Imponerende plassering av Anniken i NM i Ski-O

Postet av Lene Godager Kaas den 9. Feb 2016

Anniken Eriksrud Karlsen har flere ganger denne sesongen vist at hun har tatt steg i ski-O-løypa. Nå sist på NM som ble arrangert i helga. Her var både seniorer og juniorer samlet i en klasse på lørdagens mellomdistanse hvor Anniken stakk av med en imponerende 5. Plass. Anniken var også selv veldig godt fornøyd med løpet. ”Jeg klarte å gå sikkert bortsett fra en feil på slutten”, uttalte hun.

På søndag var det klart for NM langdistanse. Dessverre fikk Anniken problemer allerede i starten på løpet. Selv omtalte hun løpet på følgende måte: ”Langdistansen var total katastrofe hvor jeg tapte 6 min til andrepost. Jeg misforstod kartet på det strekket.”. Her røk dessverre medaljemulighetene.

”Jeg er fortsatt veldig skuffa, for jeg tror junior-VM kan ha røket på langdistansen” sier en skuffet Anniken. Nå venter den nervepirrende beskjeden om junior-VM-uttaket fra landslagsledelsen. Anniken er bare 18 år, så skulle hun bli veiet for lett denne gangen vil det uansett komme flere sjanser i årene som kommer. Vi krysser fingerene!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline