​Bækkelagets Sportsklubs Aktivitetsskole (BAKS) oppgraderer sitt tilbud

Postet av Bækkelagets SK den 17. Okt 2016

Etter tilbakemelding fra våre medlemmer utvider vi nå vårt tilbud på aktivitetsskolen for å gi barna et enda bedre tilbud. Vi utvider og oppgraderer vårt tilbud fra uke 43. Vårt mål er å gi ditt barn mulighet til å delta på det tilbudet som er best tilrettelagt for utfordring og mestring på sitt nivå.

Hvilke idretter

I det oppgraderte tilbudet får du fortsatt velge mellom de fire aktivitetene fotball, håndball, innebandy og allidrett.

Bedre differensiering – mer mestring

I fotball, håndball og innebandy har barna nå mulighet til å velge mellom basis og teknikk, i likhet med våre idrettsskoler. Basisgruppen blir spesielt tilrettelagt for barn som går i 1 og 2 klasse – her får de en morsom innføring i idretten. Teknikkgruppen har samme formål, men nivået er et hakk høyere, og passer derfor best for 3 og 4 klasse.

I tillegg til dette vil vi for de eldste også tilby utviklingstrening en dag i uken med enda et høyere nivå. Dette tilbudet kan sidestilles med andre idrettslags AKADEMI- tilbud og er spesielt tilrettelagt for 4-7 klassinger.

I utviklingsgruppen for fotball vil det være en dag for gutter og en dag for jenter.

Prøv gratis

Bækkelagets Sportsklub vil gi deg og ditt barn tid til å finne ut om dette er noe for dere. Derfor gir vi alle nye medlemmer en måned gratis deltakelse (ut november). Fra desember gjelder samme lave prisen, selv om tilbudet er enda bedre.

Meld på ditt barn her.

Bilde: Slaeger Kommunikasjon


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline