaas ble nummer syv

I herreklassen vant Olav Lundanes i suveren stil. Halden SK-løperen hadde solid avstand til sine konkurrenter. Han var tre minutter og 25 sekunder foran Magne Dæhli fra Halden SK som tok andreplassen. Treer ble Jo Forseth Indgaard fra arrangørklubben Frol IL.

BSK Ledestjerne, Carl Godager Kaas, endte på en sjuendeplass etter lenge å ha kjempet om medalje.

- Jeg hadde en grov feil på slutten der jeg bommet på en post og tapte tre-fire minutter. Uansett er det ikke så farlig siden det var seier og Kongepokal jeg løp for. Jeg hadde håpet at jeg kunne kjempe om seieren og er ikke så fornøyd med en syvendeplass, sier Carl Godager Kaas.


Nullstilling
Neste oppgave for Kaas er kvalifisering til mellomdistanse fredag 11. september og finale på mellomdistanse lørdag 12. september.

- Det er bare å nullstille så kjapt som mulig og mellomdistanse-kvalifiseringen pleier å gå greit, sier Kaas.

Han skal også løpe stafett sammen med BSK-laget søndag 13. september.

- På en god dag kan vi kjempe om en topp-6-plassering, sier Kaas.


Wigemyr ble nummer syv

I kvinneklassen var det Mari Fasting fra Halden SK som gikk til topps. Anne M. Hausken Nordberg fra Nydalens SK tok andreplassen. Heidi Østlid Bagstevold ble nummer tre.

Tre BSK-løpere endte et stykke bak på resultatlistene. BSK Ledestjerne, Tone Wigemyr, ble nummer syv, Kine Gulliksen nummer 14 og Lone Brochmann nummer 18.

- Jeg hadde en fin opplevelse i strålende sol. Jeg er på en måte skuffet over syvendeplassen, men det er vanskelig å vite hva jeg kan forvente med så lite trening i forkant, sier Wigemyr.

Hun skal i aksjon 11. september i kvalifisering til mellomdistansen. Deretter blir det trolig mellomdistanse finale 12. september og stafett 13. september.


Les mer- Gleder meg til NM
Sjekk: NMs nettside (ekstern lenke)
Sjekk: Resultater (ekstern lenke)
Sjekk: NM livesenter (ekstern lenke)
Les mer: Jakter flere pallplasseringer

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline