- Håper alle kommer på hjemmekampen

Postet av Torbjørn Andersen den 28. Apr 2016

Nicolay Hauge er glad for å høre at laget fikk støtte på BSK-kontoret. BSK Håndball Elite-spilleren håper alle kommer i hallen for å støtte dem i returkampen.

Av Torbjørn Andersen (tekst) og Ina Brodahl (foto)

BSK Håndball Elite la opp til en skikkelig supporterfest. Håpet var storspill av herrelaget i semifinalen. Dessverre ble det en dempet stemning da rundt 50-60 personer tok turen til BSK-kontorene for å følge den første semifinalekampen mellom Elverum og BSK på storskjerm.

- Det er sånn som gleder og veldig hyggelig å høre. Sånne småarrangement er veldig hyggelig å få til. Det er viktig. Jeg håper alle kommer på hjemmekampen også, sier Nicolay Hauge.


- Vi starter greit
Publikum på BSK-kontoret og BSK-spillerne måtte dessverre gå skuffet hjem.

Elverum storspilte nemlig på hjemmebane i Terningen Arena. Elverum tok en sterk 32-22 seier mot Bækkelaget. De leder dermed 1-0 i semifinalespillet.

- Vi starter egentlig greit men bommer litt mye i starten. Det er mange bra hundreprosentsjanser de setter. Videre utover i kampen har vi litt mer stang ut og Elverum lykkes med det de gjør, sier Hauge.


- Vi skjøt Nergaard god
Banens beste spiller var målvakten Morten Nergaard. André Lindboe ble toppscorer med ni mål for Elverum. Nicolay Hauge laget seks mål som Bækkelagets toppscorer.

- Vi skjøt Morten Nergaard veldig god også. Han er god i sånne kamper som det her, sier Hauge.


Det er ikke avgjort
Hjemmekampen spilles den 4. mai i Oppsal Arena. Vinner BSK hjemmekampen så blir det en tredje sluttspillsemifinale.

- Det er absolutt ikke kjørt foreløpig og jeg håper at vi kan vinne hjemmekampen. Vi er veldig lystne på å vise oss fra en bedre figur i en eventuell tredje sluttspillsemifinale, sier Nicolay Hauge.

Her kan du kjøpe billetter til hjemmekampen.


Relaterte artikler:
Les mer: Magnus: Drømmer om A-landslaget
Les mer: - Vi spiller uten press


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline