Sportslig gruppe

Martin Schälli (sportslig leder, jr/sr.)

Eskild Gullord (Trener)
Anders Storbråten (medlem)
Johan Brunberg (medlem)
Lene Godager Kaas (medlem)

Hovedtrener

Eskil Sande Gullord er hovedtrener i BSK Orientering siden 1. november 2017. Den sprudlende og engasjerte Gjøvikingen har gradvis tatt stegene som trener og jobbet med barn, ungdom, junior og senior i ulike klubber og i Wang. I tillegg til å være trener i BSK jobber han i Norges Orienteringsforbund som sportslig utviklingsansvarlig. 

Eskil’s ansvar er i hovedsak å legge opp et helhetlig opplegg med utførende ansvar mot junior- og seniorgruppa. Dette innebærer treningsplaner, øktplanlegging til gjennomføring, og analyser av økter. I tillegg vil han ha ansvar for planlegging og gjennomføring av klubbsamlinger.

 "Mine mål som hovedtrener i Bækkelagets SK orientering er å kunne være delaktig med bygging av en bærekraftig klubb, både i treningshverdagen samt innad i organisasjonen. Jeg ønsker også å kunne legge til rette for elitesatsing, og treningsopplegg av høy kvalitet, og på lengre sikt være en bidragsyter til å utvikle klubben til å kjempe i toppen av de store internasjonale stafettene." Sier Eskil om ambisjonene sine som trener og på vegne av BSK.  

I hans første år som trener har Eskil satt preg på treningsmiljøet og tatt våre treninger samt oppfølging av løpere til et nytt nivå. Det gå gode resultater på både nasjonalt og internasjonalt nivå.  Vi er glade og takknemlige å ha Eskil på laget også mot 2019-sesongen!


Levert av IdrettenOnline