BSK i 25manna-stafetten for første gang!

Postet av Lene Godager Kaas den 11. Okt 2016

I helgen stilte BSK lag til start i 25manna for første gang! Og for et fyrverkeri av en stafett! Med over 370 lag til start! Dette er en breddeklubbstafett hvor man trenger 25 løpere. Laget må settes sammen etter bestemte kriterier for alder og kjønn. Det betyr at man trenger både unge og gamle, eliteløpere, damer og herrer på laget.

Dessverre manglet vi til slutt en BSK-løper for å få fullt lag, men vi var likevel en god gjeng som dro til Stockholm for å løpe. Resten av laget ble fylt opp med reserveløpere fra andre klubber derav navnet "Bækkelagets & Friends".

Vi var i høyeste grad med å prege stafetten. Lone Brochmann løp en god 1. etappe, men måtte bruke mye tid og krefter i starten for å jobbe seg fram fra vårt start nr. 342. Hun vekslet over til Carl Godager Kaas som hadde beste etappetid på 2. etappe og var nr 19 ved veksling. På den 3. etappen skulle 4 BSK damer ut samtidig. Lene Godager Kaas, Kine Gulliksen, Anniken Eriksrud Karlsen og Louise Oram løp alle gode etapper og løp laget opp til 15. plass. Spesielt imponerende var etappen til Anniken som forøvrig har levert gode stafettetapper i hele år. Damene sendte fire lånte kids ut på 4. etappe. Disse vekslet videre til BSK-løperne Mathias Nipen og Felix Breitschädel som fikk med seg to lånte friends i Thomas Nipen og Per Harald Havnen Johansen. Gutta løp bra og laget hang fortsatt bra med på en 35.plass. På de neste etappene hadde vi lånte friends, her røynet det litt på passeringsmessig, før vi kunne sende master coach Raphael Ferrand ut på den siste etappen. Han kunne til slutt løpe laget inn til 116. plass.

Vi er fornøyd med at vi fikk laget trygt gjennom alle 25. etappene, og alle hadde det utrolig gøy både under stafetten og på turen generelt. Denne morsomme opplevelsen vil vi at mange flere skal ta del i neste år. Om vi kunne få til to lag hadde det vært helt rått!

Sett av helgen 06.10 - 08.10.2017 allerede nå!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline